С какво ни пръскат от небето?
Модератор: Общи модератори
- Feanor
- ентусиаст
-
- Кара: E39 535i '01
- Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)
Re: С какво ни пръскат от небето?
terorero написа:А факта , че някой хора не могат да си представят какво би извършил някой за пари, не означава ,че не е възможно.
Това е така, обаче би ли ми обяснил кой и защо би имал интерес от депопулация например? Що за дивотия... за какво са ти пари и власт, ако няма хора, които да им дават стойност? Щото парите важат само при хората, нали разбираш... При това колкото повече са хората, толкова повече можеш да получиш срещу парите си в общия случай, защото цената на труда пада. Помисли малко. Теорията издиша като спукан балон.

"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"
Feanor написа:terorero написа:А факта , че някой хора не могат да си представят какво би извършил някой за пари, не означава ,че не е възможно.
Това е така, обаче би ли ми обяснил кой и защо би имал интерес от депопулация например? Що за дивотия... за какво са ти пари и власт, ако няма хора, които да им дават стойност? Щото парите важат само при хората, нали разбираш... При това колкото повече са хората, толкова повече можеш да получиш срещу парите си в общия случай, защото цената на труда пада. Помисли малко. Теорията издиша като спукан балон.

- blackrider
- младши ентусиаст
-
Купете си книгите на Ян Ван Хелсинг. Някои от тях са забранени в чужбина.
-Тайните общества 1 и 2
-Не пипай тази книга ! - СИЛНО Я ПРЕПОРЪЧВАМ! Има и други ,който се интересува ще се порови из нета и ще разбере за какво става въпрос.
Гледайте филмите:
-Зейтгеист
-Илюминати
Има доста изписано и снимано за "тайните общества"
Има и отговори за това ,че наистина тези "тайни общества" които управляват света имат намерение да намалят населението на земята!
Гледайте,четете и сами ще си отговорите на въпросите!
Някои неща вече се случват! HAARP - климатичното оръжие на американците. Мислите ли ,че 40 градусовата жега която предизвика толкова пожари в Русия е природно бедствие? А вулкана който изригна и затвори цяла европа,ами цунамитата преди няколко години и земетресението в Япония са също "природно бедствие"????
Замислете се хора! Не бъдете толкова повърхостни,отворете си очите!
Войната в Ирак,сега Либия.........Първата световна ,след това и 2-та. Кой мислите има интерес? Но преди да започнете да пишете тук -ПРОЧЕТЕТЕ или ако ви мързи поне гледайте посочените от мен филми.
-Тайните общества 1 и 2
-Не пипай тази книга ! - СИЛНО Я ПРЕПОРЪЧВАМ! Има и други ,който се интересува ще се порови из нета и ще разбере за какво става въпрос.
Гледайте филмите:
-Зейтгеист
-Илюминати
Има и отговори за това ,че наистина тези "тайни общества" които управляват света имат намерение да намалят населението на земята!
Някои неща вече се случват! HAARP - климатичното оръжие на американците. Мислите ли ,че 40 градусовата жега която предизвика толкова пожари в Русия е природно бедствие? А вулкана който изригна и затвори цяла европа,ами цунамитата преди няколко години и земетресението в Япония са също "природно бедствие"????
Войната в Ирак,сега Либия.........Първата световна ,след това и 2-та. Кой мислите има интерес? Но преди да започнете да пишете тук -ПРОЧЕТЕТЕ или ако ви мързи поне гледайте посочените от мен филми.
- Larbi
- Потребител
-
- Кара: каквото има
- Мечтае да кара: FERRARI 458 Italia
blackrider написа:Купете си книгите на Ян Ван Хелсинг. Някои от тях са забранени в чужбина.
-Тайните общества 1 и 2
Гледайте филмите:
-Зейтгеист
-Илюминати
Нали се сещаш , че ако бяха всички като нас никой нямаше да си разиграва коня! Точно защото повечето са послушно стадо затова и плановете се осъществяват! Съжалявам такива хора честно! Каквото им кажат по телевизията или изобщо официално те вярват и изпълняват безпрекословно ! Нямало зомбита ? Ха ха ! Повечето хора са точно това ! Зомби не означава само това което показват по филмите а именно да ядеш хора !
- Feanor
- ентусиаст
-
- Кара: E39 535i '01
- Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)
blackrider написа:Гледайте,четете и сами ще си отговорите на въпросите!
Благодаря, но имам далеч по-приятни и смислени начини да си прекарвам свободното време от слушането на нечии изсмукани от пръстите параноични теории, които вероятно са "подкрепени" от също толкова изсмускани от пръстите твърдения. Ще пропусна.

