Вейдър - реставрация съвети и идеи!
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
24 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- angel_lalov
-
-
- Кара: е36 318ис М-пакет
- Мечтае да кара: e30 V10
Вейдър - реставрация съвети и идеи!
Значи салона е черна кожа доста мека!проблемите са му , че дражките които вдигат седалките за да се сяда отзад не работят!другото което е на дясната седалка която е шофиорска защото е от англичанка салона има протрита кожа и една лека дупчица и дунапрена отдолу е омекнал!давайте идеи!
- fedoracore
- старши ентусиаст
-
- Ba4oIlia
- младши ентусиаст
-
- Кара: E30&E36
Re: Вейдър - реставрация съвети и идеи!
Късат се жилата най-често горе при лоста , трябва да се разтапицира облегалката , като стигнеш до механизма ще прецениш ,за дупката в седалката трябва да се демонтира от тавата , да се подмени скъсаното парче и да се попълни с дунапрен изяденото ... тегаво е и на тапицер ще е най-добре 

- angel_lalov
-
-
при тапицер ще е да!ни дайте некви резултати от някой тапицери!иска ми се да го боядисам след това целия да като нов!гледан някой пишат че боядисват но колко ще издържи има ли наблюдения някой?
А и Грешката ми каза че негово аверче си купило дунапредни от Вейдър от Дару!някой знае ли нещо по този въпрос с дунапрените?
А и Грешката ми каза че негово аверче си купило дунапредни от Вейдър от Дару!някой знае ли нещо по този въпрос с дунапрените?
- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
Жорката навремето мъчеше нещо с някаква седалка Веидър и дюнапрени, ама май се отказа , не помня вече пиши му едно л.с! Иначе за боядисването сега реших да боядисам бордовете на рекарото при един приятел в Димитровград, каза става добре и докато е моя колата няма да има проблеми:))), иначе човека тъкмо боядисваше салона на една 7-ма серия 2005г., ако не ми хареса ще претапицирам, но първо по-евтиното решение!
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
- angel_lalov
-
-
сега говорих с момче от автоинтериор!за 400 лева цялостно боядисване с запълване на цепнатини подмяна на кожата на местата които съм описал подлагане на дунапрен!каза всичко нужно да стане като нов!давали и гаранция!някой да каже мнение за тях?
Само хубаво съм чувал за тях, доста колеги от нашия форум са им ползвали услугите 

- Smoocki
- старши ентусиаст
-
- Кара: 600 коня с умивна на лицето
- Мечтае да кара: всичко бързо на четири гуми
- Детайли за колата: Garrett 3582
Ако е гарга да е рошава ....по-добре да ти го направят кадърно и да знаеш че като се загледаш в него са си стрували парите ! 

- angel_lalov
-
-
при тях ще е най вероятно!а някои знае ли дали стават задните капаци от обикновенни седалки не Вейдър за него с мрежите които са новите!
моите са прави отзад а искам да сложа такива няма да има проблем предполагам!
http://www.euromcars.com/parts/e36m3/se ... 3vad-7.jpg
моите са прави отзад а искам да сложа такива няма да има проблем предполагам!
http://www.euromcars.com/parts/e36m3/se ... 3vad-7.jpg
- fedoracore
- старши ентусиаст
-
Nukem написа:Жорката навремето мъчеше нещо с някаква седалка Веидър и дюнапрени, ама май се отказа , не помня вече пиши му едно л.с! Иначе за боядисването сега реших да боядисам бордовете на рекарото при един приятел в Димитровград, каза става добре и докато е моя колата няма да има проблеми:))), иначе човека тъкмо боядисваше салона на една 7-ма серия 2005г., ако не ми хареса ще претапицирам, но първо по-евтиното решение!
тва с боядисването не става добре и не е толкова траино - повярваи ми

- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
fedoracore написа:Nukem написа:Жорката навремето мъчеше нещо с някаква седалка Веидър и дюнапрени, ама май се отказа , не помня вече пиши му едно л.с! Иначе за боядисването сега реших да боядисам бордовете на рекарото при един приятел в Димитровград, каза става добре и докато е моя колата няма да има проблеми:))), иначе човека тъкмо боядисваше салона на една 7-ма серия 2005г., ако не ми хареса ще претапицирам, но първо по-евтиното решение!
тва с боядисването не става добре и не е толкова траино - повярваи ми
Те бордовете на рекарото не са зле, даже сигурно са по-добре от 90% на е36-те тук, просто леко ме дразни и искам да е както каза колегата като нов, принципно не целя да е трайно и аз съм в търсене на Вейдър, просто досега не съм намерил такъв в перфектно състояние, но айде да не разводняваме темата на колегата с офтопик!
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
- angel_lalov
-
-
към колегата Федеракор!и аз мислех че няма да държи боята но те ми казват че дават гаранция!
А някой знае ли как се разглабя тази седалка да махна седлото и облегалката че да им обърна местата че така ще се скрият временно забележките докато събера парите да го направяя като нов!
А някой знае ли как се разглабя тази седалка да махна седлото и облегалката че да им обърна местата че така ще се скрият временно забележките докато събера парите да го направяя като нов!
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Тия от автоинтериор много ги хвалят, но на мен хич не ми харесва как ми сложиха тавана. Много зле седи на места, а и ми разтракаха люка, явно не са върнали всички части като са го сваляли
Отделно съм виждал правен от тях салон на който мога да намеря доста забележки. Много хора за същото това нещо казват-супер е ама то зависи какви са ти критериите. Аз лично съм перфекционист към салона и в тяхната работа мога да намеря много недостатъци.
Най-хубавият салон, който съм виждал шит тук е от "Слона", ако не се лъжа влиза във форума и работи някъде на околовръстното.

Най-хубавият салон, който съм виждал шит тук е от "Слона", ако не се лъжа влиза във форума и работи някъде на околовръстното.
- arr0gance
- младши ентусиаст
-
- Кара: й, и утре е ден.
- Мечтае да кара: Active Autowerke.
Подплънка за рекаро:
Номенклатурен номер : 52101977959
Описание : подплънка
Ед.цена (с ДДС) : 171.41 BGN
Няма наличност
Дару Кар АД си запазва право за промени в цените
Като цяло неможах да намеря за вейдър,но намерих цена за подплънката на рекаро,да си я имаш като ориентировъчна.Отделно има и самата кожа,а в ибей продават цялата кожена част,можеш да се поинтересуваш,ако цените те устройват.
Номенклатурен номер : 52101977959
Описание : подплънка
Ед.цена (с ДДС) : 171.41 BGN
Няма наличност
Дару Кар АД си запазва право за промени в цените
Като цяло неможах да намеря за вейдър,но намерих цена за подплънката на рекаро,да си я имаш като ориентировъчна.Отделно има и самата кожа,а в ибей продават цялата кожена част,можеш да се поинтересуваш,ако цените те устройват.

Някой остаряхме, някой си станахте направо дърти.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
24 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2