С какво ни пръскат от небето?
Модератор: Общи модератори
- Larbi
- Потребител
-
- Кара: каквото има
- Мечтае да кара: FERRARI 458 Italia
Re: С какво ни пръскат от небето?
Feanor написа:larbi написа:Момчето първо спори, че има такива новини издадени
Това пък как го измисли?! Изказвал съм съмнения относно съществуването на документирани факти - и продължавам да изказвам такива. Новинарските издания не ме касаят изобщо и не съм ги споменавал досега, струва ми се. Вложи малко повече усилия в четенето, явно пропускаш ключови моменти.
Да съм визирал теб под "момчето" ? Виж кого съм цитирал в поста в който публикувам снимките.....
- NeoPrint
- бай печатар
-
- Кара: E34 525tds-A
- Мечтае да кара: Е38 728i
Това все пак е автомобилен форум и мисля, че е време тази безумна тема да си получи ключето!
От небето не ни пръскат, направо ни поливат с каквото се сетите гадно и вредно вещество, как ли пък не...
Всяка мания и фобия трябва да си има и мярка! Иначе се превръща в болестно състояние...
От небето не ни пръскат, направо ни поливат с каквото се сетите гадно и вредно вещество, как ли пък не...
Всяка мания и фобия трябва да си има и мярка! Иначе се превръща в болестно състояние...
- KoolyO
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е63 650iLCI&E93 325i&Z3 1.9
- Мечтае да кара: 612
Нееее, моляя, не заключвайте. 

Laugh...
And the world laughs with you.
Cry...
And the world laughs louder!!!
And the world laughs with you.
Cry...
And the world laughs louder!!!
- Larbi
- Потребител
-
Ами заключете я, щом така преценявате. Със здраве.
П.С. Не очаквах да остане толкова време.
Надмина и най-смелите ми очаквания.
Мерси за което.
П.С. Не очаквах да остане толкова време.
Надмина и най-смелите ми очаквания.
Мерси за което.
KoolyO написа:larbi написа:![]()
Enjoy , и само не пишете, че и това е изфабрикувано защото никой не отрича за тези статии
И аз не ги отричам.
100% съм сигурен, че няма нищо изфабрикувано! Ама не 99.9, а 100%. Абсурд е да допусна, че има нещо изфабрикувано в тия "статии", които никой не отрича, защото Roswell daily record и Alexandria Gazette са едни от най-авторитетните издания в световен мащаб!
Освен това по никакъв начин не мога да допусна, че издания от такъв ранг, ще посмеят да пишат неща, които не са 100% сигурни. И то това е 'щото мисля аут ъф дъ бокс, а не за друго.
![]()
![]()
![]()
![]()
Еееееех ако можех да сложа наистина такива емотиконки, че да опишат по-точно настроението ми...

Сички вестничета, вестниченца и папмфлетки дето пишат за извънземните са достойни за уважение!

А медиите и хората, които отричат съществуването им, са с промити от илюминатите мозъци!

Аз пък само един въпрос имам, при това елементарен и ще може да ми се отговори съвсем конкретно. 
Въпросът е към larbi:
Приятелю, ти гривна Power Balance имаш ли? Да или не?
Добре се посмях с тази тема, продължавайте в същия дух.
Обещавам, че дори и аз ще взема участие, само да си довърша синтеза на квадратния елемент 116 в мазето.
П.П.
Може и осмоъгълен да излезе, зависи от периода на полуразпад...

Въпросът е към larbi:
Приятелю, ти гривна Power Balance имаш ли? Да или не?

Добре се посмях с тази тема, продължавайте в същия дух.

Обещавам, че дори и аз ще взема участие, само да си довърша синтеза на квадратния елемент 116 в мазето.

П.П.
Може и осмоъгълен да излезе, зависи от периода на полуразпад...

- Larbi
- Потребител
-
flame написа:KoolyO написа:larbi написа:![]()
Enjoy , и само не пишете, че и това е изфабрикувано защото никой не отрича за тези статии
И аз не ги отричам.
100% съм сигурен, че няма нищо изфабрикувано! Ама не 99.9, а 100%. Абсурд е да допусна, че има нещо изфабрикувано в тия "статии", които никой не отрича, защото Roswell daily record и Alexandria Gazette са едни от най-авторитетните издания в световен мащаб!
Освен това по никакъв начин не мога да допусна, че издания от такъв ранг, ще посмеят да пишат неща, които не са 100% сигурни. И то това е 'щото мисля аут ъф дъ бокс, а не за друго.
![]()
![]()
![]()
![]()
Еееееех ако можех да сложа наистина такива емотиконки, че да опишат по-точно настроението ми...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Сички вестничета, вестниченца и папмфлетки дето пишат за извънземните са достойни за уважение!![]()
А медиите и хората, които отричат съществуването им, са с промити от илюминатите мозъци!
Точно така! Всичко е една голяма измислица! Няма извънземни! Няма внезапно замръзнали животни с още несмляна храна в стомасите им запазени и до днес! Всички видеа и снимки са фалшиви! До едно! Всички хора които твърдят, че имат някакво такова преживяване са луди и са били друсани. Изявленията на участниците в мисиите АПОЛО за извънземен живот и контакт са плод на техните болни фантазии защото нищо не е научно доказано. Светлини в небето ? Ооо моля ви се! Ние просто живеем в най-голямата дискотека наречен Земя и лазерите се включват от време на време да озарява дансинга. Древните напълно случайно са правели календари и монументи директно свързани със звездите, нашата звезда Слънцето в частност и планетите. Вдигали са блокове по 800 тона и като са свършели са си казвали " А е аз що да не се поклоня на слънцето, че ми свети и днес. Ванга пък е била нещо наречено феномен ама сигурно и тя се е друсала яко мръсницата и случайно са ходели при нея освен обикновени хора и управници на държавата БГ и отвън. Ние сме тук и сега и никой не би скрил нищо от нас също както лукойл не скриха как правят ценообразуването веднага след като министъра им го поиска те милите веднага дадоха отчет и си изпяха всичко.А всички от тези древни цивилизации просто са умрели гадовете и то не изведнъж нее, ама лошото е че са били гаднярчета и не са оставили нищо написано за техниката и знанията която са имали та ние ся да се мъчим едно по едно да откриваме наново.

- Larbi
- Потребител
-
Fear написа: Приятелю, ти гривна Power Balance имаш ли? Да или не?![]()
На ръката имам гривна наречена "мартеничка". Ако нямаш некое друго въпросче можем да идем да изпуСим още по некое коЗче

Колега, надявам се си разбрал, че някои колеги в тази тема се бъзикаме с очевидните небивалици и конспирации (а-ла илюминати и тем подобни)
А това, че ние не сме единствената разумна форма на живот в цялата вселена - едва ли може да го отрече някой
Въпросът е, че някои маниакални ловци-конспиратори като видят некоя ламБа у небето и веднага заключават, че са извънземни
И почват да заклеймяват останалите трезво мислещи и невярващи хора като такива с промити мозъци
И пак повтарям - всички загадки и мистерии днес са нещо, на което ще се смеем утре след като го разгадаем от научна гледна точка
Така, както първото предположение за пирамидите е, че са били дело на извънземни - а сега вече има научно обяснение как некви умрели от глад роби са местели камъни по няколко тона

А това, че ние не сме единствената разумна форма на живот в цялата вселена - едва ли може да го отрече някой

Въпросът е, че някои маниакални ловци-конспиратори като видят некоя ламБа у небето и веднага заключават, че са извънземни

И почват да заклеймяват останалите трезво мислещи и невярващи хора като такива с промити мозъци

И пак повтарям - всички загадки и мистерии днес са нещо, на което ще се смеем утре след като го разгадаем от научна гледна точка

Така, както първото предположение за пирамидите е, че са били дело на извънземни - а сега вече има научно обяснение как некви умрели от глад роби са местели камъни по няколко тона

- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
Има научна теория не обяснение 

Сондьора написа:Има научна теория не обяснение
По-добре е, отколкото "Аз така казвам, вЕрвайте ми!"

Сондьора написа:Има научна теория не обяснение
Е, ти сега и снимки ли искаш приложени?

Това е обяснение как може да са го направили - но дали са били робите или извънземните не се знае

А това дали са били роби с подръчни матрЯли или илюминати от космоса са си строили ваканционна резиденция - нека всеки прецени сам за себе си

- Larbi
- Потребител
-
flame написа:Колега, надявам се си разбрал, че някои колеги в тази тема се бъзикаме с очевидните небивалици и конспирации (а-ла илюминати и тем подобни)![]()
А това, че ние не сме единствената разумна форма на живот в цялата вселена - едва ли може да го отрече някой![]()
Въпросът е, че някои маниакални ловци-конспиратори като видят некоя ламБа у небето и веднага заключават, че са извънземни![]()
И почват да заклеймяват останалите трезво мислещи и невярващи хора като такива с промити мозъци![]()
И пак повтарям - всички загадки и мистерии днес са нещо, на което ще се смеем утре след като го разгадаем от научна гледна точка![]()
Приятелю,
всичко конспиративни теории са измилислица и пирамидите са построени от хора без никаква техника.За извънземни па да са показали нещо още повече смях ме напушва. И ония лошите конспиратори са луди къде казват, че за да се построи великата пирамида (какво и е великото незнам тъй като утре да се фанем 5 човека от квартала ша я напраим пущината на 5 дена само да има бира достатърно

за 22 години къде се твърди че за толкова е построена че трябвало на всеки 9 секунди да се поставя блок. Луди са и че казват, че рампата с която е построена ако е имало такава трябвало да бъде дълга 2 километра за да може да издържи блокове от такава тежина.
А е хората са били работачи тогава , не кат ся - мукнеш 2 кофи с компресия на строежа и викаш опа уморих се ша пална една цигара си почина.
Извод: треа се ходи на фитнес и да се бачка и блоковете с малкия пръст ша ги дърпаме по рампите

- Larbi
- Потребител
-
Fear написа:Сондьора написа:Има научна теория не обяснение
По-добре е, отколкото "Аз така казвам, вЕрвайте ми!"
Мдаа по-добре е да вярваш на каквото ти кажат щот са пичови и посториха още една пирамида до великата точно копие за 22 години

flame написа:А това дали са били роби с подръчни матрЯли или илюминати от космоса са си строили ваканционна резиденция - нека всеки прецени сам за себе си