С какво ни пръскат от небето?
Модератор: Общи модератори
- Larbi
- Потребител
-
- Кара: каквото има
- Мечтае да кара: FERRARI 458 Italia
Re: С какво ни пръскат от небето?
Бай Дъ Уей четох, че тия симпатични чипчета били миниатюрни и можели да се вкарват посредством върха на игла. Така че докато ти поставят ваксината за някоя нова болест и хоп айдеееееее чипосан 

- lowrider
- ентусиаст
-
- Кара: DUB bimmer down the road in style
larbi написа:Бай Дъ Уей четох, че тия симпатични чипчета били миниатюрни и можели да се вкарват посредством върха на игла. Така че докато ти поставят ваксината за някоя нова болест и хоп айдеееееее чипосан
Повечко трнировки във фитнеса и ще ги изкарваме с потта

Влаев made me do it…
силиконките да барам
шестаците да карам
силиконките да барам
шестаците да карам
- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
larbi написа:Бай Дъ Уей четох, че тия симпатични чипчета били миниатюрни и можели да се вкарват посредством върха на игла. Така че докато ти поставят ваксината за някоя нова болест и хоп айдеееееее чипосан
После що не мога да си насмогна на маратонки.....

Si non confectus, non reficiat.
- Larbi
- Потребител
-
lowrider написа:larbi написа:Бай Дъ Уей четох, че тия симпатични чипчета били миниатюрни и можели да се вкарват посредством върха на игла. Така че докато ти поставят ваксината за някоя нова болест и хоп айдеееееее чипосан
Повечко трнировки във фитнеса и ще ги изкарваме с потта
хаха де да можеше

Ще намеря филма и ще дам линк

- Larbi
- Потребител
-
Zagy написа:После що не мога да си насмогна на маратонки.....
Ама ти бъзикаш ли се ? Нали още на първата обиколка на квартала ще си ги скъсал тия маратонки както формулите си късаха гумите тая сутрин

- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Добре де не разбирам едно, как си представяте следното, RFID предава радио вълни, чипа е на върха на иглата, обачееее
за да предаваш на определена честота трябва мощност и определен размер на антената.... Как да има обхват, как?
за да предаваш на определена честота трябва мощност и определен размер на антената.... Как да има обхват, как?
- Larbi
- Потребител
-
///peter написа:Добре де не разбирам едно, как си представяте следното, RFID предава радио вълни, чипа е на върха на иглата, обачееее
ку ку ? Каква антена те гони? Джи Ес Ем-ите помниш ли ква антена имаха навремето, а после ги направиха със вградена ? Защо да не може в едно малко топченце да има и антена ? Или викаш няма да стане ако от главата ти няма поне една антена да излиза както на бакшишите на колите

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
А ти що мислиш че е нещо невъзможно,бай дъ уей преди една година в щатите въведаха закон,който откаже да се ваксинира мое да има глоба и пъндиз
Ей ся свършвам работа и отивам да го полея
Кат ударя неколко микса мисля да заформя бой с лошо гледащите ме илюминати у бара
Ако тривътъ е качествена - евентуало и с розовите слонове, дето много обичат да се качват на полилея!

Кат ударя неколко микса мисля да заформя бой с лошо гледащите ме илюминати у бара

Ако тривътъ е качествена - евентуало и с розовите слонове, дето много обичат да се качват на полилея!

- Leudi
- Потребител
-
- Кара: E90 316i М-Пакет; Golf 5 2.0 TDI
Относно конспиративните теории само едно ще кажа, което не е споменато до тук- никой специалист в дадена област (инженер, архитект и т.н.) не вярва в конспирацията в своята област.
Примерно може да има атомна конспирация, но няма да намерите атомен физик, който да вярва в това. Защо? Ами защото те знаят достатъчно много и могат да оборят "фактите" в конспиративните филми.
Това е проблемът на тези конспирации- хора, които не са запознати със спецификата започват да вярват на казаното във филмите, защото не го разбират. Напримерно един приятел вярваше в историческите конспирации, защото чувал за Студената война и т.н. само от такива книги. Сега е трети курс история в Търновския и вече съжалява, че е вярвал в онези неща.
Така че поне като вярвате в конспирации проверете си фактите, а не да разправяте че знамето се веело, а даже не знаете теорията за флуиди и вакуум (примерно).
Примерно може да има атомна конспирация, но няма да намерите атомен физик, който да вярва в това. Защо? Ами защото те знаят достатъчно много и могат да оборят "фактите" в конспиративните филми.
Това е проблемът на тези конспирации- хора, които не са запознати със спецификата започват да вярват на казаното във филмите, защото не го разбират. Напримерно един приятел вярваше в историческите конспирации, защото чувал за Студената война и т.н. само от такива книги. Сега е трети курс история в Търновския и вече съжалява, че е вярвал в онези неща.
Така че поне като вярвате в конспирации проверете си фактите, а не да разправяте че знамето се веело, а даже не знаете теорията за флуиди и вакуум (примерно).
Nope ... it's Chuck Testa !!!
- Larbi
- Потребител
-
Е.Димитров написа:А ти що мислиш че е нещо невъзможно,бай дъ уей преди една година в щатите въведаха закон,който откаже да се ваксинира мое да има глоба и пъндиз
Бай дъ уей, колега моите уважения ама аз вярвам в тези неща

Ако погледнеш назад ще видиш, че аз съм един от хората вярващи в теории и практики на конспирация и спорим тук с някви сладури къде знаят само 2-3 израза сред които: "Не е възможно т'ва" , "Нямате доказателства", "Няма логика да правят това" , "Ти сега предлагаш като предлагаш нов световен ред и всичко останало(при положение, че аз нищо не предлагам а само им казвам какво съм чел че се прави като конспирация срещу 6.5 милиарда) кажи ми каква е ползата" и такива подобни ...
- Feanor
- ентусиаст
-
- Кара: E39 535i '01
- Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)
larbi написа:Ако погледнеш назад ще видиш, че аз съм един от хората вярващи в теории и практики на конспирация и спорим тук с някви сладури къде знаят само 2-3 израза
Някак неубедително е точно "вярващ" да говори за знаене. Позволи ми да изтъкна, че аз поне знам защо не вярвам в теориите ти. Ти не знаеш защо вярваш.

"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"
- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
По повод поста ти, а що ли steen е пуснал темата /другата/, ма и той ги мисли тия работи..., че ти така или иначе, си приел една теория за даденост 

- Feanor
- ентусиаст
-
- Кара: E39 535i '01
- Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)
Сондьора написа:По повод поста ти, а що ли steen е пуснал темата /другата/, ма и той ги мисли тия работи..., че ти така или иначе, си приел една теория за даденост
Не разбрах какво точно имаш предвид, но ако визираш мен - да, така е. Разликата е, че аз знам защо и мога да се аргументирам.
"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"
- Larbi
- Потребител
-
Хайде давай! Изложи си стомано-бетонната аргументация да се запознаем и ние с нея