ПРОБЛЕМ моля дайте мнение ..
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- zoti
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320Д 2002
- Мечтае да кара: 330 d
Re: ПРОБЛЕМ моля дайте мнение ..
Добре,това от строшено турбо ли се е получило?
Не ми се вярва колегата да не е усетил ,че му вие турбината на умряло,макар че има и такива дето само карат и му мислят като спре(не,че е зле,стига да можеш да си го позволиш,де).

From the body to the soul,where our hearts lead.....we must go
Не не имал съм и преди проблеми с турбината знам какво става със звука й винаги си слушам колата как работи усещам когато нещо не е наред .Турбината си свиреше както си свири нормално никакви странични шумове .. Но колеги тези клипчета дето ги слагате това се получи но за мн по кратко време не се е пържила толкова мн !

- VRPerformance
- ентусиаст
-
- Кара: Дизели
Турбото се е строшило след което пълни с масло всмукателните колектори и маслото започва да гори,от тук идва и това даване на газ...турбото 100% не става,мотора не се знае колко време е работил и защо е спрял,но ако е било продължително най-вероятно се е пуснал в дългосрочна отпуска
- outworld
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E46 320d
devincho написа:Не не имал съм и преди проблеми с турбината знам какво става със звука й винаги си слушам колата как работи усещам когато нещо не е наред .Турбината си свиреше както си свири нормално никакви странични шумове .. Но колеги тези клипчета дето ги слагате това се получи но за мн по кратко време не се е пържила толкова мн !![]()
Колега кажи какво стана, че ми е интересно, а и на колегите предполагам ще бъде полезно.
Дано да си минал по-тънко

- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
outworld написа:devincho написа:Не не имал съм и преди проблеми с турбината знам какво става със звука й винаги си слушам колата как работи усещам когато нещо не е наред .Турбината си свиреше както си свири нормално никакви странични шумове .. Но колеги тези клипчета дето ги слагате това се получи но за мн по кратко време не се е пържила толкова мн !![]()
Колега кажи какво стана, че ми е интересно, а и на колегите предполагам ще бъде полезно.
Дано да си минал по-тънко
По спомен май двигателя е щета ..
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
Разминах се "само" с турбината... след седмица търсене намерих една за 500 лв и сега всичко е ОК
)

22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2