С какво ни пръскат от небето?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар
Кара: каквото има
Мечтае да кара: FERRARI 458 Italia

Re: С какво ни пръскат от небето?

Мнение от Larbi » 25 Мар 2011, 15:06

Бай Дъ Уей четох, че тия симпатични чипчета били миниатюрни и можели да се вкарват посредством върха на игла. Така че докато ти поставят ваксината за някоя нова болест и хоп айдеееееее чипосан :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: DUB bimmer down the road in style

Мнение от lowrider » 25 Мар 2011, 15:30

larbi написа:Бай Дъ Уей четох, че тия симпатични чипчета били миниатюрни и можели да се вкарват посредством върха на игла. Така че докато ти поставят ваксината за някоя нова болест и хоп айдеееееее чипосан :mhihi:

Повечко трнировки във фитнеса и ще ги изкарваме с потта :mhihi:
Влаев made me do it…
силиконките да барам
шестаците да карам

нафтения
Аватар
Кара: го на спомени
Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3

Мнение от Zagy » 25 Мар 2011, 15:36

larbi написа:Бай Дъ Уей четох, че тия симпатични чипчета били миниатюрни и можели да се вкарват посредством върха на игла. Така че докато ти поставят ваксината за някоя нова болест и хоп айдеееееее чипосан :mhihi:

После що не мога да си насмогна на маратонки..... :mrgreen:
Si non confectus, non reficiat.

Потребител
Аватар

Мнение от Larbi » 25 Мар 2011, 15:40

lowrider написа:

Повечко трнировки във фитнеса и ще ги изкарваме с потта :mhihi:

хаха де да можеше :) гледах филмчета къде хора твърдящи, че са отвличани от извънземни много пъти имат чужди тела в себе си. При което отиват (всичко е филмирано) в някаква държавна лаборатория ли какво беше и след хирургическата намеса и изваждането на чипа (който се оказва едно малко миниатюрно топче) го подлагат на структурен анализ щото си мислят едва ли не пък и е възможно просто човека да се е убол като малък на някой молив и така да е останал. Резултатите са интересни: оказва се, че е направен от материал който не съществува в базата данни (а там са всички известни елементи които се намират по Земята) и от там следва, че не е със земен произход... Тва референция към има ли или няма извънземни и т.н.

Ще намеря филма и ще дам линк ;)
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от Larbi » 25 Мар 2011, 15:41

Zagy написа:После що не мога да си насмогна на маратонки..... :mrgreen:

Ама ти бъзикаш ли се ? Нали още на първата обиколка на квартала ще си ги скъсал тия маратонки както формулите си късаха гумите тая сутрин :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 25 Мар 2011, 17:47

Добре де не разбирам едно, как си представяте следното, RFID предава радио вълни, чипа е на върха на иглата, обачееее
за да предаваш на определена честота трябва мощност и определен размер на антената.... Как да има обхват, как?

Потребител
Аватар

Мнение от Larbi » 25 Мар 2011, 17:50

///peter написа:Добре де не разбирам едно, как си представяте следното, RFID предава радио вълни, чипа е на върха на иглата, обачееее
за да предаваш на определена честота трябва мощност и определен размер на антената.... Как да има обхват, как?

ку ку ? Каква антена те гони? Джи Ес Ем-ите помниш ли ква антена имаха навремето, а после ги направиха със вградена ? Защо да не може в едно малко топченце да има и антена ? Или викаш няма да стане ако от главата ти няма поне една антена да излиза както на бакшишите на колите :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 25 Мар 2011, 18:41

А ти що мислиш че е нещо невъзможно,бай дъ уей преди една година в щатите въведаха закон,който откаже да се ваксинира мое да има глоба и пъндиз

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 25 Мар 2011, 19:07

Ей ся свършвам работа и отивам да го полея :mhihi:
Кат ударя неколко микса мисля да заформя бой с лошо гледащите ме илюминати у бара :lol:
Ако тривътъ е качествена - евентуало и с розовите слонове, дето много обичат да се качват на полилея! :mrgreen:
:mhihi: :mhihi: :mhihi:

Потребител
Аватар
Кара: E90 316i М-Пакет; Golf 5 2.0 TDI

Мнение от Leudi » 25 Мар 2011, 19:39

Относно конспиративните теории само едно ще кажа, което не е споменато до тук- никой специалист в дадена област (инженер, архитект и т.н.) не вярва в конспирацията в своята област.
Примерно може да има атомна конспирация, но няма да намерите атомен физик, който да вярва в това. Защо? Ами защото те знаят достатъчно много и могат да оборят "фактите" в конспиративните филми.

Това е проблемът на тези конспирации- хора, които не са запознати със спецификата започват да вярват на казаното във филмите, защото не го разбират. Напримерно един приятел вярваше в историческите конспирации, защото чувал за Студената война и т.н. само от такива книги. Сега е трети курс история в Търновския и вече съжалява, че е вярвал в онези неща.

Така че поне като вярвате в конспирации проверете си фактите, а не да разправяте че знамето се веело, а даже не знаете теорията за флуиди и вакуум (примерно).
Nope ... it's Chuck Testa !!!

Потребител
Аватар

Мнение от Larbi » 25 Мар 2011, 19:47

Е.Димитров написа:А ти що мислиш че е нещо невъзможно,бай дъ уей преди една година в щатите въведаха закон,който откаже да се ваксинира мое да има глоба и пъндиз

Бай дъ уей, колега моите уважения ама аз вярвам в тези неща :bchug:
Ако погледнеш назад ще видиш, че аз съм един от хората вярващи в теории и практики на конспирация и спорим тук с някви сладури къде знаят само 2-3 израза сред които: "Не е възможно т'ва" , "Нямате доказателства", "Няма логика да правят това" , "Ти сега предлагаш като предлагаш нов световен ред и всичко останало(при положение, че аз нищо не предлагам а само им казвам какво съм чел че се прави като конспирация срещу 6.5 милиарда) кажи ми каква е ползата" и такива подобни ...
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: E39 535i '01
Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)

Мнение от Feanor » 25 Мар 2011, 20:38

larbi написа:Ако погледнеш назад ще видиш, че аз съм един от хората вярващи в теории и практики на конспирация и спорим тук с някви сладури къде знаят само 2-3 израза

Някак неубедително е точно "вярващ" да говори за знаене. Позволи ми да изтъкна, че аз поне знам защо не вярвам в теориите ти. Ти не знаеш защо вярваш. :mhihi:
"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"

ентусиаст
Аватар
Кара: E36 M52b20 Touring

Мнение от Сондьора » 25 Мар 2011, 20:48

По повод поста ти, а що ли steen е пуснал темата /другата/, ма и той ги мисли тия работи..., че ти така или иначе, си приел една теория за даденост :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: E39 535i '01
Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)

Мнение от Feanor » 25 Мар 2011, 20:54

Сондьора написа:По повод поста ти, а що ли steen е пуснал темата /другата/, ма и той ги мисли тия работи..., че ти така или иначе, си приел една теория за даденост :mhihi:

Не разбрах какво точно имаш предвид, но ако визираш мен - да, така е. Разликата е, че аз знам защо и мога да се аргументирам.
"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"

Потребител
Аватар

Мнение от Larbi » 25 Мар 2011, 21:13

Хайде давай! Изложи си стомано-бетонната аргументация да се запознаем и ние с нея
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата