Скърцащи накладки ....
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
47 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- baitun
- ентусиаст
-
- Кара: БМВ Е36
- Мечтае да кара: Е46 М3
Re: Скърцащи накладки ....
С тези теми ме вкарвате в приключение, тези дни трябва да сменям предни дискове, накладки, маркучи, течност и спирачни апарати/мисля да преминавам от плътни към вентилирани дискове/. Чудя се от къде да взема накладките и дисковете/за марките съм се ориентирал-ате или текстар/, но проблема е от къде да съм сигурен в качеството-мисля да взема от колегата лавиатан, пък каквото сабя покаже, някой ако е вземал от него да сподели впечатления /марки и състояние след пробег поне 4-5 к километра/
- Nitrowalk
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 528i
- Мечтае да кара: E39 M5
Направих тази тема не да ви плаша , а се учудих че заложих на маркови накладки и не ми харесва как скърцат, но пък от друга страна ми харесва как спира колата с тях.... и все пак - Некст тайм .... Феродо (забележете името) THERMOQUIET 
http://www.fmecat.eu/selProd2.asp?make= ... &engseal=0

http://www.fmecat.eu/selProd2.asp?make= ... &engseal=0

- bavar4o.70
- младши ентусиаст
-
- Кара: е36 320
- Мечтае да кара: м3
Щом спират ,карай докато свършат!
- metodi80
- старши ентусиаст
-
baitun написа:С тези теми ме вкарвате в приключение, тези дни трябва да сменям предни дискове, накладки, маркучи, течност и спирачни апарати/мисля да преминавам от плътни към вентилирани дискове/. Чудя се от къде да взема накладките и дисковете/за марките съм се ориентирал-ате или текстар/, но проблема е от къде да съм сигурен в качеството-мисля да взема от колегата лавиатан, пък каквото сабя покаже, някой ако е вземал от него да сподели впечатления /марки и състояние след пробег поне 4-5 к километра/
Аз скоро купих от колегата laviatan маркучи мейле , комплекти за рециклиране на апаратите и накладки АТЕ (имаше и Текстар на същите пари като ате-то ,въпреки че доколкото разбрах бях уцелил промоция и за това ате бяха на цена като текстар , иначе ате били по -скъпи ...). Много съм доволен от всичко което взех , маркучите са супер , комплектите за рециклиране паснаха перфектно , а накладките си ги бях изкарал от кутията и си ги зяпах е така за кеф

- baitun
- ентусиаст
-
- Кара: БМВ Е36
- Мечтае да кара: Е46 М3
metodi80 написа:baitun написа:С тези теми ме вкарвате в приключение, тези дни трябва да сменям предни дискове, накладки, маркучи, течност и спирачни апарати/мисля да преминавам от плътни към вентилирани дискове/. Чудя се от къде да взема накладките и дисковете/за марките съм се ориентирал-ате или текстар/, но проблема е от къде да съм сигурен в качеството-мисля да взема от колегата лавиатан, пък каквото сабя покаже, някой ако е вземал от него да сподели впечатления /марки и състояние след пробег поне 4-5 к километра/
Аз скоро купих от колегата laviatan маркучи мейле , комплекти за рециклиране на апаратите и накладки АТЕ (имаше и Текстар на същите пари като ате-то ,въпреки че доколкото разбрах бях уцелил промоция и за това ате бяха на цена като текстар , иначе ате били по -скъпи ...). Много съм доволен от всичко което взех , маркучите са супер , комплектите за рециклиране паснаха перфектно , а накладките си ги бях изкарал от кутията и си ги зяпах е така за кеф, ето и малко снимки :
И аз мисля да взимам от него накладки и дискове АТЕ /само се чудя къде ли са произведени/, а маркучите и ремонтния комплект какви пари са
И аз съм с такива мъркучлета новички и нова спирачна течност , и гумените уплътнения пак таквиз същите ама от Пл. си ги взех и работата е много добре такава профилактика. Само имало няква смазка или грес за спир. апарати и не знам оттде и как се вика та си турнах квато имах иначе за Феродо и аз да кажа на Е34-та кат сложих новия диск и взе да скърца след време та не знам от накладки ли ( че друга марка ) или от дискове се получават тия неприятни шумове.
- metodi80
- старши ентусиаст
-
baitun написа:[И аз мисля да взимам от него накладки и дискове АТЕ /само се чудя къде ли са произведени/, а маркучите и ремонтния комплект какви пари са
На кутията на накладките пише , че са Немски ....
Цената , която платих аз за един брой маркуч е 15лв , а цената на ремонтен комплект за един апарат -17 лв.
- CooL123Es
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e39 528i e60 530d e61 535d
колега караи спокойно мойте от както съм ги сменил са като калотки на влак така свириат мойе да има повече примес на бронз за това 

- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
И при мен скърца задна дясна. Скърцаше преди да ги сменя и си мислех, че търка вече желязо в желязо, но след като ги смених скърцането продължи. Моите са Феродо, купени от Евро 07 за 60 кинта, но в сервиза където ми ги смениха казаха, че са фалшиви 

I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
- Nasko_325TD
- старши ентусиаст
-
- Кара: E38 740i idividual
- Мечтае да кара: безаварийно
- Детайли за колата: Нормнална!
drago_pavlov написа:И при мен скърца задна дясна. Скърцаше преди да ги сменя и си мислех, че търка вече желязо в желязо, но след като ги смених скърцането продължи. Моите са Феродо, купени от Евро 07 за 60 кинта, но в сервиза където ми ги смениха казаха, че са фалшиви
И мойте са от Евро 07,повече от тях не.Бахти и ментаците.Квото и да си купиш е жив ташак,по-добре си хвърли парите на боклука.
- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi
Nitrowalk написа: от няколко седмици постоянно скърцат като загреят малко повече
Намажи ги с грес и ще спрат да скърцат

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com
- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
Nasko_325TD написа:drago_pavlov написа:И при мен скърца задна дясна. Скърцаше преди да ги сменя и си мислех, че търка вече желязо в желязо, но след като ги смених скърцането продължи. Моите са Феродо, купени от Евро 07 за 60 кинта, но в сервиза където ми ги смениха казаха, че са фалшиви
И мойте са от Евро 07,повече от тях не.Бахти и ментаците.Квото и да си купиш е жив ташак,по-добре си хвърли парите на боклука.
Кофтито е че вече 4-5 дни съм с тях, а по джантите няма и следа от черен прах... и сега се чудя дали да си купя нови, или да чакам да се изтъркат дисковете и да сменям после тях

I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
- lopiko
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ///М40Б16
- Мечтае да кара: ///M3
ogata написа:Nitrowalk написа: от няколко седмици постоянно скърцат като загреят малко повече
Намажи ги с грес и ще спрат да скърцат![]()

- BlacK-EviL
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: бавно 32?и цупе
- Мечтае да кара: е92 м3 цупе
Несте ли го разбрали че в евро07 всичко е с произход турция ..
а 60 лв за ментаци си е живо дране на кожи ..
по спомени преди 2 год като сменях мойте взех JURID , с които оригинално си излизат колите ни за 70 лв...
П.С. всичко по магазините ни тука с марка феродо е жив ментак за жалост

а 60 лв за ментаци си е живо дране на кожи ..
по спомени преди 2 год като сменях мойте взех JURID , с които оригинално си излизат колите ни за 70 лв...
П.С. всичко по магазините ни тука с марка феродо е жив ментак за жалост
- Nitrowalk
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 528i
- Мечтае да кара: E39 M5
С Евро 07 отдавна не експериментирам
Всички знаем ,че евтиното излиза скъпо

47 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4