Емиграция

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар

Re: Емиграция

Мнение от Alpina_fanatic » 22 Апр 2011, 22:36

Франция обмисля да прекрати временно задълженията си, произтичащи от Шенгенския договор за зоната за свободно движение, предаде "Ройтерс".Франция е ядосана на Италия, че реши да издаде 6-месечни временни разрешителни на над 20 000 мигранти от Тунис, пристигнали на италианска територия до 5 април. Миналата неделя за кратко влаковете между Франция и Италия бяха спрени от френска страна. Париж се опасяваше, че с тях ще пътуват италиански правозащитници и демонстранти, които ще придружават северноафрикански мигранти, настояващи да влязат във Франция.

:wave:
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: каквото има
Мечтае да кара: FERRARI 458 Italia

Мнение от Larbi » 23 Апр 2011, 8:02

Alpina_fanatic написа:
Франция обмисля да прекрати временно задълженията си, произтичащи от Шенгенския договор за зоната за свободно движение, предаде "Ройтерс".Франция е ядосана на Италия, че реши да издаде 6-месечни временни разрешителни на над 20 000 мигранти от Тунис, пристигнали на италианска територия до 5 април. Миналата неделя за кратко влаковете между Франция и Италия бяха спрени от френска страна. Париж се опасяваше, че с тях ще пътуват италиански правозащитници и демонстранти, които ще придружават северноафрикански мигранти, настояващи да влязат във Франция.

:wave:

Hades_ написа:
larbi написа:Ся остава всички държави да ограничат работата за БГ и Румънци и да върнат всички гастербайтери обратно. Е те тогава ще е шоуто за милиони на живо от България!
Без парите който се пращат от роднини в чужбина ще се самоизядем за 1 година максимум и то защото някои са скътали по някои лев под душека! :clap:

Това няма да стане по никакъв начин, защото някой трябва да им работи черната работа, която местните не биха си цапали ръцете. Швейцария и Холандия според мен просто ги е страх то твърде голямо нашествие на мургави братя :)

Аз като ви говорех, че постепенно всички ще направят така вие се смеехте :mhihi:
Изображение

Аватар

Мнение от Alpina_fanatic » 23 Апр 2011, 11:00

larbi написа:Аз като ви говорех, че постепенно всички ще направят така вие се смеехте :mhihi:

:confused:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 24 Апр 2011, 0:16

ква щяла да бъде викси микси и всяка друга мацка, ако семейният статус бил еди къв е злобарство, децата представляват родитилите. Не може ако мами и тати са никои да претерендираш за висок стандарт, можеш само да го постигнеш. според логиката на зазо тя трябва да се чувства гузна, за тва че баща и е архитект, доктор или просто нахакан успял мъж, а не като повечето мундьовци, които ще пратат дъщерите си да бъдат сервитьорки или на повикване? в работата има един редовен клиент "мъжкар", дойде с дъщеря си, която е първи курс и му вика "тати дай ми малко кинти" а той "нали имаш 7 лв ще ти стигнат за 3 дена " и съм 100% сигурен, че не й дава повече от 30 лв на седмица, щях да го целна с гаечния ключ в ръката, а ако бях на мястото на момичето щях да го натровя

сравнението с е36-цата и F01-цата.. изби рибата. със злоба не се прогресира, пежото на майка ми стои добре до цл, дори ми го пълнят :mhihi:
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от zazomazo » 24 Апр 2011, 0:38

acer написа:.... според логиката на зазо тя трябва да се чувства гузна, за тва че баща и е архитект, доктор или просто нахакан успял мъж,....

ми не, нищо не си разбрал :winky:
написал съм го елементарно и без подтекст, не търси под вола теле :winky:
няма злоба, нито завист в поста ми...просто се опитах да подскажа на Викси, че от нейната позиция не може да осмисли какво е някой да е в безизходица и емоциите да са последната му грижа
и че примера и не е меродавен...щото нея не безизходицата в БГ я е пратила в Англия
т.е. тя вижда ситуацията от съвсем друга гледна точка :winky:

acer написа:........
сравнението с е36-цата и F01-цата.. изби рибата. със злоба не се прогресира,...

и тук пак си се изказал неподготвен :winky:
пак няма злоба и подтекст, просто закачлива реплика на поста на Алпина фанатика преди това :wave:
Изображение

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 24 Апр 2011, 2:37

... не разбрахте какво написа момичето...

че някои неща с пари не се купуват и точно тези неща могат да бъдат абсолютно пагубни за емигранта.

а това за баща й и колите.. беше неуместно.. да не говориме че не беше и конструктивно.
алекс
трабант 601с
разни други возила

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E46 330Cd и понякога RS6 1000hp

Мнение от devil_vas » 24 Апр 2011, 10:31

Alpina_fanatic написа:Те жените в Бългерия не са меркантилни :mhihi: Виж за Англия не съм запознат :paranoid:

