Да помогнем на DrivinGGoD за мечтана BMW работа-вече и ВИДЕO
Модератор: Общи модератори
- goguma
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: '09 E92 N47; '08 E60 N53B30
- Мечтае да кара: 911 Turbo S
- Детайли за колата: RIP E39 2010-2019 :(
Re: Да помогнем на DrivinGGoD за мечтана BMW работа-вече и ВИДЕO
Мерси, ms, аз отидох да ям, пък ти си дал бързо линка за репорт
Написах едно бързо и компрометиращо писмо, и им пратих снимките, оставих си е-майла, да видим какво ще ми отговорят!

- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
дали изобщо ще отговорят е въпроса...
- ZLATIST
- младши ентусиаст
-
- Кара: е36 323i coupe 98'
- Мечтае да кара: e36 ///M3 evo GT
- Детайли за колата: Avusblau Metallic
Тия педали кога изскочиха на 2-ро и 3-то място 

goguma написа:Мерси, ms, аз отидох да ям, пък ти си дал бързо линка за репортНаписах едно бързо и компрометиращо писмо, и им пратих снимките, оставих си е-майла, да видим какво ще ми отговорят!
Не така! Най-малкото трябваше да изрежеш снимките отгоре...BMW Club Bulgaria?! и всичко на български?! Не че, ако решат няма да разберат от имейла, че си от БГ, ама поне малко от малко...най-важното е да не го отнесе Алекс заради нас
Тия как си пробутват своите хора, не е за вярване...
+1
+1
- goguma
- кандидат ентусиаст
-
vaiolina написа:goguma написа:Мерси, ms, аз отидох да ям, пък ти си дал бързо линка за репортНаписах едно бързо и компрометиращо писмо, и им пратих снимките, оставих си е-майла, да видим какво ще ми отговорят!
Не така! Най-малкото трябваше да изрежеш снимките отгоре...BMW Club Bulgaria?! и всичко на български?! Не че, ако решат няма да разберат от имейла, че си от БГ, ама поне малко от малко...най-важното е да не го отнесе Алекс заради нас
Това пък откъде го измисли

- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
vaiolina написа:Не така! Най-малкото трябваше да изрежеш снимките отгоре...BMW Club Bulgaria?! и всичко на български?! Не че, ако решат няма да разберат от имейла, че си от БГ, ама поне малко от малко...най-важното е да не го отнесе Алекс заради нас
първо аз не виждам проблем- това си е скрийн все пак, нормално е да има отворени много неща...
второ, снимките съм ги качил за инфо само- ако някой реши да ги ползва за репорт спокойно може да ги изреже...
трето- къде е проблема с BMW Club Bulgaria

четвърто- било на БГ... че на китайски ли да е бе ма'а му стара- живея в БГ, говоря на БГ, логично и бозЪ-та ми е на БГ...
последно- зарежи мейла, по ИП-то лесно се установява къде си...
Ся пък се намесил няккъв бавно-развиващ се бухал
Ае тия срам нямат ли да се показват пред хората ве....

- stamov79
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e36M40B18, е36М43В18
- goguma
- кандидат ентусиаст
-
До два часа пак ще си върнем втората позиция, но това не променя въпроса с измамата
В последния ден ако решат всичките така да скочат с по 5000-6000 гласа, ние отиваме на кино
А и преди само шапкарят /мощен шнур за него/ правеше шашми, ама сега четирима нови играча имаме, направо чудно. Ако организаторите не направят нищо по въпроса, направо мамито им ще таковам 

- stamov79
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e36M40B18, е36М43В18
goguma написа:До два часа пак ще си върнем втората позиция, но това не променя въпроса с измаматаВ последния ден ако решат всичките така да скочат с по 5000-6000 гласа, ние отиваме на кино
А и преди само шапкарят /мощен шнур за него/ правеше шашми, ама сега четирима нови играча имаме, направо чудно. Ако организаторите не направят нищо по въпроса, направо мамито им ще таковам
...Като тоя дето говореше от багажника на БМВ-то(явно това е единственото място,
където се е качвал в БМВ), как се озова пред нас!!!

Пълен идиот!!!
ms написа:първо аз не виждам проблем- това си е скрийн все пак, нормално е да има отворени много неща...
второ, снимките съм ги качил за инфо само- ако някой реши да ги ползва за репорт спокойно може да ги изреже...
трето- къде е проблема с BMW Club Bulgariaто и в био-то на Сашо пише, че е член на клуба- нормално е да го подкрепят от там...
четвърто- било на БГ... че на китайски ли да е бе ма'а му стара- живея в БГ, говоря на БГ, логично и бозЪ-та ми е на БГ...
последно- зарежи мейла, по ИП-то лесно се установява къде си...
Идеята ми беше да не злепоставяме Алекс и да чуем неговото мнение първо...в крайна сметка някои от нас взеха да го изживяват т`ва състезание доста лично (включително и аз). И аз искам да им тегля не една, ами много..., ако може и жалба да пусна

- rtzankov
- Ценко изложбения
-
- Кара: дългия да си плати входа !!!