Емиграция
Модератор: Общи модератори
- Alpina_fanatic
-
-
Re: Емиграция
Франция обмисля да прекрати временно задълженията си, произтичащи от Шенгенския договор за зоната за свободно движение, предаде "Ройтерс".Франция е ядосана на Италия, че реши да издаде 6-месечни временни разрешителни на над 20 000 мигранти от Тунис, пристигнали на италианска територия до 5 април. Миналата неделя за кратко влаковете между Франция и Италия бяха спрени от френска страна. Париж се опасяваше, че с тях ще пътуват италиански правозащитници и демонстранти, които ще придружават северноафрикански мигранти, настояващи да влязат във Франция.

- Larbi
- Потребител
-
- Кара: каквото има
- Мечтае да кара: FERRARI 458 Italia
Alpina_fanatic написа:Франция обмисля да прекрати временно задълженията си, произтичащи от Шенгенския договор за зоната за свободно движение, предаде "Ройтерс".Франция е ядосана на Италия, че реши да издаде 6-месечни временни разрешителни на над 20 000 мигранти от Тунис, пристигнали на италианска територия до 5 април. Миналата неделя за кратко влаковете между Франция и Италия бяха спрени от френска страна. Париж се опасяваше, че с тях ще пътуват италиански правозащитници и демонстранти, които ще придружават северноафрикански мигранти, настояващи да влязат във Франция.
Hades_ написа:larbi написа:Ся остава всички държави да ограничат работата за БГ и Румънци и да върнат всички гастербайтери обратно. Е те тогава ще е шоуто за милиони на живо от България!
Без парите който се пращат от роднини в чужбина ще се самоизядем за 1 година максимум и то защото някои са скътали по някои лев под душека!
Това няма да стане по никакъв начин, защото някой трябва да им работи черната работа, която местните не биха си цапали ръцете. Швейцария и Холандия според мен просто ги е страх то твърде голямо нашествие на мургави братя
Аз като ви говорех, че постепенно всички ще направят така вие се смеехте

ква щяла да бъде викси микси и всяка друга мацка, ако семейният статус бил еди къв е злобарство, децата представляват родитилите. Не може ако мами и тати са никои да претерендираш за висок стандарт, можеш само да го постигнеш. според логиката на зазо тя трябва да се чувства гузна, за тва че баща и е архитект, доктор или просто нахакан успял мъж, а не като повечето мундьовци, които ще пратат дъщерите си да бъдат сервитьорки или на повикване? в работата има един редовен клиент "мъжкар", дойде с дъщеря си, която е първи курс и му вика "тати дай ми малко кинти" а той "нали имаш 7 лв ще ти стигнат за 3 дена " и съм 100% сигурен, че не й дава повече от 30 лв на седмица, щях да го целна с гаечния ключ в ръката, а ако бях на мястото на момичето щях да го натровя
сравнението с е36-цата и F01-цата.. изби рибата. със злоба не се прогресира, пежото на майка ми стои добре до цл, дори ми го пълнят
сравнението с е36-цата и F01-цата.. изби рибата. със злоба не се прогресира, пежото на майка ми стои добре до цл, дори ми го пълнят

„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
acer написа:.... според логиката на зазо тя трябва да се чувства гузна, за тва че баща и е архитект, доктор или просто нахакан успял мъж,....
ми не, нищо не си разбрал

написал съм го елементарно и без подтекст, не търси под вола теле

няма злоба, нито завист в поста ми...просто се опитах да подскажа на Викси, че от нейната позиция не може да осмисли какво е някой да е в безизходица и емоциите да са последната му грижа
и че примера и не е меродавен...щото нея не безизходицата в БГ я е пратила в Англия
т.е. тя вижда ситуацията от съвсем друга гледна точка

acer написа:........
сравнението с е36-цата и F01-цата.. изби рибата. със злоба не се прогресира,...
и тук пак си се изказал неподготвен

пак няма злоба и подтекст, просто закачлива реплика на поста на Алпина фанатика преди това

... не разбрахте какво написа момичето...
че някои неща с пари не се купуват и точно тези неща могат да бъдат абсолютно пагубни за емигранта.
а това за баща й и колите.. беше неуместно.. да не говориме че не беше и конструктивно.
че някои неща с пари не се купуват и точно тези неща могат да бъдат абсолютно пагубни за емигранта.
а това за баща й и колите.. беше неуместно.. да не говориме че не беше и конструктивно.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- devil_vas
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E46 330Cd и понякога RS6 1000hp
Alpina_fanatic написа:Те жените в Бългерия не са меркантилниВиж за Англия не съм запознат
само пък за жените в Англия да не се отваря дума. няма такива добичета! целта на живота им е някой да се изпразне в нея и после тя да му бие шута

не са били меркантилни ли?!