само пък за жените в Англия да не се отваря дума. няма такива добичета! целта на живота им е някой да се изпразне в нея и после тя да му бие шута :no: там думата семейтво се състои в това да е самотна майка с няколко деца. мъжете пък от своя страна и те не изостават и са по 2, 3 брака. цял живот издръжки да плаща. на толкова нискоморални хора попаднах в Великата Британия... ама така е, те комунизъм са нямали и морала им е голям, колкото нашето национално самосъзнание :dummy:
не са били меркантилни ли?! :mhihi: така разправят, щото всичките бачкат и взимат някакви пари УЖ! защото, мнозинството от самотните майки с по 3 деца. държавата им плаща издръжки, ама те стигат колкото да си купува Тesco Value храна и reduce парцали...
и така докато не срещнат 45 годишния ерген с ЦЛ-а и имението за 700 000 паунда и да видиш к'во става :twisted: :mhihi: жените са еднакви навсякъде, радностното е че не всички са такива :D
при условията на живот в УК-то, няма как милите дами да не са меркантилни. все пак там всичко е пари, и сметки, и пари, и сметки, и сметки, и сметки :mhihi: след запознаството и опита ми с различни националности, мога само да кажа, че по-хубаво от БГ девойче НЯМА! :yes:
направете си само сметката, след като най-успелите хора там са чужденци. хора с различна от английската кръв. всичките успешни бизнес ниши се ръководят от всякакви националности само не и от кореняк англичани. Боклук хора са това англичаните да знаете :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Аватар

Мнение от Alpina_fanatic » 24 Апр 2011, 10:45

Съд забрани на британец да прави секс до живот

Съд във Великобритания наложи забрана на местен мъж с изключително нисък коефициент на интелигентност да прави секс до края на живота си.

След това решение редица организации в страната изразиха притеснения относно потъпкването на "гражданските свободи и личното пространство".

Британският съд наредил, че "вулгарното сексуално поведение" на мъжа със сигурност е неуместно, но самият той не може да бъде винен за това, тъй като изпитва трудности със запомнянето и не разбира, че това, което прави, всъщност е неуместно..

Причината за това е неговият изключително нисък коефициент на интелигентност

и неспособността му да разсъждава.42-годишният британец в продължение на години живял в къщата на друг мъж, с когото имали множество сексуални контакти.

Оказало се обаче, че обвиненият няма никаква представа за какво го прави и по каква причина живее с партньора си.

Според съдиите случаят е изключително объркан от "правна, интелектуална и морална" гледна точка, тъй като сексът е "една от най-основните човешки дейности, с която трябва да се внимава как се борави".

Въпреки това съдът наредил мъжът, който е известен единствено като Алън, да не прави секс до края на живота си, тъй като не притежава необходимия умствен капацитет, за да разбере рисковете за здравето от подобни дейности.БГНЕС

:mhihi:
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: каквото има
Мечтае да кара: FERRARI 458 Italia

Мнение от Larbi » 24 Апр 2011, 12:57

devil_vas написа: Боклук хора са това англичаните да знаете :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Знаем знаем, даже преди 2 дена помогнах на един такъв боклук да се оправи с пощата щото искаше ривърс чардж кол да проведе с великата британия ама всички в Бг нали не са парашутисти та не го разбраха грам и накрая същия боклук не каза и едно тенк ю.
Ама нали знаете : направи добро изяш лайно :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от kulov » 24 Апр 2011, 15:27

Колеги, моля пишете по темата! Благодаря ви!

Потребител
Аватар
Кара: E39 530i

Мнение от martin_anastasov » 24 Апр 2011, 16:55

Някой да има представа как стоят нещата с Канада?
Селянията не е местожителство, тя е състояние на душата!

Аватар

Мнение от Alpina_fanatic » 24 Апр 2011, 17:58

martin_anastasov написа:Някой да има представа как стоят нещата с Канада?

Питай DrivinGGod - той със сигурност има вече инфо :lalala:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 320d E46 2002г.
Мечтае да кара: 2010 e92 335i

Мнение от makaveli316 » 25 Апр 2011, 22:30

Ква носталгия бе хора, аз съм навън от 12 години и само в началото когато още бях по-млад я изпитвах и то много.
Но с течение на времето всичко минава, даже сега в Бг като се прибера на втората седмица ми писва от всичко толкова много, че драпам да се прибирам.
Верно оставил си в Бг приятели и роднини, но в момента в който ти е добре, не работиш за стотинки за някой луд шеф и имаш човек до теб (жена/мъж), на който можеш да разчиташ, носталгията не изчезва, а става нещо обратното на нея.
Аз не си представям да съм в Бг в момента, нито да направя семейство там, да не говорим деца да отглеждам, абсурд просто.
Всеки в чужбина като ходи, все гледа парите и все за това говори като се върне в Бг и все прави сравнение за това каква била заплатата там и какви са парите и т.н.
А никой не говори за първото нещо което се вижда и това не са парите, а хората като цяло и тяхното мислене, ценности и възпитание.
Аз лично станах много богат като човек за тия 12 години, определено мисленето ми се промени тотално, считам се за много по-добър човек, а докато си бях още в Бг, бях типичния откачалник, дай му само глупости да прави, добре че се махнах, кой знае сега какъв щях да съм.
Изображение

Chris Rock: "There's black people, and there's niggas and the niggas have got to go"

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от kulov » 25 Апр 2011, 23:27

@макавели, точно това съм имал предвид с пускането на тази тема. моля, напиши повече за мястото, където живееш. и като цяло неща, които биха интересували потенциалните емигранти (виж заглавния пост на темата как съм го написал). благодаря ти предварително!

Летящия холандец
Аватар
Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.

Мнение от ///Явор » 25 Апр 2011, 23:29

явно сте мнооо зле щом търсите емиграционна алтернатива в други държави..нека бъдем Българи все пак
Изображение
С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата