ПРОБЛЕМ моля дайте мнение ..

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 320Д 2002
Мечтае да кара: 330 d

Re: ПРОБЛЕМ моля дайте мнение ..

Мнение от zoti » 15 Мар 2011, 20:38

Добре,това от строшено турбо ли се е получило? :shock: Не ми се вярва колегата да не е усетил ,че му вие турбината на умряло,макар че има и такива дето само карат и му мислят като спре(не,че е зле,стига да можеш да си го позволиш,де).
From the body to the soul,where our hearts lead.....we must go

Потребител
Аватар

Мнение от devincho » 15 Мар 2011, 23:27

Не не имал съм и преди проблеми с турбината знам какво става със звука й винаги си слушам колата как работи усещам когато нещо не е наред .Турбината си свиреше както си свири нормално никакви странични шумове .. Но колеги тези клипчета дето ги слагате това се получи но за мн по кратко време не се е пържила толкова мн ! :( :(

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от dimodi » 16 Мар 2011, 1:02

Колега, с кой двигател ти е колата, 136 или 150 к.с.?

ентусиаст
Аватар
Кара: Дизели

Мнение от VRPerformance » 16 Мар 2011, 1:17

Турбото се е строшило след което пълни с масло всмукателните колектори и маслото започва да гори,от тук идва и това даване на газ...турбото 100% не става,мотора не се знае колко време е работил и защо е спрял,но ако е било продължително най-вероятно се е пуснал в дългосрочна отпуска

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E46 320d

Мнение от outworld » 30 Мар 2011, 15:38

devincho написа:Не не имал съм и преди проблеми с турбината знам какво става със звука й винаги си слушам колата как работи усещам когато нещо не е наред .Турбината си свиреше както си свири нормално никакви странични шумове .. Но колеги тези клипчета дето ги слагате това се получи но за мн по кратко време не се е пържила толкова мн ! :( :(

Колега кажи какво стана, че ми е интересно, а и на колегите предполагам ще бъде полезно.
Дано да си минал по-тънко :yes:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: комби
Мечтае да кара: Нещо с S мотор
Детайли за колата: N52B25

Мнение от Gqbriel » 30 Мар 2011, 19:28

outworld написа:
devincho написа:Не не имал съм и преди проблеми с турбината знам какво става със звука й винаги си слушам колата как работи усещам когато нещо не е наред .Турбината си свиреше както си свири нормално никакви странични шумове .. Но колеги тези клипчета дето ги слагате това се получи но за мн по кратко време не се е пържила толкова мн ! :( :(

Колега кажи какво стана, че ми е интересно, а и на колегите предполагам ще бъде полезно.
Дано да си минал по-тънко :yes:

По спомен май двигателя е щета ..
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма :D .
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5

Потребител
Аватар

Мнение от devincho » 24 Апр 2011, 9:38

Разминах се "само" с турбината... след седмица търсене намерих една за 500 лв и сега всичко е ОК ;))

Предишна

Назад към E46