М51 TDS
Модератор: Технически модератори
33 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
М51 TDS
Айде ново 20-айсе Колата престана да пали сутрин!Смисал тя пали ма от 10-тия път,а си палеше си перфектно! Сега подгрявам припалва и гасне не се форсира или всъщност тръгва да се форсира и гасне!
Мисалта ми е вазможно ли е както беше казал Romario(ако не се лъжа) да е от клапан на нафтата след горивния филтър който не позволява да влиза въздух в системата!

- dinozab
-
-
- Кара: от моабет на моабет
Е да ама няма разлика дали ше подгрявам всеки път или просто няма да връщам контакта след първото подгряване и ще 4укам стартера да върти! Просто въртиш припалва и гасне сеедно не и стига гориво!!!
Дали ли пък не е от студа да ми е гръмнала помпата в резорвара щото в големите студове яко ручеше а сега много не я чувам
Дали ли пък не е от студа да ми е гръмнала помпата в резорвара щото в големите студове яко ручеше а сега много не я чувам
.
тя ако даде фира нема палене и след 20 път 

Живей така, че като умреш и Дявола да запали свещ на гроба ти!

Части за Е34 - тел.0899 828 626

.
незнам за това ,съмнявамсе но.... незнам не съм имал такъв слу4аи... но може и да стане де да знам... но една диагностика много 6те помогне.... може да се окажат бобини не6то или де да знам...

- Maverik
- младши ентусиаст
-
- Кара: нахилен
- Мечтае да кара: Е30 кабрио
Мен на М21 ми се беше задръстила цетката на тая помпа и симптомите бяха подобни на твойте.Но не ми гаснше но неможех да форсирам случвало ми се е и в движение на 5 да стигне 3хил.об. и да не може повече.Извади я и я погледни ако има нужда я почисти става лесно и бързо
- Maverik
- младши ентусиаст
-
BAYRON написа:как мислиш дали не му е паднало напрежението на батерията
Щом има сили да върти десетина пъти най-вероятно е наред
.
m10 fan написа:...Дали ли пък не е от студа да ми е гръмнала помпата в резорвара щото в големите студове яко ручеше а сега много не я чувам

Обаче не знам как да я проверя.

- dinozab
-
-
- Кара: от моабет на моабет
Re: .
Nick написа:m10 fan написа:...Дали ли пък не е от студа да ми е гръмнала помпата в резорвара щото в големите студове яко ручеше а сега много не я чувамтая помпа трябва ли да се чува като работи??? аз никога нищо не съм чул откъм резервоара, а се изказаха някакви съмнения по мойте проблеми с паленето че можело и да е от нея.
Обаче не знам как да я проверя.Някой може ли да ми обясни как се маха и проверява.
Ако се чува е кофти значи ша дава фира

.
може да се провери като отхлаби6 или махне6 марку4ето след филтъра или преди него яма зна4ение ... важното е да е тоя които води към двигателя... дава6 на контакт или направо завърта6 и ако нестане6 целия в бенин
зна4и е тя....

- Maverik
- младши ентусиаст
-
Няма какво да я проверяваш както каза колегата dinozab,ако тя не баца колата изобщо няма да запали,а ти си палиш така че все още бачка.Провери цетката за която писах малко по нагоре.
.
да тва си е така 6том пали коли4ката тва си е наред ,.... са се сетих за един приятел са зимата му се бе6е задръстила помпата и даже непале6е и от 20 пут... та само я изтрускахме из4истихме сложихмея и стана работата... та пак при теб може да има запу6ване но не голямо.. само колкото да те базика....

33 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3