от салт лейк сити до бостън
Модератор: Общи модератори
- jordanov
- кандидат ентусиаст
-
Re: от салт лейк сити до бостън
Много терсене, че не може да се кара с превишена скорост, това да караш хубава кола със 100 км/ч и да не ти се спи ще ти се доспи ... и тоя път само направо. Успех колега. Я кажи поне с каква кола си да позавидим малко

lowrider написа:vutov написа:Точно на тези магистрали с ниска скорост така може да заспи от умора.
Те си имат едни оребрения по края на платното антисънливци
говори ми.. веднъж спрях да ходя до кенефа и после колата ми не щя да запали.. и се оказа че от вибрациите на "антисънливци-те" бензиновата помпа е решила че има катастрофа и се е изключила... та се гледахме напрегнато с упътването на колата половин час докато намеря "рисет" бутона в багажника (дето изобщо не знаех че го има първоначално

алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- Convertible
- ентусиаст
-
- Кара: head turner и екзотики
- Детайли за колата: .... `90 E30`08 E61 `08 Z4
ex `00 E39
lowrider написа:vutov написа:Точно на тези магистрали с ниска скорост така може да заспи от умора.
а и колата може да има драузинес сензори...

не каза каква е и има ли възможност да се превишава тук таме скоростта...
иначе плана ти става, само не си оставяй повече от 1200км за последния ден...
с какво самолет ще ходиш?

"Всеки истински BMW ентусиаст рано или късно си купува Е30"
и печели награди с него
Convertible написа:lowrider написа:vutov написа:Точно на тези магистрали с ниска скорост така може да заспи от умора.
а и колата може да има драузинес сензори...![]()
![]()
не каза каква е и има ли възможност да се превишава тук таме скоростта...
иначе плана ти става, само не си оставяй повече от 1200км за последния ден...
с какво самолет ще ходиш?
колата е сл65 амг, но не е за мене защото просто поради стечение на обстоятелствата трябва да е в бостън в понеделник за тунерско изложение и транспорта които бяхме уредили пропадна и пак опря до мене да гася огъня по гащи и потник...
да се превишава скороста възможности се надявам да има

самолета е cirrus sr22t.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- jordanov
- кандидат ентусиаст
-
Колега, голям си мазохист, тва в най-лошия случай е 612 коня битурбо
пък щом е и за някакво тунерско изложение няма да се очудя да е и повече
и тва да го караш със 60 мили, които ги дига за 3-4 секунди граничи с пълна лудост 

- TPAKTOP
- младши ентусиаст
-
- Кара: М5 с шпер, а за Х5 не съм сигурен
jordanov написа:Колега, голям си мазохист, тва в най-лошия случай е 612 коня битурбопък щом е и за някакво тунерско изложение няма да се очудя да е и повече
и тва да го караш със 60 мили, които ги дига за 3-4 секунди граничи с пълна лудост
Колега искам да те помоля да снимам въпросното изложение и да постнеш темичка! Много бих се кефил на тунинг на американски коли! Тоя Мерцедес колкото и да е хубав може да ни го спестиш

Преди известно време... цял ден щъках напред-назад, правих това-онова, киснах във форума, излизахме с гаджето и вечерта не можех да заспя, защото сутринта трябваше рано да ставаме, за да купуваме на дядото кола... Намерих си занимания за през нощта и не се спа, на сутринта по тъмно тръгнахме Русе-София с Ауди А3 2 порти с нЕкви тегави спортни седалки ала рИкарДо... Аз карах... Та пристигнахме в София, отидохме до Горубляне и цял ден... "в търсене на нея" (както се пееше в една песен на Kingsize
) Слънцето яко ме удряше в главата... Стана 17ч , нотариусите почнаха един по един да затварят и нямаше време... Трябваше да се прави избор, защото изминатите километри стават напразни... И цял загубен ден на 4 човека... В последния момент Я намерихме, та се преговаряше, писаха се документи, пробваше се и прочие процедури... След това хапнахаме, пийнахме и хайде обратно... Е да, ама точно ще тръгваме и взе, че се мръкна... Както и да е, тръгнахме... Карах новата колата, за да я пробвам... Бе семейна и явно това бе проблема... Возеше буквално като лодка (това и да ми го говорят за Пежо , никога няма да го повярвам, но факт
) ... Минахме магистралата, по която карайки със 120-130, все едно се движех с 50
Съответно ми стана банално и направо почнах да заспивам на волана... Слязохме от магистралата и моментално се сменихме шофьорите...
Та и семейната кола не е много идейна за дълги пътувания, че много лесно преспива...
Също един друг факт... Когато ти се спи и си изморен, по-добре не хапвай така хубаво, да се наядеш, че това става уАу... Все едно изпиваш преспивателно...
Успех и умната

Та и семейната кола не е много идейна за дълги пътувания, че много лесно преспива...
Също един друг факт... Когато ти се спи и си изморен, по-добре не хапвай така хубаво, да се наядеш, че това става уАу... Все едно изпиваш преспивателно...
Успех и умната

- TPAKTOP
- младши ентусиаст
-
uCnaHeTcA написа:Преди известно време... цял ден щъках напред-назад, правих това-онова, киснах във форума, излизахме с гаджето и вечерта не можех да заспя, защото сутринта трябваше рано да ставаме, за да купуваме на дядото кола... Намерих си занимания за през нощта и не се спа, на сутринта по тъмно тръгнахме Русе-София с Ауди А3 2 порти с нЕкви тегави спортни седалки ала рИкарДо... Аз карах... Та пристигнахме в София, отидохме до Горубляне и цял ден... "в търсене на нея" (както се пееше в една песен на Kingsize) Слънцето яко ме удряше в главата... Стана 17ч , нотариусите почнаха един по един да затварят и нямаше време... Трябваше да се прави избор, защото изминатите километри стават напразни... И цял загубен ден на 4 човека... В последния момент Я намерихме, та се преговаряше, писаха се документи, пробваше се и прочие процедури... След това хапнахаме, пийнахме и хайде обратно... Е да, ама точно ще тръгваме и взе, че се мръкна... Както и да е, тръгнахме... Карах новата колата, за да я пробвам... Бе семейна и явно това бе проблема... Возеше буквално като лодка (това и да ми го говорят за Пежо , никога няма да го повярвам, но факт
) ... Минахме магистралата, по която карайки със 120-130, все едно се движех с 50
Съответно ми стана банално и направо почнах да заспивам на волана... Слязохме от магистралата и моментално се сменихме шофьорите...
Тук не става дума да опънеш трапеза в колата а за както го наричат американците - снакс! Аз като путувам на някъде ако няма какво да "меля" умирам от скука! Другото което също ме вдъхновява да карам е някоя хубава песен(зарибяваща). София - Варна съм го пътувал на едно парче на което се кефих много но от тогава вече не искам да го чувам! Проблема е че до Варна си е детска игра в сравнение с тези разтояния за които говори колегата!
Успех и умната

- RSxRacer
- вълкодав
-
- Кара: go na 3ki :)
1800km 24 часа със 4 часа сън (Германия-Русе) при нормално каране. Един стек двулитрови ПИТБУЛИ (енергита),4 кутий цигари, 10 кафета и един диск само с такива песни:
http://www.youtube.com/watch?v=Eubf1UkwZfg
http://www.youtube.com/watch?v=Ipb_xzcCs6I
3 дена като си затворех очите чувах Валя Балканска... Никакъв релакс или музика която ти допада... още повече ти се доспива...
http://www.youtube.com/watch?v=Eubf1UkwZfg
http://www.youtube.com/watch?v=Ipb_xzcCs6I
3 дена като си затворех очите чувах Валя Балканска... Никакъв релакс или музика която ти допада... още повече ти се доспива...
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

Дам, просто споделих случката, а за трапезата в колата - ставаше дума да не седне на някое "капанче" и да се наяде доволно
Солети, снаксове - става, а и е занимавка като е в колата, за да не заспиш
Такава занимавка си правих за устата и като спирах цигарите, ама
Просто вметка де
Приятен път с AMG-то

Приятен път с AMG-то

- lowrider
- ентусиаст
-
- Кара: DUB bimmer down the road in style
И въпреки всичко, не ти разрешавам да тръгваш да знаеш 

Влаев made me do it…
силиконките да барам
шестаците да карам
силиконките да барам
шестаците да карам
- TPAKTOP
- младши ентусиаст
-
uCnaHeTcA написа:Дам, просто споделих случката, а за трапезата в колата - ставаше дума да не седне на някое "капанче" и да се наяде доволноСолети, снаксове - става, а и е занимавка като е в колата, за да не заспиш
Просто вметка де
![]()
Приятен път с AMG-то
Едва ли ще е приятен!

- lowrider
- ентусиаст
-
- Кара: DUB bimmer down the road in style
TPAKTOP написа:uCnaHeTcA написа:Дам, просто споделих случката, а за трапезата в колата - ставаше дума да не седне на някое "капанче" и да се наяде доволноСолети, снаксове - става, а и е занимавка като е в колата, за да не заспиш
Просто вметка де
![]()
Приятен път с AMG-то
Едва ли ще е приятен!
Що бе, на 1.2 бара не е зле, поне ЦЛ-а е с тоз матор е приятен

Влаев made me do it…
силиконките да барам
шестаците да карам
силиконките да барам
шестаците да карам
Аз нямам опит, та може и да не ти е полезно мнението ми:
Солети. Като ги сложиш на другата седалка или таблото, се пресягаш, за да я вземеш. От там се сещаш, че трудно заспиваш..
Кафе. Не предпочитам колата, а кафе мога да пия по всяко време(дори в момента пия една Лаваца), ако си фен на Кока-Кола, тя също е вариант, но ще има пауза за тоалетна.
Нещо, което връща в кондиция е примерно да нагласиш на ненормална температура климатроника, нещо различно да е. Ако искаш даже да опиташ къде свършва трета..
Солети. Като ги сложиш на другата седалка или таблото, се пресягаш, за да я вземеш. От там се сещаш, че трудно заспиваш..
Кафе. Не предпочитам колата, а кафе мога да пия по всяко време(дори в момента пия една Лаваца), ако си фен на Кока-Кола, тя също е вариант, но ще има пауза за тоалетна.
Нещо, което връща в кондиция е примерно да нагласиш на ненормална температура климатроника, нещо различно да е. Ако искаш даже да опиташ къде свършва трета..
- jordanov
- кандидат ентусиаст
-
lowrider написа:TPAKTOP написа:uCnaHeTcA написа:Дам, просто споделих случката, а за трапезата в колата - ставаше дума да не седне на някое "капанче" и да се наяде доволноСолети, снаксове - става, а и е занимавка като е в колата, за да не заспиш
Просто вметка де
![]()
Приятен път с AMG-то
Едва ли ще е приятен!
Що бе, на 1.2 бара не е зле, поне ЦЛ-а е с тоз матор е приятен
Е да бе ама тая кола тряя да я кара с 60 мили ... т.е. 96км/ч