"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
blackrider написа:Някои неща вече се случват! HAARP - климатичното оръжие на американците. Мислите ли ,че 40 градусовата жега която предизвика толкова пожари в Русия е природно бедствие? А вулкана който изригна и затвори цяла европа,ами цунамитата преди няколко години и земетресението в Япония са също "природно бедствие"????
Много ми е интересно наясно ли си с това какво представлява ХААРП?
Как облъчването на йоносферата с ниска честота, ще доведе до движение на тектонните плочи?

blackrider написа:Купете си книгите на Ян Ван Хелсинг. Някои от тях са забранени в чужбина.
Имаше една известната американска писателка - която пишела за семейството и любовта в него и давала съвети как да се запази топлината на семейното огнище...
И съответно над 100 милиона долара май имаше приходи от книгите й - съвети, които изписала през годините - истински бестселър!
И преди 10 години... се беше развела

Таааааа - купувайте, да, купувайте!

blackrider написа:Някои неща вече се случват! HAARP - климатичното оръжие на американците. Мислите ли ,че 40 градусовата жега която предизвика толкова пожари в Русия е природно бедствие? А вулкана който изригна и затвори цяла европа,ами цунамитата преди няколко години и земетресението в Япония са също "природно бедствие"????
Нали! И битката при Ахелой преди около 13 века също! Задавате ли си въпроса защо вятърът е духал от североизток в деня на победата? Случайно ли е било това мислите?!

Знаете ли какви мълнии са им пратили боговете тогава за наказание?! Но само умните тогава са разбрали, че това е част от световния еврейски заговор (след като са платили някой да им разкаже)

///peter написа:Много ми е интересно наясно ли си с това какво представлява ХААРП?
Как облъчването на йоносферата с ниска честота, ще доведе до движение на тектонните плочи?
Ти ся трай! Щом ван не нам си кой го е казал - начи нема 5-6! Айде бегай си купи книгата първо, пък тогава разправяй врели-некипели!

- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
Баси колко много народ не мисли с главата си..... утре ще излезе книга "Световната конспирация с кондомите" и народа ще изтрещи тотално... и вазелина и крема за ръже ще поскъпнат яко
Темата се записва във favorites и ще се следи

Темата се записва във favorites и ще се следи

Последна промяна Zagy на 21 Мар 2011, 16:46, променена общо 1 път
Si non confectus, non reficiat.
- ///peter
- старши ентусиаст
-
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
flame написа:///peter написа:Много ми е интересно наясно ли си с това какво представлява ХААРП?
Ти ся трай! Щом ван не нам си кой го е казал - начи нема 5-6! Айде бегай си купи книгата първо, пък тогава разправяй врели-некипели!![]()
На теб са ти сложили чип и те майнд контролват

- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
Zagy написа:Баси колко много народ не мисли с главата си..... утре ще излезе книга "Световната конспирация с кондомите" и народа ще изтрещи тотално... и вазелина и крема за ръце ще поскъпнат яко![]()
Темата се записва във favorites и ще се следи![]()
![]()
Si non confectus, non reficiat.
- kOnPuBkA
- daytona violett
-
- Кара: e36+24
бе не знам с какво ни пръскат от небето, ама май няма да е зле с малко мозък да ни понапръскат

HAPPINESS IS NOT AROUND THE CORNER, HAPPINESS IS THE CORNER!

IMPOSSIBLE IS NOTHING !

IMPOSSIBLE IS NOTHING !
- blackrider
- младши ентусиаст
-
Не мисля да споря с Вас колеги.Всеки има право на мнение.Този същия автор Ян Ван ......"незнам кой си" е забранен да се издава в някои държави! Но, този факт остава без значение.
Няма смисъл да пиша повече ,защото виждам ограниченото мислене на някои от вас.
Айде със здраве !
Айде със здраве !

- ///peter
- старши ентусиаст
-
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
blackrider написа:Не мисля да споря с Вас колеги.Всеки има право на мнение.Този същия автор Ян Ван ......"незнам кой си" е забранен да се издава в някои държави! Но, този факт остава без значение.
Айде със здраве !
Е лошото е че всички така се измъкват, ограничени сте - няма да споря. И посочвате като доказателство, факта че..... е забранен

Би следвало като знаещ да ни посочиш основния принцип на взаймовръзка на тектонните плочи и йоносферата.
Благодаря
- AGD
- младши ентусиаст
-
- Кара: F15 xDrive30d N57T
- Мечтае да кара: 911 Turbo
///peter написа:flame написа:///peter написа:Много ми е интересно наясно ли си с това какво представлява ХААРП?
Ти ся трай! Щом ван не нам си кой го е казал - начи нема 5-6! Айде бегай си купи книгата първо, пък тогава разправяй врели-некипели!![]()
На теб са ти сложили чип и те майнд контролватМини през нас имам машина за форматиране на чипа
Не е достатъчно. Задължително е да си направите каски от алуминиево фолио, иначе ви четат мислите.
Информация за изработката и действието от тук http://www.zapatopi.net/afdb/. Не ми благодарете.
И знайте, че Белгия не съществува.
Смятах и за добрите и лошоте рептилии, управляващи земята да ви разкажа, но явно са се усетили и са съборили сайта с информацията и ще си помислите, че си измислям. Обаче един приятел ми прати оригинала (надявам се да не го сполети неищо лошо заради това) http://www.luisprada.com/Protected/the_lacerta_files.htm.
Четем бе колега blackrider, не можеш да кажеш, че не четем.
George Carlin написа:Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac?