....

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Биете ли жена/мъжа си?

да, веднъж в седмицата/месеца
22
7%
да, веднъж в годината
5
2%
да, случвало се е веднъж/два пъти
38
12%
не!!!
61
19%
не, не съм и посягал никога, но ми се е искало!
119
37%
не, не ми е минавало и през ум
77
24%

Общо гласове : 322
ентусиаст
Аватар

Re: ДОМАШНО НАСИЛИЕ: Посягали ли сте на половинката си?

Мнение от flame » 03 Май 2011, 11:31

Fixxxer написа:
krystal написа:Един yравновесен човек, винаги ще излезе от ситyация, без намесата на сила. И не става въпрос за боя над жени, абсурдно е да се толерира насилието под каквато и да било форма. :!:

Да така е, но в днешни времена е многоооо трудно да бъдеш уравновесен. Дори и най-железния човек от към психика може да поддаде, дори най-тихия и спокоен човечец може.

И двамата сте прави...

drago_pavlov написа:А ако някой келеш ти налети на бой, че си го резнал на светофара примерно, ти да седиш и да го гледаш ли? Насилие, насилие, ама когато ти опитваш да се разбереш с думи, а отсреща не те чуват и тръгват с юмруците, аз го приемам като охлаждане на страстите :mhihi:

Колега, един пич на място (който не кара Голф, не е от Перник и не слуша чалга :mhihi: ) обикновено намира начин да избегне грубото насилие :smoke:
Докато некои други (като оня в скобите горе :mhihi: ) си мислят, че да си пич означава задължително да се докажеш в СРБ (селски ръкопашен бой) :ok:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 03 Май 2011, 11:37

само сексуално насилие :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: както може
Мечтае да кара: както не може...
Детайли за колата: от миналия век

Мнение от drago_pavlov » 03 Май 2011, 11:59

flame написа:
Fixxxer написа:
krystal написа:Един yравновесен човек, винаги ще излезе от ситyация, без намесата на сила. И не става въпрос за боя над жени, абсурдно е да се толерира насилието под каквато и да било форма. :!:

Да така е, но в днешни времена е многоооо трудно да бъдеш уравновесен. Дори и най-железния човек от към психика може да поддаде, дори най-тихия и спокоен човечец може.

И двамата сте прави...

drago_pavlov написа:А ако някой келеш ти налети на бой, че си го резнал на светофара примерно, ти да седиш и да го гледаш ли? Насилие, насилие, ама когато ти опитваш да се разбереш с думи, а отсреща не те чуват и тръгват с юмруците, аз го приемам като охлаждане на страстите :mhihi:

Колега, един пич на място (който не кара Голф, не е от Перник и не слуша чалга :mhihi: ) обикновено намира начин да избегне грубото насилие :smoke:
Докато некои други (като оня в скобите горе :mhihi: ) си мислят, че да си пич означава задължително да се докажеш в СРБ (селски ръкопашен бой) :ok:

Така е, но ние не си избираме на какъв ще попаднем... Трябва да си подготвен да разговаряш с Чевека, и да ошамариш Келеша :mhihi:
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от pampo » 03 Май 2011, 12:18

^ Ами не знам дали е точно така, мисля че нагласата ти към света има значение, защото ако излизаш с мисълта как навсякъде е пълно с келешчета, които трябва да накажеш на светофара и после и да ги набиеш, то така и ще се случва. Аз например имам десетки приятели и на никой от тях не му се случва да се бие по светофарите с разни келеши. Просто никой от тях не излиза на улицата на война и не си носи цял арсенал от бухалки, ключове, тръби и какви ли не импровизирани оръжия (справка поне 3-4 теми по тоя въпрос в говорилнята). Така че няма гаранция на какъв ще попаднеш само ако имаш желание изобщо да попадаш на някой...
Последна промяна pampo на 03 Май 2011, 12:20, променена общо 1 път

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от krystal » 03 Май 2011, 12:19

Fixxxer написа:

Да така е, но в днешни времена е многоооо трудно да бъдеш уравновесен. Дори и най-железния човек от към психика може да поддаде, дори най-тихия и спокоен човечец може. А и не може да слагаш цялото човечество под общ знаменател и да казваш този е уравновесен , онзи не. Аз съм против боят, но понякога нещата излизат извън контрол и точно тук е момента и на боя, това е крайната фаза. В предишното ми мнение боят го слагам винаги като крайна фаза, а и по принцип говоря за него винаги като крайна фаза - демек, когато всичко е опитано и вече нищо друго не остава освен него. Във всеки един от нас е заложено животинското, така сме устроени, за да може да се бориш и оцелееш, когато трябва. А това кой колко е уравновесен е много разтегливо понятие. И за твоята думичка, която си използвала "винаги", аз ще кажа "никога" не можеш да предвидиш каквато и да било ситуация. Само може да си мислиш, че си я предвидил , а когато стане така - това не означава че си успял.
drago_pavlov написа:...

