от салт лейк сити до бостън

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: от салт лейк сити до бостън

Мнение от jordanov » 08 Мар 2011, 19:48

Много терсене, че не може да се кара с превишена скорост, това да караш хубава кола със 100 км/ч и да не ти се спи ще ти се доспи ... и тоя път само направо. Успех колега. Я кажи поне с каква кола си да позавидим малко :) :yes:

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 08 Мар 2011, 19:49

lowrider написа:
vutov написа:Точно на тези магистрали с ниска скорост така може да заспи от умора.

Те си имат едни оребрения по края на платното антисънливци :mhihi:

говори ми.. веднъж спрях да ходя до кенефа и после колата ми не щя да запали.. и се оказа че от вибрациите на "антисънливци-те" бензиновата помпа е решила че има катастрофа и се е изключила... та се гледахме напрегнато с упътването на колата половин час докато намеря "рисет" бутона в багажника (дето изобщо не знаех че го има първоначално :)
алекс
трабант 601с
разни други возила

ентусиаст
Аватар
Кара: head turner и екзотики
Детайли за колата: .... `90 E30`08 E61 `08 Z4
ex `00 E39

Мнение от Convertible » 08 Мар 2011, 19:50

lowrider написа:
vutov написа:Точно на тези магистрали с ниска скорост така може да заспи от умора.

а и колата може да има драузинес сензори... :mhihi: :mhihi:
не каза каква е и има ли възможност да се превишава тук таме скоростта...
иначе плана ти става, само не си оставяй повече от 1200км за последния ден...
с какво самолет ще ходиш?
Изображение
"Всеки истински BMW ентусиаст рано или късно си купува Е30"
и печели награди с него

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 08 Мар 2011, 19:56

Convertible написа:
lowrider написа:

а и колата може да има драузинес сензори... :mhihi: :mhihi:
не каза каква е и има ли възможност да се превишава тук таме скоростта...
иначе плана ти става, само не си оставяй повече от 1200км за последния ден...
с какво самолет ще ходиш?

колата е сл65 амг, но не е за мене защото просто поради стечение на обстоятелствата трябва да е в бостън в понеделник за тунерско изложение и транспорта които бяхме уредили пропадна и пак опря до мене да гася огъня по гащи и потник...

да се превишава скороста възможности се надявам да има :)

самолета е cirrus sr22t.
алекс
трабант 601с
разни други возила

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от jordanov » 08 Мар 2011, 19:59

Колега, голям си мазохист, тва в най-лошия случай е 612 коня битурбо :) пък щом е и за някакво тунерско изложение няма да се очудя да е и повече :) и тва да го караш със 60 мили, които ги дига за 3-4 секунди граничи с пълна лудост :)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: М5 с шпер, а за Х5 не съм сигурен

Мнение от TPAKTOP » 08 Мар 2011, 20:04

jordanov написа:Колега, голям си мазохист, тва в най-лошия случай е 612 коня битурбо :) пък щом е и за някакво тунерско изложение няма да се очудя да е и повече :) и тва да го караш със 60 мили, които ги дига за 3-4 секунди граничи с пълна лудост :)

Колега искам да те помоля да снимам въпросното изложение и да постнеш темичка! Много бих се кефил на тунинг на американски коли! Тоя Мерцедес колкото и да е хубав може да ни го спестиш :mhihi: Те по бройка вече ще минат и голфовете в БГ! :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от uCnaHeTcA » 08 Мар 2011, 20:08

Преди известно време... цял ден щъках напред-назад, правих това-онова, киснах във форума, излизахме с гаджето и вечерта не можех да заспя, защото сутринта трябваше рано да ставаме, за да купуваме на дядото кола... Намерих си занимания за през нощта и не се спа, на сутринта по тъмно тръгнахме Русе-София с Ауди А3 2 порти с нЕкви тегави спортни седалки ала рИкарДо... Аз карах... Та пристигнахме в София, отидохме до Горубляне и цял ден... "в търсене на нея" (както се пееше в една песен на Kingsize :mhihi: ) Слънцето яко ме удряше в главата... Стана 17ч , нотариусите почнаха един по един да затварят и нямаше време... Трябваше да се прави избор, защото изминатите километри стават напразни... И цял загубен ден на 4 човека... В последния момент Я намерихме, та се преговаряше, писаха се документи, пробваше се и прочие процедури... След това хапнахаме, пийнахме и хайде обратно... Е да, ама точно ще тръгваме и взе, че се мръкна... Както и да е, тръгнахме... Карах новата колата, за да я пробвам... Бе семейна и явно това бе проблема... Возеше буквално като лодка (това и да ми го говорят за Пежо , никога няма да го повярвам, но факт :shock: ) ... Минахме магистралата, по която карайки със 120-130, все едно се движех с 50 :shock: Съответно ми стана банално и направо почнах да заспивам на волана... Слязохме от магистралата и моментално се сменихме шофьорите...
Та и семейната кола не е много идейна за дълги пътувания, че много лесно преспива...
Също един друг факт... Когато ти се спи и си изморен, по-добре не хапвай така хубаво, да се наядеш, че това става уАу... Все едно изпиваш преспивателно...
Успех и умната :yes:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от TPAKTOP » 08 Мар 2011, 20:20

uCnaHeTcA написа:Преди известно време... цял ден щъках напред-назад, правих това-онова, киснах във форума, излизахме с гаджето и вечерта не можех да заспя, защото сутринта трябваше рано да ставаме, за да купуваме на дядото кола... Намерих си занимания за през нощта и не се спа, на сутринта по тъмно тръгнахме Русе-София с Ауди А3 2 порти с нЕкви тегави спортни седалки ала рИкарДо... Аз карах... Та пристигнахме в София, отидохме до Горубляне и цял ден... "в търсене на нея" (както се пееше в една песен на Kingsize :mhihi: ) Слънцето яко ме удряше в главата... Стана 17ч , нотариусите почнаха един по един да затварят и нямаше време... Трябваше да се прави избор, защото изминатите километри стават напразни... И цял загубен ден на 4 човека... В последния момент Я намерихме, та се преговаряше, писаха се документи, пробваше се и прочие процедури... След това хапнахаме, пийнахме и хайде обратно... Е да, ама точно ще тръгваме и взе, че се мръкна... Както и да е, тръгнахме... Карах новата колата, за да я пробвам... Бе семейна и явно това бе проблема... Возеше буквално като лодка (това и да ми го говорят за Пежо , никога няма да го повярвам, но факт :shock: ) ... Минахме магистралата, по която карайки със 120-130, все едно се движех с 50 :shock: Съответно ми стана банално и направо почнах да заспивам на волана... Слязохме от магистралата и моментално се сменихме шофьорите...
Та и семейната кола не е много идейна за дълги пътувания, че много лесно преспива...
Също един друг факт... Когато ти се спи и си изморен, по-добре не хапвай така хубаво, да се наядеш, че това става уАу... Все едно изпиваш преспивателно...
Тук не става дума да опънеш трапеза в колата а за както го наричат американците - снакс! Аз като путувам на някъде ако няма какво да "меля" умирам от скука! Другото което също ме вдъхновява да карам е някоя хубава песен(зарибяваща). София - Варна съм го пътувал на едно парче на което се кефих много но от тогава вече не искам да го чувам! Проблема е че до Варна си е детска игра в сравнение с тези разтояния за които говори колегата!
Успех и умната :yes:
Изображение

вълкодав
Аватар
Кара: go na 3ki :)

Мнение от RSxRacer » 08 Мар 2011, 20:33

1800km 24 часа със 4 часа сън (Германия-Русе) при нормално каране. Един стек двулитрови ПИТБУЛИ (енергита),4 кутий цигари, 10 кафета и един диск само с такива песни:
http://www.youtube.com/watch?v=Eubf1UkwZfg
http://www.youtube.com/watch?v=Ipb_xzcCs6I

3 дена като си затворех очите чувах Валя Балканска... Никакъв релакс или музика която ти допада... още повече ти се доспива...
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от uCnaHeTcA » 08 Мар 2011, 20:34

Дам, просто споделих случката, а за трапезата в колата - ставаше дума да не седне на някое "капанче" и да се наяде доволно :yes: Солети, снаксове - става, а и е занимавка като е в колата, за да не заспиш :yes: Такава занимавка си правих за устата и като спирах цигарите, ама :mhihi: Просто вметка де :mhihi:
Приятен път с AMG-то :yes:

ентусиаст
Аватар
Кара: DUB bimmer down the road in style

Мнение от lowrider » 08 Мар 2011, 20:35

И въпреки всичко, не ти разрешавам да тръгваш да знаеш :mhihi:
Влаев made me do it…
силиконките да барам
шестаците да карам

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от TPAKTOP » 08 Мар 2011, 20:35

uCnaHeTcA написа:Дам, просто споделих случката, а за трапезата в колата - ставаше дума да не седне на някое "капанче" и да се наяде доволно :yes: Солети, снаксове - става, а и е занимавка като е в колата, за да не заспиш :yes: Такава занимавка си правих за устата и като спирах цигарите, ама :mhihi: Просто вметка де :mhihi:

Едва ли ще е приятен! :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: DUB bimmer down the road in style

Мнение от lowrider » 08 Мар 2011, 20:41

TPAKTOP написа:
uCnaHeTcA написа:Дам, просто споделих случката, а за трапезата в колата - ставаше дума да не седне на някое "капанче" и да се наяде доволно :yes: Солети, снаксове - става, а и е занимавка като е в колата, за да не заспиш :yes: Такава занимавка си правих за устата и като спирах цигарите, ама :mhihi: Просто вметка де :mhihi:

Що бе, на 1.2 бара не е зле, поне ЦЛ-а е с тоз матор е приятен :mhihi:
Влаев made me do it…
силиконките да барам
шестаците да карам

ентусиаст
Аватар

Мнение от driver69 » 08 Мар 2011, 20:42

Аз нямам опит, та може и да не ти е полезно мнението ми:
Солети. Като ги сложиш на другата седалка или таблото, се пресягаш, за да я вземеш. От там се сещаш, че трудно заспиваш..
Кафе. Не предпочитам колата, а кафе мога да пия по всяко време(дори в момента пия една Лаваца), ако си фен на Кока-Кола, тя също е вариант, но ще има пауза за тоалетна.
Нещо, което връща в кондиция е примерно да нагласиш на ненормална температура климатроника, нещо различно да е. Ако искаш даже да опиташ къде свършва трета..

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от jordanov » 08 Мар 2011, 20:43

lowrider написа:
TPAKTOP написа:

Що бе, на 1.2 бара не е зле, поне ЦЛ-а е с тоз матор е приятен :mhihi:

Е да бе ама тая кола тряя да я кара с 60 мили ... т.е. 96км/ч :)

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата