Леко отлепена лайсна на заден калник - как да я оправя
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- Flipz
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2012 BMW X5 Xdrive30d
- Мечтае да кара: 2020 BMW X5 Xdrive30d
- Детайли за колата: Sport Pkg, HUD, Adaptive Drive, Top View, LDW, Comfort Seats..all the works!
Леко отлепена лайсна на заден калник - как да я оправя
Здравейте,
Може би въпросът ми е малко смешен, но не успях да намеря нищо във форума, а предполагам че е чест проблем като гледам как се е получило при мен.
Лайсната, която ходи по средата на вратите и завършва в задния калник ми се е отлепила леко в най-крайния ъгъл, който е в калника. Знам че се държи на щипки, но като гледам точно към ъгъла няма щипка, а стои като двойно залепващи тиксо или нещо от сорта, което прилепва плътно лайсната. При мен тя стои изпъната с ъгъла навън и не знам как да я върна обратно в оригиналната й позиция. Трябва ли ми някаква специална щипка или лепило от Дару или има по-лесен начин?
Колата е Е46 Купе фейс.
Благодаря предварително.
Може би въпросът ми е малко смешен, но не успях да намеря нищо във форума, а предполагам че е чест проблем като гледам как се е получило при мен.
Лайсната, която ходи по средата на вратите и завършва в задния калник ми се е отлепила леко в най-крайния ъгъл, който е в калника. Знам че се държи на щипки, но като гледам точно към ъгъла няма щипка, а стои като двойно залепващи тиксо или нещо от сорта, което прилепва плътно лайсната. При мен тя стои изпъната с ъгъла навън и не знам как да я върна обратно в оригиналната й позиция. Трябва ли ми някаква специална щипка или лепило от Дару или има по-лесен начин?
Колата е Е46 Купе фейс.
Благодаря предварително.
- tani bojilov
- младши ентусиаст
-
- Кара: е 46 320д 136кс + чип
Re: Леко отлепена лайсна на заден калник - как да я оправя
Мажеш със силикон,притискаш навътре лепиш отгоре тиксо(може и изолирбанд)Махаш тиксото след няколко дни и това е..Flipz написа:Здравейте,
Колата е Е46 Купе фейс.
Благодаря предварително.

най-добре с черен силикон за стъкла, а после
хартиеното тиксо е за предпочитане
- tani bojilov
- младши ентусиаст
-
- Кара: е 46 320д 136кс + чип
© написа:най-добре с черен силикон за стъкла, а после

- Flipz
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2012 BMW X5 Xdrive30d
- Мечтае да кара: 2020 BMW X5 Xdrive30d
- Детайли за колата: Sport Pkg, HUD, Adaptive Drive, Top View, LDW, Comfort Seats..all the works!
Благодаря за отговорите. Залепихме нещата добре. Много странно аз очаквах да има щипки на лайсните, а се оказва че те са вградени и явно когато са ми слагали лайсната са счупили щипката и за да прикрият положението бояджиите са я залепили с двойно залепящо се тиксо...голяма мизерия 

5 мнения
• Страница 1 от 1