Тези моменти, не смятам, че е нормално да ги оправдаваш. И ако за теб крайната фаза е бой, то ако следвам твойта логика, аз трябва да извадя някоя картечница и да редя наред, че мойта ръчичка е лека.
Насилието поражда насилие, а често и самият побойник се явава и жертва.
Не ми се изпада в излишни полемики..безмислено е. :dunno:
Е.Димитров написа:само сексуално насилие :mhihi:

:ok: :ok: :ok:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 730d G11 2018

Мнение от nedkoo » 03 Май 2011, 12:23

Е.Димитров написа:само сексуално насилие :mhihi:

:mhihi: :mhihi: :mhihi: :angel:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 03 Май 2011, 15:34

Наскоро поразлистих една брошурка по темата домашното насилие и ме потресе факта, че към него се причисляват както сексът против волята на партньора, така и отказът от секс с партньора ;)
Никой не мое ма връне на селу!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от bavarec » 03 Май 2011, 15:51

Не бия жена.
Използвам психически тормоз.
Сигорна работа. :yes:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E30- 324 D, E30-318 i
Мечтае да кара: Автентична "М"-ка на верния модел.

Мнение от Stoqnov_ » 03 Май 2011, 16:31

Вече е написано преди мене. Явно късно съм видял темата :D Ако много те ядосва жената- не и пускай десет дена.. :mhihi: Тва най лютия тормоз :mhihi:
С времето се уверих, че ако искаш БМВ-то ти да върви.., трябва да си го направиш.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: както може
Мечтае да кара: както не може...
Детайли за колата: от миналия век

Мнение от drago_pavlov » 03 Май 2011, 16:33

pepitoooooooooo написа:Вече е написано преди мене. Явно късно съм видял темата :D Ако много те ядосва жената- не и пускай десет дена.. :mhihi: Тва най лютия тормоз :mhihi:

Да да... Тя ще намери кой да и пуска :mhihi:
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 03 Май 2011, 16:56

pepitoooooooooo написа:Вече е написано преди мене. Явно късно съм видял темата :D Ако много те ядосва жената- не и пускай десет дена.. :mhihi: Тва най лютия тормоз :mhihi:

Иии,как беше ония виц,
некакъв имал некаква доста зла жена,всеки ден се заяждала с него,някакъв приятел му дал съвет да я умори със..секс,за 10 дена ше кортоляса и ше се спомине и пича ок,ше я мори със секс!
И като се почнало,на 5 тия ден,мъжа седи уморен на дивана,а жена му щастлива и жизнена,даже пеела на балкона докато прострирала...
Героят я погледнал уморено и ядно и казал тихичко-"пей,пей,още 5 дена ти остават живот" :mhihi:

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 03 Май 2011, 17:28

krystal написа:Не ми се изпада в излишни полемики..безмислено е. :dunno:

мисля, че вече си изпаднала ;)

по темата- освен това което написах в началото на темата- жена не се удря по две практически причини:

1. няма как да те нарани. освен ако не е хванала някой кухненски нож. тогава разбирам да я обезвредиш, но... само тогава. и без да й трошиш ръцете или главата ако може...

2. и да я удариш- никога не е вода в твоята мелница. толкова е просто всъщност.
алекс
трабант 601с
разни други возила

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар
Мечтае да кара: Е38 740IL

Мнение от LiTtLeRoCk » 03 Май 2011, 17:48

Абе има жени,които когато и да им теглиш един,все е късно.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: ///M43
Мечтае да кара: в изтребителната авиация
Детайли за колата: компот в сливов цвят

Мнение от _galio_ » 03 Май 2011, 20:26

има и друг вариант всъщност - гадже-каратистка :mhihi: грижата е като правите спаринг - ти я гледаш колко яко и седи тва бялото екипче, тя гледа кога да ти пусне един шут в кофата :twisted:

лекува се - направи го пак, да ти покажа нещо :smoke:
лошите шофери отиват в ада ... добрите - докъдето им стигне бензинът

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 528 на газчица...
Мечтае да кара: МиГ-29

Мнение от pkaramitev » 03 Май 2011, 23:37

Ама хора!
Той боят изгаржда,той не разгражда!
Примерно,ако не биеш кучето,то как ще изпълнява.......в общи линии,боят възпитава ,и изгражда рестекп.... :mhihi:

Баси темата! :kuku:
Изображение
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата