Да помогнем на DrivinGGoD за мечтана BMW работа-вече и ВИДЕO

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: Да помогнем на DrivinGGoD за мечтана BMW работа-вече и ВИДЕO

Мнение от barabqga » 12 Апр 2011, 7:37

6326 :yes:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: '09 E92 N47; '08 E60 N53B30
Мечтае да кара: 911 Turbo S
Детайли за колата: RIP E39 2010-2019 :(

Мнение от goguma » 12 Апр 2011, 7:43

Мерси, ms, аз отидох да ям, пък ти си дал бързо линка за репорт :mrgreen: Написах едно бързо и компрометиращо писмо, и им пратих снимките, оставих си е-майла, да видим какво ще ми отговорят!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от дид0 » 12 Апр 2011, 7:46

6333 :lalala:
Изображение

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Мнение от ms » 12 Апр 2011, 7:47

дали изобщо ще отговорят е въпроса...
Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 323i coupe 98'
Мечтае да кара: e36 ///M3 evo GT
Детайли за колата: Avusblau Metallic

Мнение от ZLATIST » 12 Апр 2011, 7:50

Тия педали кога изскочиха на 2-ро и 3-то място :shock:
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от vaiolina » 12 Апр 2011, 7:51

goguma написа:Мерси, ms, аз отидох да ям, пък ти си дал бързо линка за репорт :mrgreen: Написах едно бързо и компрометиращо писмо, и им пратих снимките, оставих си е-майла, да видим какво ще ми отговорят!

Не така! Най-малкото трябваше да изрежеш снимките отгоре...BMW Club Bulgaria?! и всичко на български?! Не че, ако решат няма да разберат от имейла, че си от БГ, ама поне малко от малко...най-важното е да не го отнесе Алекс заради нас

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от BMX » 12 Апр 2011, 7:54

Тия как си пробутват своите хора, не е за вярване...
+1

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от goguma » 12 Апр 2011, 7:58

vaiolina написа:
goguma написа:Мерси, ms, аз отидох да ям, пък ти си дал бързо линка за репорт :mrgreen: Написах едно бързо и компрометиращо писмо, и им пратих снимките, оставих си е-майла, да видим какво ще ми отговорят!

Не така! Най-малкото трябваше да изрежеш снимките отгоре...BMW Club Bulgaria?! и всичко на български?! Не че, ако решат няма да разберат от имейла, че си от БГ, ама поне малко от малко...най-важното е да не го отнесе Алекс заради нас

Това пък откъде го измисли :shock: Снимките са правени само на сайта на конкурса. А и какво да режа, само ще си помислят че крия нещо. Пък и дори да имам отворен форума на БМВ в същия момент, да не би това да променя обективната истина че тези сополи мамят? Пращайте и Вие, по някое време все ще отговорят на някой от нас. Пък ако не отговорят и не направят нищо по въпроса, то тогава ще е ясно че всичките ни усилия най-вероятно ще отидат на вятъра :( Приятен ден на всички :bchug:

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Мнение от ms » 12 Апр 2011, 7:59

vaiolina написа:Не така! Най-малкото трябваше да изрежеш снимките отгоре...BMW Club Bulgaria?! и всичко на български?! Не че, ако решат няма да разберат от имейла, че си от БГ, ама поне малко от малко...най-важното е да не го отнесе Алекс заради нас

първо аз не виждам проблем- това си е скрийн все пак, нормално е да има отворени много неща...
второ, снимките съм ги качил за инфо само- ако някой реши да ги ползва за репорт спокойно може да ги изреже...
трето- къде е проблема с BMW Club Bulgaria :?: то и в био-то на Сашо пише, че е член на клуба- нормално е да го подкрепят от там...
четвърто- било на БГ... че на китайски ли да е бе ма'а му стара- живея в БГ, говоря на БГ, логично и бозЪ-та ми е на БГ...
последно- зарежи мейла, по ИП-то лесно се установява къде си...
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Делян » 12 Апр 2011, 8:03

Ся пък се намесил няккъв бавно-развиващ се бухал :mhihi: Ае тия срам нямат ли да се показват пред хората ве....

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e36M40B18, е36М43В18

Мнение от stamov79 » 12 Апр 2011, 8:11

6345 :lalala: :lalala: :lalala:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от goguma » 12 Апр 2011, 8:15

До два часа пак ще си върнем втората позиция, но това не променя въпроса с измамата :( В последния ден ако решат всичките така да скочат с по 5000-6000 гласа, ние отиваме на кино :ranting: А и преди само шапкарят /мощен шнур за него/ правеше шашми, ама сега четирима нови играча имаме, направо чудно. Ако организаторите не направят нищо по въпроса, направо мамито им ще таковам :bang:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e36M40B18, е36М43В18

Мнение от stamov79 » 12 Апр 2011, 8:21

goguma написа:До два часа пак ще си върнем втората позиция, но това не променя въпроса с измамата :( В последния ден ако решат всичките така да скочат с по 5000-6000 гласа, ние отиваме на кино :ranting: А и преди само шапкарят /мощен шнур за него/ правеше шашми, ама сега четирима нови играча имаме, направо чудно. Ако организаторите не направят нищо по въпроса, направо мамито им ще таковам :bang:

...Като тоя дето говореше от багажника на БМВ-то(явно това е единственото място,
където се е качвал в БМВ), как се озова пред нас!!! :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead:
Пълен идиот!!!

Потребител
Аватар

Мнение от vaiolina » 12 Апр 2011, 8:29

ms написа:първо аз не виждам проблем- това си е скрийн все пак, нормално е да има отворени много неща...
второ, снимките съм ги качил за инфо само- ако някой реши да ги ползва за репорт спокойно може да ги изреже...
трето- къде е проблема с BMW Club Bulgaria :?: то и в био-то на Сашо пише, че е член на клуба- нормално е да го подкрепят от там...
четвърто- било на БГ... че на китайски ли да е бе ма'а му стара- живея в БГ, говоря на БГ, логично и бозЪ-та ми е на БГ...
последно- зарежи мейла, по ИП-то лесно се установява къде си...

Идеята ми беше да не злепоставяме Алекс и да чуем неговото мнение първо...в крайна сметка някои от нас взеха да го изживяват т`ва състезание доста лично (включително и аз). И аз искам да им тегля не една, ами много..., ако може и жалба да пусна :mhihi: но, ако от там си правят пишки и са пуснали конкурса за цял свят само, за да си направят реклама, то тия писма изобщо няма да са му в полза. Мое мнение си беше да не се набива по снимките, че сме от БГ, пък те ако решат вече да гледат ИП-то, ама карай да върви, дано поне отговорят

Ценко изложбения
Аватар
Кара: дългия да си плати входа !!!

Мнение от rtzankov » 12 Апр 2011, 8:33

6363 :angel:
Изображение
Изображение
R.I.P Landikar

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата