....
Модератор: Общи модератори
Re: ДОМАШНО НАСИЛИЕ: Посягали ли сте на половинката си?
Fixxxer написа:krystal написа:Един yравновесен човек, винаги ще излезе от ситyация, без намесата на сила. И не става въпрос за боя над жени, абсурдно е да се толерира насилието под каквато и да било форма.
Да така е, но в днешни времена е многоооо трудно да бъдеш уравновесен. Дори и най-железния човек от към психика може да поддаде, дори най-тихия и спокоен човечец може.
И двамата сте прави...
drago_pavlov написа:А ако някой келеш ти налети на бой, че си го резнал на светофара примерно, ти да седиш и да го гледаш ли? Насилие, насилие, ама когато ти опитваш да се разбереш с думи, а отсреща не те чуват и тръгват с юмруците, аз го приемам като охлаждане на страстите
Колега, един пич на място (който не кара Голф, не е от Перник и не слуша чалга

Докато некои други (като оня в скобите горе

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
само сексуално насилие 

- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
flame написа:Fixxxer написа:krystal написа:Един yравновесен човек, винаги ще излезе от ситyация, без намесата на сила. И не става въпрос за боя над жени, абсурдно е да се толерира насилието под каквато и да било форма.
Да така е, но в днешни времена е многоооо трудно да бъдеш уравновесен. Дори и най-железния човек от към психика може да поддаде, дори най-тихия и спокоен човечец може.
И двамата сте прави...drago_pavlov написа:А ако някой келеш ти налети на бой, че си го резнал на светофара примерно, ти да седиш и да го гледаш ли? Насилие, насилие, ама когато ти опитваш да се разбереш с думи, а отсреща не те чуват и тръгват с юмруците, аз го приемам като охлаждане на страстите
Колега, един пич на място (който не кара Голф, не е от Перник и не слуша чалга) обикновено намира начин да избегне грубото насилие
![]()
Докато некои други (като оня в скобите горе) си мислят, че да си пич означава задължително да се докажеш в СРБ (селски ръкопашен бой)
Така е, но ние не си избираме на какъв ще попаднем... Трябва да си подготвен да разговаряш с Чевека, и да ошамариш Келеша

I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
^ Ами не знам дали е точно така, мисля че нагласата ти към света има значение, защото ако излизаш с мисълта как навсякъде е пълно с келешчета, които трябва да накажеш на светофара и после и да ги набиеш, то така и ще се случва. Аз например имам десетки приятели и на никой от тях не му се случва да се бие по светофарите с разни келеши. Просто никой от тях не излиза на улицата на война и не си носи цял арсенал от бухалки, ключове, тръби и какви ли не импровизирани оръжия (справка поне 3-4 теми по тоя въпрос в говорилнята). Така че няма гаранция на какъв ще попаднеш само ако имаш желание изобщо да попадаш на някой...
Последна промяна pampo на 03 Май 2011, 12:20, променена общо 1 път
Fixxxer написа:krystal написа:Един yравновесен човек, винаги ще излезе от ситyация, без намесата на сила. И не става въпрос за боя над жени, абсурдно е да се толерира насилието под каквато и да било форма.
Да така е, но в днешни времена е многоооо трудно да бъдеш уравновесен. Дори и най-железния човек от към психика може да поддаде, дори най-тихия и спокоен човечец може. А и не може да слагаш цялото човечество под общ знаменател и да казваш този е уравновесен , онзи не. Аз съм против боят, но понякога нещата излизат извън контрол и точно тук е момента и на боя, това е крайната фаза. В предишното ми мнение боят го слагам винаги като крайна фаза, а и по принцип говоря за него винаги като крайна фаза - демек, когато всичко е опитано и вече нищо друго не остава освен него. Във всеки един от нас е заложено животинското, така сме устроени, за да може да се бориш и оцелееш, когато трябва. А това кой колко е уравновесен е много разтегливо понятие. И за твоята думичка, която си използвала "винаги", аз ще кажа "никога" не можеш да предвидиш каквато и да било ситуация. Само може да си мислиш, че си я предвидил , а когато стане така - това не означава че си успял.
drago_pavlov написа:...
Тези моменти, не смятам, че е нормално да ги оправдаваш. И ако за теб крайната фаза е бой, то ако следвам твойта логика, аз трябва да извадя някоя картечница и да редя наред, че мойта ръчичка е лека.
Насилието поражда насилие, а често и самият побойник се явава и жертва.
Не ми се изпада в излишни полемики..безмислено е.

