Леко отлепена лайсна на заден калник - как да я оправя

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 2012 BMW X5 Xdrive30d
Мечтае да кара: 2020 BMW X5 Xdrive30d
Детайли за колата: Sport Pkg, HUD, Adaptive Drive, Top View, LDW, Comfort Seats..all the works!

Леко отлепена лайсна на заден калник - как да я оправя

Мнение от Flipz » 18 Мар 2011, 20:06

Здравейте,

Може би въпросът ми е малко смешен, но не успях да намеря нищо във форума, а предполагам че е чест проблем като гледам как се е получило при мен.

Лайсната, която ходи по средата на вратите и завършва в задния калник ми се е отлепила леко в най-крайния ъгъл, който е в калника. Знам че се държи на щипки, но като гледам точно към ъгъла няма щипка, а стои като двойно залепващи тиксо или нещо от сорта, което прилепва плътно лайсната. При мен тя стои изпъната с ъгъла навън и не знам как да я върна обратно в оригиналната й позиция. Трябва ли ми някаква специална щипка или лепило от Дару или има по-лесен начин?

Колата е Е46 Купе фейс.

Благодаря предварително.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е 46 320д 136кс + чип

Re: Леко отлепена лайсна на заден калник - как да я оправя

Мнение от tani bojilov » 18 Мар 2011, 21:36

Flipz написа:Здравейте,

Може би въпросът ми е малко смешен, но не успях да намеря нищо във форума, а предполагам че е чест проблем като гледам как се е получило при мен.

Лайсната, която ходи по средата на вратите и завършва в задния калник ми се е отлепила леко в най-крайния ъгъл, който е в калника. Знам че се държи на щипки, но като гледам точно към ъгъла няма щипка, а стои като двойно залепващи тиксо или нещо от сорта, което прилепва плътно лайсната. При мен тя стои изпъната с ъгъла навън и не знам как да я върна обратно в оригиналната й позиция. Трябва ли ми някаква специална щипка или лепило от Дару или има по-лесен начин?

Колата е Е46 Купе фейс.

Благодаря предварително.
Мажеш със силикон,притискаш навътре лепиш отгоре тиксо(може и изолирбанд)Махаш тиксото след няколко дни и това е.. :yes:

Слави
Аватар

Мнение от © » 19 Мар 2011, 9:50

най-добре с черен силикон за стъкла, а после
хартиеното тиксо е за предпочитане

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е 46 320д 136кс + чип

Мнение от tani bojilov » 19 Мар 2011, 11:13

© написа:най-добре с черен силикон за стъкла, а после
хартиеното тиксо е за предпочитане
:yes:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 2012 BMW X5 Xdrive30d
Мечтае да кара: 2020 BMW X5 Xdrive30d
Детайли за колата: Sport Pkg, HUD, Adaptive Drive, Top View, LDW, Comfort Seats..all the works!

Мнение от Flipz » 21 Мар 2011, 9:53

Благодаря за отговорите. Залепихме нещата добре. Много странно аз очаквах да има щипки на лайсните, а се оказва че те са вградени и явно когато са ми слагали лайсната са счупили щипката и за да прикрият положението бояджиите са я залепили с двойно залепящо се тиксо...голяма мизерия :(

Назад към E46