С какво ни пръскат от небето?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар
Кара: каквото има
Мечтае да кара: FERRARI 458 Italia

Re: С какво ни пръскат от небето?

Мнение от Larbi » 28 Мар 2011, 21:16

Feanor написа:
larbi написа:Момчето първо спори, че има такива новини издадени

Това пък как го измисли?! Изказвал съм съмнения относно съществуването на документирани факти - и продължавам да изказвам такива. Новинарските издания не ме касаят изобщо и не съм ги споменавал досега, струва ми се. Вложи малко повече усилия в четенето, явно пропускаш ключови моменти.

Да съм визирал теб под "момчето" ? Виж кого съм цитирал в поста в който публикувам снимките.....
Изображение

бай печатар
Аватар
Кара: E34 525tds-A
Мечтае да кара: Е38 728i

Мнение от NeoPrint » 28 Мар 2011, 21:26

Това все пак е автомобилен форум и мисля, че е време тази безумна тема да си получи ключето!
От небето не ни пръскат, направо ни поливат с каквото се сетите гадно и вредно вещество, как ли пък не...
Всяка мания и фобия трябва да си има и мярка! Иначе се превръща в болестно състояние...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е63 650iLCI&E93 325i&Z3 1.9
Мечтае да кара: 612

Мнение от KoolyO » 28 Мар 2011, 21:39

Нееее, моляя, не заключвайте. :bchug:
Laugh...
And the world laughs with you.
Cry...
And the world laughs louder!!!

Потребител
Аватар

Мнение от Larbi » 28 Мар 2011, 21:41

Ами заключете я, щом така преценявате. Със здраве.

П.С. Не очаквах да остане толкова време.
Надмина и най-смелите ми очаквания.
Мерси за което.
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 29 Мар 2011, 8:22

KoolyO написа:
larbi написа: :yes: :mhihi: Enjoy , и само не пишете, че и това е изфабрикувано защото никой не отрича за тези статии :yes:

И аз не ги отричам.
100% съм сигурен, че няма нищо изфабрикувано! Ама не 99.9, а 100%. Абсурд е да допусна, че има нещо изфабрикувано в тия "статии", които никой не отрича, защото Roswell daily record и Alexandria Gazette са едни от най-авторитетните издания в световен мащаб!
Освен това по никакъв начин не мога да допусна, че издания от такъв ранг, ще посмеят да пишат неща, които не са 100% сигурни. И то това е 'щото мисля аут ъф дъ бокс, а не за друго.
:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Еееееех ако можех да сложа наистина такива емотиконки, че да опишат по-точно настроението ми...

:yes: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :yes:
Сички вестничета, вестниченца и папмфлетки дето пишат за извънземните са достойни за уважение! :clap:
А медиите и хората, които отричат съществуването им, са с промити от илюминатите мозъци! :kuku:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Fear » 29 Мар 2011, 12:29

Аз пък само един въпрос имам, при това елементарен и ще може да ми се отговори съвсем конкретно. :)
Въпросът е към larbi:
Приятелю, ти гривна Power Balance имаш ли? Да или не? :mhihi:

Добре се посмях с тази тема, продължавайте в същия дух. :clap:
Обещавам, че дори и аз ще взема участие, само да си довърша синтеза на квадратния елемент 116 в мазето. :P

П.П.
Може и осмоъгълен да излезе, зависи от периода на полуразпад... :ok:

Потребител
Аватар

Мнение от Larbi » 29 Мар 2011, 12:34

flame написа:
KoolyO написа:
larbi написа: :yes: :mhihi: Enjoy , и само не пишете, че и това е изфабрикувано защото никой не отрича за тези статии :yes:

И аз не ги отричам.
100% съм сигурен, че няма нищо изфабрикувано! Ама не 99.9, а 100%. Абсурд е да допусна, че има нещо изфабрикувано в тия "статии", които никой не отрича, защото Roswell daily record и Alexandria Gazette са едни от най-авторитетните издания в световен мащаб!
Освен това по никакъв начин не мога да допусна, че издания от такъв ранг, ще посмеят да пишат неща, които не са 100% сигурни. И то това е 'щото мисля аут ъф дъ бокс, а не за друго.
:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Еееееех ако можех да сложа наистина такива емотиконки, че да опишат по-точно настроението ми...

:yes: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :yes:
Сички вестничета, вестниченца и папмфлетки дето пишат за извънземните са достойни за уважение! :clap:

А медиите и хората, които отричат съществуването им, са с промити от илюминатите мозъци! :kuku:

