Лампа Airbag
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
30 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- vladi_a_i
- костинбродчанин
-
- Кара: е60 530д
- Мечтае да кара: М3 Компакт
- Детайли за колата: Няма много...
- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
- Кара: the real 5er
- Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe
Re: Лампа Airbag
Според мен осветлението на уредите осветява и надписа, но може и да греша.
- vladi_a_i
- костинбродчанин
-
- Кара: е60 530д
- Мечтае да кара: М3 Компакт
- Детайли за колата: Няма много...
bmw28 написа:Това ми е питането![]()
Не свети ярко, като с крушка.
Ето да се види раликата спрямо другите крушки.
Сложи крушка изгоряла отзад или строши една може и тази дето си свалил...понеже отзад няма нищо и заради отвора може би свети така заради другите светлини.
Пробвайте това..
Последна промяна vladi_a_i на 24 Апр 2011, 20:29, променена общо 1 път
БМВ и пак БМВ и пак БМВ...БМВ
- fedoracore
- старши ентусиаст
-
- maxpower
- ентусиаст
-
- Кара: X3 28i / А4 3.0i quattro
- Мечтае да кара: настрани
При бащата беше така и докато му изтрия грешката махнах крушката да не му свети, то пък пак си светеше по слабо както е на снимката по горе. Лошото е, че не просто свети ами мигаше даже
.Не съм сигурен ,че е от осветлението на таблото, а е сякаш някаква "back up" светлина.

A sleeper (car) - is a car that has high performance and an unassuming exterior.
Ми светлина братче , има ли пролука си свети естественоо кво да я спре кат няма крушка която да запуши отвора и от съседно осветление ( в случая ръчната май си дръпнал и ярко грее в близост ) отзад във вътрешността има разстояния и се промъква пущината. 

- vanko 318i
- младши ентусиаст
-
- Кара: млади майки да полудяват ...
- Мечтае да кара: всичко,без пари да давам
и при мен го има тоя проблем,махнал съм крушката и пак си свети по слабо както е на снимката свети известно време и след това спира да свети,не е възможно да се осветява от друга крушка сигурен сам в това се едно има "резервно осветление" 

Е добре де как като махнеш източника на светлина пак ще има "резервно осветление".
Да взема да си отвия всички крушки у нас и да карам на резервно без пари
. Тъй де що не вземете си махнете всички лампички по таблото , дайте на контакт , включете фарове-марове , дръпнете ръчната и дайте снимка да видим тая задна светлина и въобще резервно осветление за всяка една крушка. Направо мистерия . Някой свалял ли е табло и ако да да каже кво извънземно има в него та да свети без източник на светлина.

- vanko 318i
- младши ентусиаст
-
vladobate написа:Е добре де как като махнеш източника на светлина пак ще има "резервно осветление".Да взема да си отвия всички крушки у нас и да карам на резервно без пари
.
вие в Пловдив може и така да правите

на мен ми свети и по време на движение,да неби да си дърпам ръчната за да ми пропуска светлина на лампата за бега който са през едно празно място,по тая логика трябва като пуснеш дълги светлини на фаровете да ти светят лампичките за акумулатора и маслото

vanko 318i написа:vladobate написа:Е добре де как като махнеш източника на светлина пак ще има "резервно осветление".Да взема да си отвия всички крушки у нас и да карам на резервно без пари
.
вие в Пловдив може и така да правитекато незнаеш от каде идва светлината си трай най добре
на мен ми свети и по време на движение,да неби да си дърпам ръчната за да ми пропуска светлина на лампата за бега който са през едно празно място,по тая логика трябва като пуснеш дълги светлини на фаровете да ти светят лампичките за акумулатора и маслото
Пусни снимка колега че чоляка пуснал темата е постнал и ясно се вижда кво и откъде може да свети през мястото за лампичката на бега която липсва. Нищо ненормално не видях в неговата снимка та дай да видим твойта ,че така нахалост да говориш не е коректно , май. ПС: И за ква логика говориш като визираш лампичките на акумулатора и маслото със сигурност не е мойта. Правиш ли разлика между това има ли крушка на мястото или няма ( празно е , дупка , отвор през който евентуално може да премине отразена светлина ) .
- vanko 318i
- младши ентусиаст
-
http://aabv.snimka.bg/automobiles/.558366 ето снимки на моето табло от преди малко,крушката на бега е свалена от мен преди 1 месец но ето вижда се че има нещо което свети и аз съм сигурен че неможе да преминава отразена светлина от никаде
- vanko 318i
- младши ентусиаст
-
vladobate -крушка на мястото няма празно е , дупка , отвор през който НЯМА КАК евентуално може да премине отразена светлина
колко пъти си свалял отварял и разглеждал табло на 36-ца май неси
.......
много мраза някой който си няма и понятие за какво става дума да се бърка кадето нему е работа,пишете само за да се правите на важни нали ти дадох снимки кажи какво мислиш 

30 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2