С какво ни пръскат от небето?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: E39 535i '01
Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)

Re: С какво ни пръскат от небето?

Мнение от Feanor » 21 Мар 2011, 15:37

terorero написа:А факта , че някой хора не могат да си представят какво би извършил някой за пари, не означава ,че не е възможно.

Това е така, обаче би ли ми обяснил кой и защо би имал интерес от депопулация например? Що за дивотия... за какво са ти пари и власт, ако няма хора, които да им дават стойност? Щото парите важат само при хората, нали разбираш... При това колкото повече са хората, толкова повече можеш да получиш срещу парите си в общия случай, защото цената на труда пада. Помисли малко. Теорията издиша като спукан балон. :)
"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 21 Мар 2011, 15:38

Feanor написа:
terorero написа:А факта , че някой хора не могат да си представят какво би извършил някой за пари, не означава ,че не е възможно.

Това е така, обаче би ли ми обяснил кой и защо би имал интерес от депопулация например? Що за дивотия... за какво са ти пари и власт, ако няма хора, които да им дават стойност? Щото парите важат само при хората, нали разбираш... При това колкото повече са хората, толкова повече можеш да получиш срещу парите си в общия случай, защото цената на труда пада. Помисли малко. Теорията издиша като спукан балон. :)

:yes: :idea: ;)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от blackrider » 21 Мар 2011, 16:11

Купете си книгите на Ян Ван Хелсинг. Някои от тях са забранени в чужбина.
-Тайните общества 1 и 2
-Не пипай тази книга ! - СИЛНО Я ПРЕПОРЪЧВАМ! Има и други ,който се интересува ще се порови из нета и ще разбере за какво става въпрос.

Гледайте филмите:
-Зейтгеист
-Илюминати
Има доста изписано и снимано за "тайните общества"
Има и отговори за това ,че наистина тези "тайни общества" които управляват света имат намерение да намалят населението на земята!
Гледайте,четете и сами ще си отговорите на въпросите!

Някои неща вече се случват! HAARP - климатичното оръжие на американците. Мислите ли ,че 40 градусовата жега която предизвика толкова пожари в Русия е природно бедствие? А вулкана който изригна и затвори цяла европа,ами цунамитата преди няколко години и земетресението в Япония са също "природно бедствие"????
Замислете се хора! Не бъдете толкова повърхостни,отворете си очите!
Войната в Ирак,сега Либия.........Първата световна ,след това и 2-та. Кой мислите има интерес? Но преди да започнете да пишете тук -ПРОЧЕТЕТЕ или ако ви мързи поне гледайте посочените от мен филми.

Потребител
Аватар
Кара: каквото има
Мечтае да кара: FERRARI 458 Italia

Мнение от Larbi » 21 Мар 2011, 16:19

blackrider написа:Купете си книгите на Ян Ван Хелсинг. Някои от тях са забранени в чужбина.
-Тайните общества 1 и 2
-Не пипай тази книга ! - СИЛНО Я ПРЕПОРЪЧВАМ! Има и други ,който се интересува ще се порови из нета и ще разбере за какво става въпрос.

Гледайте филмите:
-Зейтгеист
-Илюминати
Има доста изписано и снимано за "тайните общества"
Има и отговори за това ,че наистина тези "тайни общества" които управляват света имат намерение да намалят населението на земята!
Гледайте,четете и сами ще си отговорите на въпросите!

Някои неща вече се случват! HAARP - климатичното оръжие на американците. Мислите ли ,че 40 градусовата жега която предизвика толкова пожари в Русия е природно бедствие? А вулкана който изригна и затвори цяла европа,ами цунамитата преди няколко години и земетресението в Япония са също "природно бедствие"????
Войната в Ирак,сега Либия.........Първата световна ,след това и 2-та. Кой мислите има интерес? Но преди да започнете да пишете тук -ПРОЧЕТЕТЕ или ако ви мързи поне гледайте посочените от мен филми.

Нали се сещаш , че ако бяха всички като нас никой нямаше да си разиграва коня! Точно защото повечето са послушно стадо затова и плановете се осъществяват! Съжалявам такива хора честно! Каквото им кажат по телевизията или изобщо официално те вярват и изпълняват безпрекословно ! Нямало зомбита ? Ха ха ! Повечето хора са точно това ! Зомби не означава само това което показват по филмите а именно да ядеш хора !
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: E39 535i '01
Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)

Мнение от Feanor » 21 Мар 2011, 16:25

blackrider написа:Гледайте,четете и сами ще си отговорите на въпросите!

Благодаря, но имам далеч по-приятни и смислени начини да си прекарвам свободното време от слушането на нечии изсмукани от пръстите параноични теории, които вероятно са "подкрепени" от също толкова изсмускани от пръстите твърдения. Ще пропусна. :)
"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 21 Мар 2011, 16:39

blackrider написа:Някои неща вече се случват! HAARP - климатичното оръжие на американците. Мислите ли ,че 40 градусовата жега която предизвика толкова пожари в Русия е природно бедствие? А вулкана който изригна и затвори цяла европа,ами цунамитата преди няколко години и земетресението в Япония са също "природно бедствие"????

Много ми е интересно наясно ли си с това какво представлява ХААРП?
Как облъчването на йоносферата с ниска честота, ще доведе до движение на тектонните плочи? :shock:

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 21 Мар 2011, 16:41

blackrider написа:Купете си книгите на Ян Ван Хелсинг. Някои от тях са забранени в чужбина.

