климатроник, бмв е46

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

Потребител
Аватар

климатроник, бмв е46

Мнение от bmw_333 » 26 Мар 2011, 23:48

Здравейте, искам да попитам дали някой може да ми каже, при БМВ 316, Е46, имали възможност климатроникът на автомобила да бъде изключен постоянно, а не когато колата се запалва, той автоматично да се влючва и когато не ми е нужен, винаги се налага да го изключвам. Благодаря ви предварително.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: на китайско

Re: климатроник, бмв е46

Мнение от /ASTERIX/ » 27 Мар 2011, 9:02

старши ентусиаст
Аватар
Кара: комби
Мечтае да кара: Нещо с S мотор
Детайли за колата: N52B25

Мнение от Gqbriel » 27 Мар 2011, 17:07

bmw_333 написа:Здравейте, искам да попитам дали някой може да ми каже, при БМВ 316, Е46, имали възможност климатроникът на автомобила да бъде изключен постоянно, а не когато колата се запалва, той автоматично да се влючва и когато не ми е нужен, винаги се налага да го изключвам. Благодаря ви предварително.

Просто го изключи преди да загасиш колата,както и радиото така и климатика си запазва състоянието след повторно запалване :yes:
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма :D .
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5

старши ентусиаст
Аватар
Кара: '12 BMW F10
Мечтае да кара: самолет

Мнение от oci » 27 Мар 2011, 18:37

да ама преди фейса не е така в общи линий няма как да се направи да не се включва всеки път. Явно колегата е преди фейса щом не може да го спре.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: комби
Мечтае да кара: Нещо с S мотор
Детайли за колата: N52B25

Мнение от Gqbriel » 27 Мар 2011, 20:19

oci написа:да ама преди фейса не е така в общи линий няма как да се направи да не се включва всеки път. Явно колегата е преди фейса щом не може да го спре.

Oci както казва един голям образ в форума ,ако прочете темата веднага ще се светне "да хвърляме боб и леща" освен :mrgreen: ,колегата не е дал никакви детайли и ако не е запознат,може изобщо да не е пробвал ,ако е фейс иначе си прав :yes: :mhihi:
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма :D .
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5

старши ентусиаст
Аватар
Кара: '12 BMW F10
Мечтае да кара: самолет

Мнение от oci » 27 Мар 2011, 20:27

Gqbriel написа:
oci написа:да ама преди фейса не е така в общи линий няма как да се направи да не се включва всеки път. Явно колегата е преди фейса щом не може да го спре.

Oci както казва един голям образ в форума ,ако прочете темата веднага ще се светне "да хвърляме боб и леща" освен :mrgreen: ,колегата не е дал никакви детайли и ако не е запознат,може изобщо да не е пробвал ,ако е фейс иначе си прав :yes: :mhihi:

Сагласен съм с теб, но ако колегата пуснал темата прочете вече тези две мнения и ползва търсачката ще научи решението на проблема обсъждан в доста теми и години назад.
П.П май темата вече е за ключ.

Назад към E46