Кражба на Х5

X серия (E84,F48,F39,F47,E83,F25,F26,E53,E70,F15,E71,F16)

Модератор: Технически модератори

Аватар

Re: Кражба на Х5

Мнение от testbg » 14 Фев 2011, 21:51

Колеги до колкото знам става за много бързо време на един приятел за 5 минути му я взеха :( но добре че я беше застраховал.
GPS на колите да слагате пак няма смисал те използват 2 начина да ги премахнат или със заглушител на сигнал или ако е свързано към акомулатора махат стария и слагат друг и аз не го разбрах това за акомулатора от начало най-сигорната защита е да я сложите във Гараж !

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: F30 318d
Мечтае да кара: ......... 750li

Мнение от b0bituy » 21 Фев 2011, 1:17

На няколко познати на баща ми им бяха свили колите от гаражите така, че и там неможе да си сигурен...
Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!
"Автомобилът ти е истински бърз едва тогава, когато сутрин заставайки пред него се боиш да го отключиш."
Walter Röhrl
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: '05 BMW X5 3.0d

Мнение от nuke » 27 Фев 2011, 12:33

Абе оставете тея гаражи и охраняеми паркинги - ако са ви набелязали колицата ще и намерят колая. Моята стои на "охраняем" гараж. Случвало да я вземам късно вечерта - примерно 11:30 - пазача задремал пред телевизора, портала все още не е заключен, лампите угасени, влизам си като пич, паля си колата и заминавам, а пазача подскача като мина покрай него. Да не говорим че тоя пазач се обезврежда с поглед само...

ентусиаст
Аватар
Кара: X5+M2

Мнение от msi200 » 28 Фев 2011, 21:17

Днес се заговорихме с едни катаджии на Дупница, понеже всеки път ме спират за проверка.
За последния месец са хванали 30 крадени Х5-ци.
Бах маа му.
I love the sound of V8 in the morning...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: М5 с шпер, а за Х5 не съм сигурен

Мнение от TPAKTOP » 28 Фев 2011, 21:35

msi200 написа:Днес се заговорихме с едни катаджии на Дупница, понеже всеки път ме спират за проверка.
Бах маа му.

:shock:
Струва ми се че леко са преувеличили защото това ще означава че поне двойно повече не са хванати! От достоверен източник знам че в момента най-издирваните автомобили в цяла Европа са именно Х5-ците! :yes: Не знам кво толкова им е лесното за крадене ама като ми беше паднал акумулатора 40мин не успях да я запаля при положение че ключа беше в мене! :mhihi: Добре че с това не се изхранвам че до сега да съм умрял от глад! :mhihi:
Изображение

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Мнение от Kroki » 28 Фев 2011, 22:11

Ми те оная вечер даваха по БТВ репортерите как се крадят коли. За 40 секунди ти я палят и тръгват :mhihi:
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: е70’40d; е60’530d

Мнение от sparky01 » 01 Мар 2011, 11:22

b0bituy написа:На няколко познати на баща ми им бяха свили колите от гаражите така, че и там неможе да си сигурен...

Както каза един от колегите,ако са я набелязали ще я вземат.
Лошото е,че и в гараж да е не е сигурно още повече ако не е охраняем и с видеонаблюдение,тогава просто влизат и работят необезпокоявани.
П.П.Чета и не вярвам как може така да се подиграват с нас тези застрахователи. :kuku:
Успех с делото,колега,съди ги до край! :yes:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от TPAKTOP » 01 Мар 2011, 21:08

Айде още един опит за кражба! Кво стана човек да не вярва! :shock:
СДВР задържа двама автокрадци, направили опит да откраднат БМВ Х5.

Към 16,30 часа патрул на 6-то РПУ при обход на маршрут забелязва две лица със съмнително поведение, които обикалят около БМВ Х 5 с немска регистрация.

Единият успява да разбие ключалката, влиза в автомобила и го подкарва, а другият остава отвън.

Полицейският патрул прави опит да ги задържи, но крадецът, който управлява БМВ-то, удря полицейския автомобил.