Имаше една известната американска писателка - която пишела за семейството и любовта в него и давала съвети как да се запази топлината на семейното огнище...
И съответно над 100 милиона долара май имаше приходи от книгите й - съвети, които изписала през годините - истински бестселър!
И преди 10 години... се беше развела :mhihi:
Таааааа - купувайте, да, купувайте! :ok:

blackrider написа:Някои неща вече се случват! HAARP - климатичното оръжие на американците. Мислите ли ,че 40 градусовата жега която предизвика толкова пожари в Русия е природно бедствие? А вулкана който изригна и затвори цяла европа,ами цунамитата преди няколко години и земетресението в Япония са също "природно бедствие"????

Нали! И битката при Ахелой преди около 13 века също! Задавате ли си въпроса защо вятърът е духал от североизток в деня на победата? Случайно ли е било това мислите?! :mhihi:
Знаете ли какви мълнии са им пратили боговете тогава за наказание?! Но само умните тогава са разбрали, че това е част от световния еврейски заговор (след като са платили някой да им разкаже) :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 21 Мар 2011, 16:43

///peter написа:Много ми е интересно наясно ли си с това какво представлява ХААРП?
Как облъчването на йоносферата с ниска честота, ще доведе до движение на тектонните плочи? :shock:

Ти ся трай! Щом ван не нам си кой го е казал - начи нема 5-6! Айде бегай си купи книгата първо, пък тогава разправяй врели-некипели! :mhihi: :mhihi:

нафтения
Аватар
Кара: го на спомени
Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3

Мнение от Zagy » 21 Мар 2011, 16:46

Баси колко много народ не мисли с главата си..... утре ще излезе книга "Световната конспирация с кондомите" и народа ще изтрещи тотално... и вазелина и крема за ръже ще поскъпнат яко :mhihi:

Темата се записва във favorites и ще се следи :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Последна промяна Zagy на 21 Мар 2011, 16:46, променена общо 1 път
Si non confectus, non reficiat.

старши ентусиаст
Аватар
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 21 Мар 2011, 16:46

flame написа:
///peter написа:Много ми е интересно наясно ли си с това какво представлява ХААРП?

Ти ся трай! Щом ван не нам си кой го е казал - начи нема 5-6! Айде бегай си купи книгата първо, пък тогава разправяй врели-некипели! :mhihi: :mhihi:

На теб са ти сложили чип и те майнд контролват :D Мини през нас имам машина за форматиране на чипа :mhihi:

нафтения
Аватар
Кара: го на спомени
Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3

Мнение от Zagy » 21 Мар 2011, 16:47

Zagy написа:Баси колко много народ не мисли с главата си..... утре ще излезе книга "Световната конспирация с кондомите" и народа ще изтрещи тотално... и вазелина и крема за ръце ще поскъпнат яко :mhihi:

Темата се записва във favorites и ще се следи :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Si non confectus, non reficiat.

daytona violett
Аватар
Кара: e36+24

Мнение от kOnPuBkA » 21 Мар 2011, 16:49

бе не знам с какво ни пръскат от небето, ама май няма да е зле с малко мозък да ни понапръскат :mhihi: :mhihi: :mhihi:
HAPPINESS IS NOT AROUND THE CORNER, HAPPINESS IS THE CORNER!
Изображение
IMPOSSIBLE IS NOTHING !

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от blackrider » 21 Мар 2011, 16:58

Не мисля да споря с Вас колеги.Всеки има право на мнение.Този същия автор Ян Ван ......"незнам кой си" е забранен да се издава в някои държави! Но, този факт остава без значение.
Няма смисъл да пиша повече ,защото виждам ограниченото мислене на някои от вас.
Айде със здраве ! :wave:

старши ентусиаст
Аватар
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 21 Мар 2011, 17:00

blackrider написа:Не мисля да споря с Вас колеги.Всеки има право на мнение.Този същия автор Ян Ван ......"незнам кой си" е забранен да се издава в някои държави! Но, този факт остава без значение.
Няма смисъл да пиша повече ,защото виждам ограниченото мислене на някои от вас.
Айде със здраве ! :wave:

Е лошото е че всички така се измъкват, ограничени сте - няма да споря. И посочвате като доказателство, факта че..... е забранен :mhihi:

Би следвало като знаещ да ни посочиш основния принцип на взаймовръзка на тектонните плочи и йоносферата.

Благодаря

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F15 xDrive30d N57T
Мечтае да кара: 911 Turbo

Мнение от AGD » 21 Мар 2011, 17:02

///peter написа:
flame написа:

На теб са ти сложили чип и те майнд контролват :D Мини през нас имам машина за форматиране на чипа :mhihi:

Не е достатъчно. Задължително е да си направите каски от алуминиево фолио, иначе ви четат мислите.
Информация за изработката и действието от тук http://www.zapatopi.net/afdb/. Не ми благодарете.
И знайте, че Белгия не съществува.
Смятах и за добрите и лошоте рептилии, управляващи земята да ви разкажа, но явно са се усетили и са съборили сайта с информацията и ще си помислите, че си измислям. Обаче един приятел ми прати оригинала (надявам се да не го сполети неищо лошо заради това) http://www.luisprada.com/Protected/the_lacerta_files.htm.
Четем бе колега blackrider, не можеш да кажеш, че не четем.
George Carlin написа:Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac?

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата