За въздуховодите...
Модератор: Технически модератори
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- dinozab
-
-
- Кара: от моабет на моабет
За въздуховодите...
Значи съм с климатик този с трите кръгли врътки.Положението е следното от задните дюзи дежду седалките духа студено (само от тях).Може ли да направя нещо да духне оттам топло или от тях влиза само директен въздух отвън
Ако не може как мога да ги сваля и да ги оправя че дори и да са затворени пак духа студено т.е. не уплатняват добре и е доста неприятно
Полочава се че отпред е топло а отзад студено
Даите акъл моля ви 

- NITRO DRIVER
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 330i, 750i
Не може да духа топло отзад.
Това е така, защото отзад е предвидено да се качват девойки с гореща кръв и трябва да има някакво охлаждане
Това е така, защото отзад е предвидено да се качват девойки с гореща кръв и трябва да има някакво охлаждане

Gasoline is for washing parts, alcohol is for drinking аnd nitro is for racing.
- AGT
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото ми попадне .
- Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
- Детайли за колата: Лачена 39_ка .
Ако не се лъжа тези отвори отзад ги има само на колите с климатици/климатроници и от тях духа само студен въздух-топлият е под седалките както Жоро написа.
Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
- dinozab
-
-
А как тогава мога да ги сваля и да ги оплатня че дори и да ги затворя пак пропускат студено и става много кофти в тва време 

- dizelboy
- старши ентусиаст
-
dinozab написа:А как тогава мога да ги сваля и да ги оплатня че дори и да ги затворя пак пропускат студено и става много кофти в тва време
нее нужно духалкит епод седалките духат достатъ4но топло а свалането на тези които изкаш ти никак нее трудно но не и приятно а пропускат въздух защото самите те са облицовани с тънак слои донапрен които с времето сее прострил и затова така ,ако ги разглобиш копуваш си оплатнител за прозорци тънак и обвиваш само в на4алото там кадето контактува стръбата
ако тие студено все пак замилси се каде проблема аз в ммоита кола става лято вътре несе седи

- dinozab
-
-
В колата не е студено но е неприятно на тезо който седи отзад.Напрово прави течение
иначе аз отпред умирам от жега.Как по-точно се свалят 

- dizelboy
- старши ентусиаст
-
dinozab написа:В колата не е студено но е неприятно на тезо който седи отзад.Напрово прави течениеиначе аз отпред умирам от жега.Как по-точно се свалят
ми затвори да не им духа те ще се птпопляват от духалките за краката от там сащо духа много топло
пс сега сме разглобили цялата кола и климатрониците и и аз изкам да знам дали може да духа топло от тях и сте ти кажа кво става

- dinozab
-
-
dizelboy написа:dinozab написа:В колата не е студено но е неприятно на тезо който седи отзад.Напрово прави течениеиначе аз отпред умирам от жега.Как по-точно се свалят
ми затвори да не им духа те ще се птпопляват от духалките за краката от там сащо духа много топло
пс сега сме разглобили цялата кола и климатрониците и и аз изкам да знам дали може да духа топло от тях и сте ти кажа кво става
Аз ги затварям ама пак пропускат.Чакам да кажеш възможен ли е някакъв ъпгрейд

- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
dinozab, работата е там,че клапите,които затварят притока на въздух са не с дунапрен по периферията а с тънък гумен слой
за справка - отвори си шофиорската врата и отвори клапичката за въздуха,която се намира във вратата и пипни с ръка клапата по периферията
Моя съвет е да търсиш втора ръка ...
Георги Пенчев

за справка - отвори си шофиорската врата и отвори клапичката за въздуха,която се намира във вратата и пипни с ръка клапата по периферията

Георги Пенчев
- dizelboy
- старши ентусиаст
-
Penchev написа:dinozab, работата е там,че клапите,които затварят притока на въздух са не с дунапрен по периферията а с тънък гумен слой![]()
за справка - отвори си шофиорската врата и отвори клапичката за въздуха,която се намира във вратата и пипни с ръка клапата по периферията![]()
Георги Пенчев
teзи на таблото са с дунапрен4е
апри динозаб наи вероятно не затваря хубаво клапата

- dinozab
-
-
Точно така не оплатнява хубаво и пропска студа самата клапа.Е сега като се позатопли е добре ама като гледах тази сутрин прогнозата в събота пак го дават сняг и ше дуйне пак студ от там

- dinozab
-
-
Само не разбрах как се свалят клапите.Е аз много лесно ше ги сваля ама сигурно с половината барче отзад
Трябва да има някакъв пениз
Penchev ти беше писал че на предните дюзи тези в средата копчето което регулира топло и студено е светещо.Свети ли наистина щото моето не свети и ако можете да ми кажете как се свалят и предните дюзи да сменя крушчицата евентуално.

Penchev ти беше писал че на предните дюзи тези в средата копчето което регулира топло и студено е светещо.Свети ли наистина щото моето не свети и ако можете да ми кажете как се свалят и предните дюзи да сменя крушчицата евентуално.
- dizelboy
- старши ентусиаст
-
dinozab написа:Само не разбрах как се свалят клапите.Е аз много лесно ше ги сваля ама сигурно с половината барче отзад![]()
![]()
Трябва да има някакъв пениз
![]()
махаш касетофона си4ко и много внимателно провираш раце и има щипки ва дисе на една страна много внимаваи много са калпави щипките и е ужасно трудно

- dinozab
-
-
Мерси за помоща
Напипах ги тия щипки
и разбрах горе долу как става.Като ми остане време в събота - неделя ще ги ивадя дюзите и ще видя какво мога да направя и ще пиша за резултата.

16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2