Точно така! Всичко е една голяма измислица! Няма извънземни! Няма внезапно замръзнали животни с още несмляна храна в стомасите им запазени и до днес! Всички видеа и снимки са фалшиви! До едно! Всички хора които твърдят, че имат някакво такова преживяване са луди и са били друсани. Изявленията на участниците в мисиите АПОЛО за извънземен живот и контакт са плод на техните болни фантазии защото нищо не е научно доказано. Светлини в небето ? Ооо моля ви се! Ние просто живеем в най-голямата дискотека наречен Земя и лазерите се включват от време на време да озарява дансинга. Древните напълно случайно са правели календари и монументи директно свързани със звездите, нашата звезда Слънцето в частност и планетите. Вдигали са блокове по 800 тона и като са свършели са си казвали " А е аз що да не се поклоня на слънцето, че ми свети и днес. Ванга пък е била нещо наречено феномен ама сигурно и тя се е друсала яко мръсницата и случайно са ходели при нея освен обикновени хора и управници на държавата БГ и отвън. Ние сме тук и сега и никой не би скрил нищо от нас също както лукойл не скриха как правят ценообразуването веднага след като министъра им го поиска те милите веднага дадоха отчет и си изпяха всичко.А всички от тези древни цивилизации просто са умрели гадовете и то не изведнъж нее, ама лошото е че са били гаднярчета и не са оставили нищо написано за техниката и знанията която са имали та ние ся да се мъчим едно по едно да откриваме наново. :bchug:
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от Larbi » 29 Мар 2011, 12:37

Fear написа: Приятелю, ти гривна Power Balance имаш ли? Да или не? :mhihi:

На ръката имам гривна наречена "мартеничка". Ако нямаш некое друго въпросче можем да идем да изпуСим още по некое коЗче :mrgreen:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 29 Мар 2011, 13:13

Колега, надявам се си разбрал, че някои колеги в тази тема се бъзикаме с очевидните небивалици и конспирации (а-ла илюминати и тем подобни) ;)
А това, че ние не сме единствената разумна форма на живот в цялата вселена - едва ли може да го отрече някой ;)

Въпросът е, че някои маниакални ловци-конспиратори като видят некоя ламБа у небето и веднага заключават, че са извънземни :lol:
И почват да заклеймяват останалите трезво мислещи и невярващи хора като такива с промити мозъци :mhihi:

И пак повтарям - всички загадки и мистерии днес са нещо, на което ще се смеем утре след като го разгадаем от научна гледна точка ;)
Така, както първото предположение за пирамидите е, че са били дело на извънземни - а сега вече има научно обяснение как некви умрели от глад роби са местели камъни по няколко тона ;)

ентусиаст
Аватар
Кара: E36 M52b20 Touring

Мнение от Сондьора » 29 Мар 2011, 13:25

Има научна теория не обяснение ;)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Fear » 29 Мар 2011, 13:27

Сондьора написа:Има научна теория не обяснение ;)

По-добре е, отколкото "Аз така казвам, вЕрвайте ми!" :)

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 29 Мар 2011, 13:31

Е, ти сега и снимки ли искаш приложени? :lol:
Това е обяснение как може да са го направили - но дали са били робите или извънземните не се знае ;)
А това дали са били роби с подръчни матрЯли или илюминати от космоса са си строили ваканционна резиденция - нека всеки прецени сам за себе си :)

Потребител
Аватар

Мнение от Larbi » 29 Мар 2011, 13:31

flame написа:Колега, надявам се си разбрал, че някои колеги в тази тема се бъзикаме с очевидните небивалици и конспирации (а-ла илюминати и тем подобни) ;)
А това, че ние не сме единствената разумна форма на живот в цялата вселена - едва ли може да го отрече някой ;)

Въпросът е, че някои маниакални ловци-конспиратори като видят некоя ламБа у небето и веднага заключават, че са извънземни :lol:
И почват да заклеймяват останалите трезво мислещи и невярващи хора като такива с промити мозъци :mhihi:

И пак повтарям - всички загадки и мистерии днес са нещо, на което ще се смеем утре след като го разгадаем от научна гледна точка ;)
Така, както първото предположение за пирамидите е, че са били дело на извънземни - а сега вече има научно обяснение как некви умрели от глад роби са местели камъни по няколко тона ;)

Приятелю,
всичко конспиративни теории са измилислица и пирамидите са построени от хора без никаква техника.За извънземни па да са показали нещо още повече смях ме напушва. И ония лошите конспиратори са луди къде казват, че за да се построи великата пирамида (какво и е великото незнам тъй като утре да се фанем 5 човека от квартала ша я напраим пущината на 5 дена само да има бира достатърно :bchug: )
за 22 години къде се твърди че за толкова е построена че трябвало на всеки 9 секунди да се поставя блок. Луди са и че казват, че рампата с която е построена ако е имало такава трябвало да бъде дълга 2 километра за да може да издържи блокове от такава тежина.
А е хората са били работачи тогава , не кат ся - мукнеш 2 кофи с компресия на строежа и викаш опа уморих се ша пална една цигара си почина.
Извод: треа се ходи на фитнес и да се бачка и блоковете с малкия пръст ша ги дърпаме по рампите :ok:
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от Larbi » 29 Мар 2011, 13:33

Fear написа:

По-добре е, отколкото "Аз така казвам, вЕрвайте ми!" :)

Мдаа по-добре е да вярваш на каквото ти кажат щот са пичови и посториха още една пирамида до великата точно копие за 22 години :yes:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 29 Мар 2011, 13:33

flame написа:А това дали са били роби с подръчни матрЯли или илюминати от космоса са си строили ваканционна резиденция - нека всеки прецени сам за себе си :)

:mhihi: :mhihi: :mhihi:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата