Лампа Airbag

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Лампа Airbag

Мнение от bmw28 » 23 Апр 2011, 20:49

...
Последна промяна bmw28 на 03 Апр 2014, 11:44, променена общо 1 път

костинбродчанин
Аватар
Кара: е60 530д
Мечтае да кара: М3 Компакт
Детайли за колата: Няма много...

Re: Лампа Airbag

Мнение от vladi_a_i » 23 Апр 2011, 20:50

Е как няма крушка пък свети :dunno:
БМВ и пак БМВ и пак БМВ...БМВ

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от bmw28 » 23 Апр 2011, 20:59

...
Последна промяна bmw28 на 03 Апр 2014, 11:44, променена общо 3 пъти

старши ентусиаст
Аватар
Кара: the real 5er
Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe

Мнение от Dirty M5 driveR » 23 Апр 2011, 21:13

Според мен осветлението на уредите осветява и надписа, но може и да греша.

костинбродчанин
Аватар
Кара: е60 530д
Мечтае да кара: М3 Компакт
Детайли за колата: Няма много...

Мнение от vladi_a_i » 23 Апр 2011, 21:26

bmw28 написа:Това ми е питането ;)
Не свети ярко, като с крушка.
Ето да се види раликата спрямо другите крушки.

Сложи крушка изгоряла отзад или строши една може и тази дето си свалил...понеже отзад няма нищо и заради отвора може би свети така заради другите светлини.
Пробвайте това..
Последна промяна vladi_a_i на 24 Апр 2011, 20:29, променена общо 1 път
БМВ и пак БМВ и пак БМВ...БМВ

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от fedoracore » 23 Апр 2011, 21:27

залепи му малко черен изолирбанд
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: X3 28i / А4 3.0i quattro
Мечтае да кара: настрани

Мнение от maxpower » 23 Апр 2011, 22:09

При бащата беше така и докато му изтрия грешката махнах крушката да не му свети, то пък пак си светеше по слабо както е на снимката по горе. Лошото е, че не просто свети ами мигаше даже :winky: .Не съм сигурен ,че е от осветлението на таблото, а е сякаш някаква "back up" светлина.
A sleeper (car) - is a car that has high performance and an unassuming exterior.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от vladobate » 23 Апр 2011, 22:11

Ми светлина братче , има ли пролука си свети естественоо кво да я спре кат няма крушка която да запуши отвора и от съседно осветление ( в случая ръчната май си дръпнал и ярко грее в близост ) отзад във вътрешността има разстояния и се промъква пущината. :yes:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: млади майки да полудяват ...
Мечтае да кара: всичко,без пари да давам

Мнение от vanko 318i » 24 Апр 2011, 3:23

и при мен го има тоя проблем,махнал съм крушката и пак си свети по слабо както е на снимката свети известно време и след това спира да свети,не е възможно да се осветява от друга крушка сигурен сам в това се едно има "резервно осветление" :dunno:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от bmw28 » 24 Апр 2011, 11:07

...
Последна промяна bmw28 на 03 Апр 2014, 11:44, променена общо 1 път

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от vladobate » 24 Апр 2011, 11:08

Е добре де как като махнеш източника на светлина пак ще има "резервно осветление". :mhihi: Да взема да си отвия всички крушки у нас и да карам на резервно без пари :mhihi: . Тъй де що не вземете си махнете всички лампички по таблото , дайте на контакт , включете фарове-марове , дръпнете ръчната и дайте снимка да видим тая задна светлина и въобще резервно осветление за всяка една крушка. Направо мистерия . Някой свалял ли е табло и ако да да каже кво извънземно има в него та да свети без източник на светлина.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от vanko 318i » 24 Апр 2011, 11:49

vladobate написа:Е добре де как като махнеш източника на светлина пак ще има "резервно осветление". :mhihi: Да взема да си отвия всички крушки у нас и да карам на резервно без пари :mhihi: .

вие в Пловдив може и така да правите :ahah: като незнаеш от каде идва светлината си трай най добре
на мен ми свети и по време на движение,да неби да си дърпам ръчната за да ми пропуска светлина на лампата за бега който са през едно празно място,по тая логика трябва като пуснеш дълги светлини на фаровете да ти светят лампичките за акумулатора и маслото :kuku:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от vladobate » 24 Апр 2011, 12:11

vanko 318i написа:
vladobate написа:Е добре де как като махнеш източника на светлина пак ще има "резервно осветление". :mhihi: Да взема да си отвия всички крушки у нас и да карам на резервно без пари :mhihi: .

вие в Пловдив може и така да правите :ahah: като незнаеш от каде идва светлината си трай най добре
на мен ми свети и по време на движение,да неби да си дърпам ръчната за да ми пропуска светлина на лампата за бега който са през едно празно място,по тая логика трябва като пуснеш дълги светлини на фаровете да ти светят лампичките за акумулатора и маслото :kuku:

Пусни снимка колега че чоляка пуснал темата е постнал и ясно се вижда кво и откъде може да свети през мястото за лампичката на бега която липсва. Нищо ненормално не видях в неговата снимка та дай да видим твойта ,че така нахалост да говориш не е коректно , май. ПС: И за ква логика говориш като визираш лампичките на акумулатора и маслото със сигурност не е мойта. Правиш ли разлика между това има ли крушка на мястото или няма ( празно е , дупка , отвор през който евентуално може да премине отразена светлина ) .

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от vanko 318i » 24 Апр 2011, 15:14

http://aabv.snimka.bg/automobiles/.558366 ето снимки на моето табло от преди малко,крушката на бега е свалена от мен преди 1 месец но ето вижда се че има нещо което свети и аз съм сигурен че неможе да преминава отразена светлина от никаде

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от vanko 318i » 24 Апр 2011, 19:53

vladobate -крушка на мястото няма празно е , дупка , отвор през който НЯМА КАК евентуално може да премине отразена светлина :mhihi: колко пъти си свалял отварял и разглеждал табло на 36-ца май неси :mhihi: ....... :OT: много мраза някой който си няма и понятие за какво става дума да се бърка кадето нему е работа,пишете само за да се правите на важни нали ти дадох снимки кажи какво мислиш :winky:

Следваща

Назад към E36