Вейдър - реставрация съвети и идеи!

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

Аватар
Кара: е36 318ис М-пакет
Мечтае да кара: e30 V10

Вейдър - реставрация съвети и идеи!

Мнение от angel_lalov » 03 Май 2011, 19:41

Значи салона е черна кожа доста мека!проблемите са му , че дражките които вдигат седалките за да се сяда отзад не работят!другото което е на дясната седалка която е шофиорска защото е от англичанка салона има протрита кожа и една лека дупчица и дунапрена отдолу е омекнал!давайте идеи!
Продавам М-Техник окачване за 4 цилиндрово за отпред!аморт и пружини като нови са!120Лв!

Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Re: Вейдър - реставрация съвети и идеи!

Мнение от fedoracore » 03 Май 2011, 21:12

пусни снимки
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E30&E36

Мнение от Ba4oIlia » 03 Май 2011, 21:28

Късат се жилата най-често горе при лоста , трябва да се разтапицира облегалката , като стигнеш до механизма ще прецениш ,за дупката в седалката трябва да се демонтира от тавата , да се подмени скъсаното парче и да се попълни с дунапрен изяденото ... тегаво е и на тапицер ще е най-добре :yes:

Аватар

Мнение от angel_lalov » 03 Май 2011, 21:35

при тапицер ще е да!ни дайте некви резултати от някой тапицери!иска ми се да го боядисам след това целия да като нов!гледан някой пишат че боядисват но колко ще издържи има ли наблюдения някой?
А и Грешката ми каза че негово аверче си купило дунапредни от Вейдър от Дару!някой знае ли нещо по този въпрос с дунапрените?
Продавам М-Техник окачване за 4 цилиндрово за отпред!аморт и пружини като нови са!120Лв!

Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 318is M44
Мечтае да кара: камаро.

Мнение от Nukem » 03 Май 2011, 21:39

Жорката навремето мъчеше нещо с някаква седалка Веидър и дюнапрени, ама май се отказа , не помня вече пиши му едно л.с! Иначе за боядисването сега реших да боядисам бордовете на рекарото при един приятел в Димитровград, каза става добре и докато е моя колата няма да има проблеми:))), иначе човека тъкмо боядисваше салона на една 7-ма серия 2005г., ако не ми хареса ще претапицирам, но първо по-евтиното решение!
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!

Аватар

Мнение от angel_lalov » 03 Май 2011, 21:48

сега говорих с момче от автоинтериор!за 400 лева цялостно боядисване с запълване на цепнатини подмяна на кожата на местата които съм описал подлагане на дунапрен!каза всичко нужно да стане като нов!давали и гаранция!някой да каже мнение за тях?

Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Делян » 03 Май 2011, 22:05

Само хубаво съм чувал за тях, доста колеги от нашия форум са им ползвали услугите :yes:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 600 коня с умивна на лицето
Мечтае да кара: всичко бързо на четири гуми
Детайли за колата: Garrett 3582

Мнение от Smoocki » 03 Май 2011, 22:07

Ако е гарга да е рошава ....по-добре да ти го направят кадърно и да знаеш че като се загледаш в него са си стрували парите ! :yes:
Изображение

Аватар

Мнение от angel_lalov » 03 Май 2011, 22:20

при тях ще е най вероятно!а някои знае ли дали стават задните капаци от обикновенни седалки не Вейдър за него с мрежите които са новите!
моите са прави отзад а искам да сложа такива няма да има проблем предполагам!
http://www.euromcars.com/parts/e36m3/se ... 3vad-7.jpg

Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от fedoracore » 04 Май 2011, 0:55

Nukem написа:Жорката навремето мъчеше нещо с някаква седалка Веидър и дюнапрени, ама май се отказа , не помня вече пиши му едно л.с! Иначе за боядисването сега реших да боядисам бордовете на рекарото при един приятел в Димитровград, каза става добре и докато е моя колата няма да има проблеми:))), иначе човека тъкмо боядисваше салона на една 7-ма серия 2005г., ако не ми хареса ще претапицирам, но първо по-евтиното решение!

тва с боядисването не става добре и не е толкова траино - повярваи ми
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 318is M44
Мечтае да кара: камаро.

Мнение от Nukem » 04 Май 2011, 2:36

fedoracore написа:
Nukem написа:Жорката навремето мъчеше нещо с някаква седалка Веидър и дюнапрени, ама май се отказа , не помня вече пиши му едно л.с! Иначе за боядисването сега реших да боядисам бордовете на рекарото при един приятел в Димитровград, каза става добре и докато е моя колата няма да има проблеми:))), иначе човека тъкмо боядисваше салона на една 7-ма серия 2005г., ако не ми хареса ще претапицирам, но първо по-евтиното решение!

тва с боядисването не става добре и не е толкова траино - повярваи ми

Те бордовете на рекарото не са зле, даже сигурно са по-добре от 90% на е36-те тук, просто леко ме дразни и искам да е както каза колегата като нов, принципно не целя да е трайно и аз съм в търсене на Вейдър, просто досега не съм намерил такъв в перфектно състояние, но айде да не разводняваме темата на колегата с офтопик!
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!

Аватар

Мнение от angel_lalov » 04 Май 2011, 9:00

към колегата Федеракор!и аз мислех че няма да държи боята но те ми казват че дават гаранция!
А някой знае ли как се разглабя тази седалка да махна седлото и облегалката че да им обърна местата че така ще се скрият временно забележките докато събера парите да го направяя като нов!

Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 04 Май 2011, 9:21

Тия от автоинтериор много ги хвалят, но на мен хич не ми харесва как ми сложиха тавана. Много зле седи на места, а и ми разтракаха люка, явно не са върнали всички части като са го сваляли :mhihi: Отделно съм виждал правен от тях салон на който мога да намеря доста забележки. Много хора за същото това нещо казват-супер е ама то зависи какви са ти критериите. Аз лично съм перфекционист към салона и в тяхната работа мога да намеря много недостатъци.
Най-хубавият салон, който съм виждал шит тук е от "Слона", ако не се лъжа влиза във форума и работи някъде на околовръстното.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: й, и утре е ден.
Мечтае да кара: Active Autowerke.

Мнение от arr0gance » 04 Май 2011, 10:06

Подплънка за рекаро:

Номенклатурен номер : 52101977959
Описание : подплънка
Ед.цена (с ДДС) : 171.41 BGN
Няма наличност
Дару Кар АД си запазва право за промени в цените

Като цяло неможах да намеря за вейдър,но намерих цена за подплънката на рекаро,да си я имаш като ориентировъчна.Отделно има и самата кожа,а в ибей продават цялата кожена част,можеш да се поинтересуваш,ако цените те устройват. :yes:
Някой остаряхме, някой си станахте направо дърти.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 04 Май 2011, 11:01

Бордовете за рекаро и вейдър са еднакви, ако не се лъжа.
Изображение

Следваща

Назад към E36