и така докато не срещнат 45 годишния ерген с ЦЛ-а и имението за 700 000 паунда и да видиш к'во става

при условията на живот в УК-то, няма как милите дами да не са меркантилни. все пак там всичко е пари, и сметки, и пари, и сметки, и сметки, и сметки

направете си само сметката, след като най-успелите хора там са чужденци. хора с различна от английската кръв. всичките успешни бизнес ниши се ръководят от всякакви националности само не и от кореняк англичани. Боклук хора са това англичаните да знаете

- Alpina_fanatic
-
-
Съд забрани на британец да прави секс до живот
Съд във Великобритания наложи забрана на местен мъж с изключително нисък коефициент на интелигентност да прави секс до края на живота си.
След това решение редица организации в страната изразиха притеснения относно потъпкването на "гражданските свободи и личното пространство".
Британският съд наредил, че "вулгарното сексуално поведение" на мъжа със сигурност е неуместно, но самият той не може да бъде винен за това, тъй като изпитва трудности със запомнянето и не разбира, че това, което прави, всъщност е неуместно..
Причината за това е неговият изключително нисък коефициент на интелигентност
и неспособността му да разсъждава.42-годишният британец в продължение на години живял в къщата на друг мъж, с когото имали множество сексуални контакти.
Оказало се обаче, че обвиненият няма никаква представа за какво го прави и по каква причина живее с партньора си.
Според съдиите случаят е изключително объркан от "правна, интелектуална и морална" гледна точка, тъй като сексът е "една от най-основните човешки дейности, с която трябва да се внимава как се борави".
Въпреки това съдът наредил мъжът, който е известен единствено като Алън, да не прави секс до края на живота си, тъй като не притежава необходимия умствен капацитет, за да разбере рисковете за здравето от подобни дейности.БГНЕС

- Larbi
- Потребител
-
- Кара: каквото има
- Мечтае да кара: FERRARI 458 Italia
devil_vas написа: Боклук хора са това англичаните да знаете![]()
![]()
Знаем знаем, даже преди 2 дена помогнах на един такъв боклук да се оправи с пощата щото искаше ривърс чардж кол да проведе с великата британия ама всички в Бг нали не са парашутисти та не го разбраха грам и накрая същия боклук не каза и едно тенк ю.
Ама нали знаете : направи добро изяш лайно

- martin_anastasov
- Потребител
-
- Кара: E39 530i
Някой да има представа как стоят нещата с Канада?
Селянията не е местожителство, тя е състояние на душата!
- Alpina_fanatic
-
-
martin_anastasov написа:Някой да има представа как стоят нещата с Канада?
Питай DrivinGGod - той със сигурност има вече инфо

- makaveli316
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320d E46 2002г.
- Мечтае да кара: 2010 e92 335i
Ква носталгия бе хора, аз съм навън от 12 години и само в началото когато още бях по-млад я изпитвах и то много.
Но с течение на времето всичко минава, даже сега в Бг като се прибера на втората седмица ми писва от всичко толкова много, че драпам да се прибирам.
Верно оставил си в Бг приятели и роднини, но в момента в който ти е добре, не работиш за стотинки за някой луд шеф и имаш човек до теб (жена/мъж), на който можеш да разчиташ, носталгията не изчезва, а става нещо обратното на нея.
Аз не си представям да съм в Бг в момента, нито да направя семейство там, да не говорим деца да отглеждам, абсурд просто.
Всеки в чужбина като ходи, все гледа парите и все за това говори като се върне в Бг и все прави сравнение за това каква била заплатата там и какви са парите и т.н.
А никой не говори за първото нещо което се вижда и това не са парите, а хората като цяло и тяхното мислене, ценности и възпитание.
Аз лично станах много богат като човек за тия 12 години, определено мисленето ми се промени тотално, считам се за много по-добър човек, а докато си бях още в Бг, бях типичния откачалник, дай му само глупости да прави, добре че се махнах, кой знае сега какъв щях да съм.
Но с течение на времето всичко минава, даже сега в Бг като се прибера на втората седмица ми писва от всичко толкова много, че драпам да се прибирам.
Верно оставил си в Бг приятели и роднини, но в момента в който ти е добре, не работиш за стотинки за някой луд шеф и имаш човек до теб (жена/мъж), на който можеш да разчиташ, носталгията не изчезва, а става нещо обратното на нея.
Аз не си представям да съм в Бг в момента, нито да направя семейство там, да не говорим деца да отглеждам, абсурд просто.
Всеки в чужбина като ходи, все гледа парите и все за това говори като се върне в Бг и все прави сравнение за това каква била заплатата там и какви са парите и т.н.
А никой не говори за първото нещо което се вижда и това не са парите, а хората като цяло и тяхното мислене, ценности и възпитание.
Аз лично станах много богат като човек за тия 12 години, определено мисленето ми се промени тотално, считам се за много по-добър човек, а докато си бях още в Бг, бях типичния откачалник, дай му само глупости да прави, добре че се махнах, кой знае сега какъв щях да съм.

Chris Rock: "There's black people, and there's niggas and the niggas have got to go"
@макавели, точно това съм имал предвид с пускането на тази тема. моля, напиши повече за мястото, където живееш. и като цяло неща, които биха интересували потенциалните емигранти (виж заглавния пост на темата как съм го написал). благодаря ти предварително!
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
явно сте мнооо зле щом търсите емиграционна алтернатива в други държави..нека бъдем Българи все пак

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782