Въпреки това е спрян и униформените задържат и двамата, забелязани около БМВ-то.

Това са 28-годишният Цветан Киров по прякор Цвръц. Той има три регистрации за кражби на автомобили .

Другият е 36-годишният Ивайло Георгиев, криминално проявен за кражби, телесни повреди и с три регистрации за противозаконно отнемане на автомобили.

Извършва се оглед на БМВ Х5 и полицейската кола. Работи се за установяване на собственика на БМВ Х5, за да бъде разпитан.
източник dnes.bg
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: X5+M2

Мнение от msi200 » 01 Мар 2011, 21:53

Тия май не ги чака нищо добро
I love the sound of V8 in the morning...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW X3 3.0d
Мечтае да кара: 650xi

Мнение от dan1el » 01 Мар 2011, 21:55

Не може да бъде, да има най-накрая задържани...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от TPAKTOP » 01 Мар 2011, 21:58

Ами дано да имат общо с другите кражби че все ще има някакъв шанс да се намерят автомобилите!
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: го по тъч линията на живота..

Мнение от M3 E92 » 06 Мар 2011, 14:01

msi200 написа:Наскоро говорих с моя застраховател по въпроса. Според него, за Х5 единствения вариант е да се държи на охраняемо място.
На по-старите коли можело да се сложат разни блокажи на помпи, свещи и т.н. и помагало, понеже крадците нямат време да ги търсят. Обаче на Х5 май няма кой да го направи това.

На Х5-ците се слагал блокаж на горивната помпа, а също така и устройство, което изключва цялата електроника на автомобила. В скоро време се надявам да разбера повече по този въпрос :roll:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: X5 E70 35d, S8;
Мечтае да кара: X5M
Детайли за колата: super reza4ka!

Мнение от E70 3.0SD » 06 Мар 2011, 15:56

Има пробив във секюрити софтуера на Х5 и Х6. Крадците вече притежават кодовете за достъп. Имформацията е открадната от БМВ Германия, бях уведомен от тях че колата ми е под заплаха понеже съм си я купил директно от Германия. Камор мълчат по въпрса. Вече имам монтиран някакъв механичен имобилайзер, който давал някаква сигурност. :mrgreen:

ентусиаст
Аватар

Мнение от X5 E70 » 06 Мар 2011, 18:01

E70 3.0SD написа:Има пробив във секюрити софтуера на Х5 и Х6. Крадците вече притежават кодовете за достъп. Имформацията е открадната от БМВ Германия, бях уведомен от тях че колата ми е под заплаха понеже съм си я купил директно от Германия. Камор мълчат по въпрса. Вече имам монтиран някакъв механичен имобилайзер, който давал някаква сигурност. :mrgreen:

Аз съм си купувал колата от камор и до ден днешен никога не са звъннали да кажат че има сервизна акция (то добре че не са и звъннали че кат ги знам колко са бездарни най-много да ми развалят колата) както аз съм се обаждал на мои клиенти за камионите
камор са кат наръчник как да се губят клиенти

Аватар
Кара: Кво ли не...

Мнение от Nasti » 06 Мар 2011, 19:50

TPAKTOP написа:
msi200 написа:Днес се заговорихме с едни катаджии на Дупница, понеже всеки път ме спират за проверка.
Бах маа му.

:shock:
Струва ми се че леко са преувеличили защото това ще означава че поне двойно повече не са хванати! От достоверен източник знам че в момента най-издирваните автомобили в цяла Европа са именно Х5-ците! :yes: Не знам кво толкова им е лесното за крадене ама като ми беше паднал акумулатора 40мин не успях да я запаля при положение че ключа беше в мене! :mhihi: Добре че с това не се изхранвам че до сега да съм умрял от глад! :mhihi:

Няма нищо преувеличено... И в момента всяко по-ново БМВ се отбива за проверка на караулката преди Дупница...
Предпочитам да сера на метеното, отколкото да мета насраното...

ПредишнаСледваща

Назад към X1/X2/Х3/Х4/X5/X6