Фитнес тема (забранено за обсъждане на стероиди!)
Модератор: Общи модератори
- sobiss
- младши ентусиаст
-
- Кара: Compact m43tu
- Мечтае да кара: E28
Re: BCAA и изобщо фитнес...(забранено за обсъждане на стероиди!)
Днес след работа съм решил да си взема кутия Animal Pak, та разбрах че се пие преди и след тренировка по един пак, интересуваме в нетренировъчни дни по едно или по две пакетчета се пият?
- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
sobiss написа:Днес след работа съм решил да си взема кутия Animal Pak, та разбрах че се пие преди и след тренировка по един пак, интересуваме в нетренировъчни дни по едно или по две пакетчета се пият?
Пий го всеки ден по 1.
Те са брутално предозирани , от две пакетчета може и нещо да ти стане
"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

- sobiss
- младши ентусиаст
-
- Кара: Compact m43tu
- Мечтае да кара: E28

- Жоро 320и
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е91 320d
sobiss написа:Днес след работа съм решил да си взема кутия Animal Pak, та разбрах че се пие преди и след тренировка по един пак, интересуваме в нетренировъчни дни по едно или по две пакетчета се пият?
Вземи си и Animal М-стак да ги комбинираш! То "пак-а" са само витамини!
- Красимир!
- младши ентусиаст
-
- Кара: ///М3
- Мечтае да кара: ///М3 CSL
1/2 oт цялата лудница покрай "ефекта" от линията Animal e маркетинг.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Да не е и повече. Миналата година изпих 6 кутии анимал кът.. е по-мазен и гнусен никога не съм бил на море 

- Lattri
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i M Пакет, е39
- Мечтае да кара: е39 - сбъдната
Здравейте колеги. Тази Събота си купих API Whey Extreme 5 lb суроватъчен протеин. 69 килограма съм и тренирам през ден от близо година. По едно време пиех някакъв гейнер (ама забравих на кой производител). Интересува ме как се пие този протеин и какви са ви отзивите за него.
По какво се познава добрия шофьор? По броя мухи на страничните прозорци.
- Веселин|Василев
- М3 Пристрастен
-
- Кара: E38 735i
Lattri написа:Здравейте колеги. Тази Събота си купих API Whey Extreme 5 lb суроватъчен протеин. 69 килограма съм и тренирам през ден от близо година. По едно време пиех някакъв гейнер (ама забравих на кой производител). Интересува ме как се пие този протеин и какви са ви отзивите за него.
Колко си висок?
Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!
- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
Колега за какво ти е суроватъчен протеин като си 69 кг 

Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Ае протеин-а няма нищо общо с това дали си 50 кила, 80 кила или 120 кила... протеина си е важен... стига сте разделяли препаратите на протеин и гейнъри, според това дали искаш да качваш или да отслабваш..
- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
Прав си, но един гейнър ще има обезателно по-добър ефект в/у слаб човек отколкото при такъв с висок процент мазнини.
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
- Macros
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36
Абе то честно казано и слаб да е - въглехидрата е храната, която най-лесно се набавя с хранене и не струва почти никакви пари(ориз,картофи,макарони).. Така че суроватъчният протеин си е екстра наблегни на сериозни количества ориз и картофи за качване колега!
- Бай Митьо
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Сувалка
Ясно е че лесно се набавя и от доста нещо, но фактора е че ако работиш или имаш забързано ежедневие не може да спазваш режима на храна и за това е гейнера и аз съм за използването на гейнери при слабите хора.
Не е важно да блъскаш във фитнеса, важно е как и с какво!
- Lattri
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i M Пакет, е39
- Мечтае да кара: е39 - сбъдната
Веселин|Василев написа:Lattri написа:Здравейте колеги. Тази Събота си купих API Whey Extreme 5 lb суроватъчен протеин. 69 килограма съм и тренирам през ден от близо година. По едно време пиех някакъв гейнер (ама забравих на кой производител). Интересува ме как се пие този протеин и какви са ви отзивите за него.
Колко си висок?
1.85 съм висок
deyan-enchev написа:Колега за какво ти е суроватъчен протеин като си 69 кг
Един познат ми препоръча да си взема такъв.
Mollov написа:Ае протеин-а няма нищо общо с това дали си 50 кила, 80 кила или 120 кила... протеина си е важен... стига сте разделяли препаратите на протеин и гейнъри, според това дали искаш да качваш или да отслабваш..
Искам да качвам защото с тази височина съм като някой щъркел.
Macros написа:Абе то честно казано и слаб да е - въглехидрата е храната, която най-лесно се набавя с хранене и не струва почти никакви пари(ориз,картофи,макарони).. Така че суроватъчният протеин си е екстра наблегни на сериозни количества ориз и картофи за качване колега!
Ям много пилешко месо най вече, и много много ориз. Яйца по 1-2 почти всеки ден. Всяка божа закуска ми е мляко с мюсли и преди и след тренировка (и сутрин преди работа) хапвам доста бадеми и други ядки. Тренирам през ден без да пропускам (ако ще и нова година да е). Тренировките са ми: един ден само гръб, друг ден самогърди, трети ден само ръце (бицепс и трицепс), четвърти ден само рамена и крака не правя.
Бай Митьо написа:Ясно е че лесно се набавя и от доста нещо, но фактора е че ако работиш или имаш забързано ежедневие не може да спазваш режима на храна и за това е гейнера и аз съм за използването на гейнери при слабите хора.
Старая се въпреки натоварената работа, да хапвам по 4-5 пъти на ден и 95% от дните успявам да спазвам този режим на хранене. Проблема е, че от доста време стоя и тъпча на едно ниво. Килограмите, които вдигам/бутам не мога да ги увелича а мускулите растат много бавно. Преди пиех някакво креатинче и имах страшно много сила и то като започвах да тренирам. Понеже не разбирам от добавки и протеини не знам дали съм се прецакал или не с купуването на този протеин. Искам да пия нещо, но искам да е максимално чисто и с минимален вреден ефект за здравето без значение каква е цената.
По какво се познава добрия шофьор? По броя мухи на страничните прозорци.