Е.Димитров написа:само сексуално насилие

- nedkoo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 730d G11 2018
Е.Димитров написа:само сексуално насилие

- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Наскоро поразлистих една брошурка по темата домашното насилие и ме потресе факта, че към него се причисляват както сексът против волята на партньора, така и отказът от секс с партньора 

Никой не мое ма връне на селу!
Не бия жена.
Използвам психически тормоз.
Сигорна работа.
Използвам психически тормоз.
Сигорна работа.

- Stoqnov_
- младши ентусиаст
-
- Кара: E30- 324 D, E30-318 i
- Мечтае да кара: Автентична "М"-ка на верния модел.
Вече е написано преди мене. Явно късно съм видял темата
Ако много те ядосва жената- не и пускай десет дена..
Тва най лютия тормоз 

С времето се уверих, че ако искаш БМВ-то ти да върви.., трябва да си го направиш.
- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
pepitoooooooooo написа:Вече е написано преди мене. Явно късно съм видял тематаАко много те ядосва жената- не и пускай десет дена..
Тва най лютия тормоз
Да да... Тя ще намери кой да и пуска

I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
pepitoooooooooo написа:Вече е написано преди мене. Явно късно съм видял тематаАко много те ядосва жената- не и пускай десет дена..
Тва най лютия тормоз
Иии,как беше ония виц,
некакъв имал некаква доста зла жена,всеки ден се заяждала с него,някакъв приятел му дал съвет да я умори със..секс,за 10 дена ше кортоляса и ше се спомине и пича ок,ше я мори със секс!
И като се почнало,на 5 тия ден,мъжа седи уморен на дивана,а жена му щастлива и жизнена,даже пеела на балкона докато прострирала...
Героят я погледнал уморено и ядно и казал тихичко-"пей,пей,още 5 дена ти остават живот"

krystal написа:Не ми се изпада в излишни полемики..безмислено е.
мисля, че вече си изпаднала

по темата- освен това което написах в началото на темата- жена не се удря по две практически причини:
1. няма как да те нарани. освен ако не е хванала някой кухненски нож. тогава разбирам да я обезвредиш, но... само тогава. и без да й трошиш ръцете или главата ако може...
2. и да я удариш- никога не е вода в твоята мелница. толкова е просто всъщност.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
- Мечтае да кара: Е38 740IL
Абе има жени,които когато и да им теглиш един,все е късно.
- _galio_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ///M43
- Мечтае да кара: в изтребителната авиация
- Детайли за колата: компот в сливов цвят
има и друг вариант всъщност - гадже-каратистка
грижата е като правите спаринг - ти я гледаш колко яко и седи тва бялото екипче, тя гледа кога да ти пусне един шут в кофата
лекува се - направи го пак, да ти покажа нещо

лекува се - направи го пак, да ти покажа нещо

лошите шофери отиват в ада ... добрите - докъдето им стигне бензинът
- pkaramitev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 528 на газчица...
- Мечтае да кара: МиГ-29
Ама хора!
Той боят изгаржда,той не разгражда!
Примерно,ако не биеш кучето,то как ще изпълнява.......в общи линии,боят възпитава ,и изгражда рестекп....
Баси темата!
Той боят изгаржда,той не разгражда!
Примерно,ако не биеш кучето,то как ще изпълнява.......в общи линии,боят възпитава ,и изгражда рестекп....

Баси темата!