Въпрос за салон от англичанка-за катинар
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- savo_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ше...Е60 LCI 530d xDrive manual
Re: Въпрос за салон от англичанка
I.V.G. написа:Шофьорската нали се накланя назад ,а пасажерската го няма,ти си сложил пасажерската от англииската на мястото на шофьорската ли ,че не мога да си го обясна.Моят датчик за пасажерската е изолиран и сега че ми светеше постоянно,така че не ме претиснява толкова.Дай някакви снимки ако имашsavo_ написа:I.V.G. написа:Използва твоята основа на седалката с копчетата и присади само тапицираните седалки?Кажи малко повече ,че моята се е садрала и мисля да правя тази интервенция,дали ще стане пасажерската седалка от английска мома да я монтирам на моята шоф.седалка защото пасажерските не са толкова смачкани колкото шофьорските
Никакви присадки-махнах старите седалки и монтирах английските отпред и отзад.Не знам, но мисля, че ще имаш проблем с датчиците за бега.Нека знаещите кажат
Кое точно не се накланя на пасажерската седалка.Точно така сложил съм пасажерската от английската на мястото на шофьорската в моята и шофьорската на английската на мястото на моята пасажерска.Снимки ще гледам да направя утре.
- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530D
Седалката за шофъора има 4 позиции за регулиране а пасажерската 3, може би това иска да каже колегата. Шофьорската може да се накланя напред и назад като цяла т.е. седалката и облегалката се накланят заедно. Това пасажерската го няма.

- boris
- старши ентусиаст
-
- Кара: X5
Не всички, на някой салони и двете седалки имат регулиращ се наклон, дори и не електрически.
Колкото до корите, освен да ти боядисат дръжките или да си намериш кори със сиви дръжки от ляв волан , другите опций отиват на циганийка.
На корите сe тапицира частта под дръжките, тук проблема е трудно намираемата сива кожа. Ако не намериш на свободна продажба, може да ползваш частта, която скрива дупката за ски багажника за едната кора, за другата ще трябва да прежалиш задния подлакътник.На него можеш да сложиш и малко по различна кожа, няма да бие толкова на очи.

Колкото до корите, освен да ти боядисат дръжките или да си намериш кори със сиви дръжки от ляв волан , другите опций отиват на циганийка.
На корите сe тапицира частта под дръжките, тук проблема е трудно намираемата сива кожа. Ако не намериш на свободна продажба, може да ползваш частта, която скрива дупката за ски багажника за едната кора, за другата ще трябва да прежалиш задния подлакътник.На него можеш да сложиш и малко по различна кожа, няма да бие толкова на очи.

- I.V.G.
- младши ентусиаст
-
- Кара: E-39TDS
Ivo_Borisov написа:Седалката за шофъора има 4 позиции за регулиране а пасажерската 3, може би това иска да каже колегата. Шофьорската може да се накланя напред и назад като цяла т.е. седалката и облегалката се накланят заедно. Това пасажерската го няма.
Точно за това става въпрос,на шоф.седалка отпред вляво има една ръчка където ти вирва краката на горе
На шофиорската има една малка ръчка отдолу под левия ти крак, а на пасажерската го няма това
Закарай я на тапицер, за да не си личи преправянето
Закарай я на тапицер, за да не си личи преправянето
enjoy life and drink cold beer
Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

- savo_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ше...Е60 LCI 530d xDrive manual
Тая ръчка да ти е проблема
, с нея и без нея седалката си е наред.Проблем са предните кори с дръжките, там е голямата заигравка
.Утре ще видим какво ще каже тапицера 
- vanioboy
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW Z4 2.5 & E39 525
- Мечтае да кара: ///M6
Re: Въпрос за салон от англичанка-за катинар
Понеже така и така не е заключена темата а на мен ми предстои същата интервенция,доволен ли си от тапицера и ориентировъчно колко ти струваше,също така нова кожа ли използва или просто запуши някъкси дупките?
п.п. при мен цвета е малко по особен иначе корите целички да бях сменил
п.п. при мен цвета е малко по особен иначе корите целички да бях сменил
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2