Кражба на Х5
Модератор: Технически модератори
Re: Кражба на Х5
Колеги до колкото знам става за много бързо време на един приятел за 5 минути му я взеха
но добре че я беше застраховал.
GPS на колите да слагате пак няма смисал те използват 2 начина да ги премахнат или със заглушител на сигнал или ако е свързано към акомулатора махат стария и слагат друг и аз не го разбрах това за акомулатора от начало най-сигорната защита е да я сложите във Гараж !

GPS на колите да слагате пак няма смисал те използват 2 начина да ги премахнат или със заглушител на сигнал или ако е свързано към акомулатора махат стария и слагат друг и аз не го разбрах това за акомулатора от начало най-сигорната защита е да я сложите във Гараж !
- b0bituy
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F30 318d
- Мечтае да кара: ......... 750li
На няколко познати на баща ми им бяха свили колите от гаражите така, че и там неможе да си сигурен...
Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!
"Автомобилът ти е истински бърз едва тогава, когато сутрин заставайки пред него се боиш да го отключиш."
Walter Röhrl

"Автомобилът ти е истински бърз едва тогава, когато сутрин заставайки пред него се боиш да го отключиш."
Walter Röhrl

- nuke
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: '05 BMW X5 3.0d
Абе оставете тея гаражи и охраняеми паркинги - ако са ви набелязали колицата ще и намерят колая. Моята стои на "охраняем" гараж. Случвало да я вземам късно вечерта - примерно 11:30 - пазача задремал пред телевизора, портала все още не е заключен, лампите угасени, влизам си като пич, паля си колата и заминавам, а пазача подскача като мина покрай него. Да не говорим че тоя пазач се обезврежда с поглед само...
- msi200
- ентусиаст
-
- Кара: X5+M2
Днес се заговорихме с едни катаджии на Дупница, понеже всеки път ме спират за проверка.
За последния месец са хванали 30 крадени Х5-ци.
Бах маа му.
Бах маа му.
I love the sound of V8 in the morning...
- TPAKTOP
- младши ентусиаст
-
- Кара: М5 с шпер, а за Х5 не съм сигурен
msi200 написа:Днес се заговорихме с едни катаджии на Дупница, понеже всеки път ме спират за проверка.
Бах маа му.

Струва ми се че леко са преувеличили защото това ще означава че поне двойно повече не са хванати! От достоверен източник знам че в момента най-издирваните автомобили в цяла Европа са именно Х5-ците!

- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Ми те оная вечер даваха по БТВ репортерите как се крадят коли. За 40 секунди ти я палят и тръгват 

You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- sparky01
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е70’40d; е60’530d
b0bituy написа:На няколко познати на баща ми им бяха свили колите от гаражите така, че и там неможе да си сигурен...
Както каза един от колегите,ако са я набелязали ще я вземат.
Лошото е,че и в гараж да е не е сигурно още повече ако не е охраняем и с видеонаблюдение,тогава просто влизат и работят необезпокоявани.
П.П.Чета и не вярвам как може така да се подиграват с нас тези застрахователи.

Успех с делото,колега,съди ги до край!

- TPAKTOP
- младши ентусиаст
-
Айде още един опит за кражба! Кво стана човек да не вярва!

източник dnes.bgСДВР задържа двама автокрадци, направили опит да откраднат БМВ Х5.
Към 16,30 часа патрул на 6-то РПУ при обход на маршрут забелязва две лица със съмнително поведение, които обикалят около БМВ Х 5 с немска регистрация.
Единият успява да разбие ключалката, влиза в автомобила и го подкарва, а другият остава отвън.
Полицейският патрул прави опит да ги задържи, но крадецът, който управлява БМВ-то, удря полицейския автомобил.
Въпреки това е спрян и униформените задържат и двамата, забелязани около БМВ-то.
Това са 28-годишният Цветан Киров по прякор Цвръц. Той има три регистрации за кражби на автомобили .
Другият е 36-годишният Ивайло Георгиев, криминално проявен за кражби, телесни повреди и с три регистрации за противозаконно отнемане на автомобили.
Извършва се оглед на БМВ Х5 и полицейската кола. Работи се за установяване на собственика на БМВ Х5, за да бъде разпитан.

- dan1el
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW X3 3.0d
- Мечтае да кара: 650xi
Не може да бъде, да има най-накрая задържани...
- TPAKTOP
- младши ентусиаст
-
Ами дано да имат общо с другите кражби че все ще има някакъв шанс да се намерят автомобилите!

- M3 E92
- младши ентусиаст
-
- Кара: го по тъч линията на живота..
msi200 написа:Наскоро говорих с моя застраховател по въпроса. Според него, за Х5 единствения вариант е да се държи на охраняемо място.
На по-старите коли можело да се сложат разни блокажи на помпи, свещи и т.н. и помагало, понеже крадците нямат време да ги търсят. Обаче на Х5 май няма кой да го направи това.
На Х5-ците се слагал блокаж на горивната помпа, а също така и устройство, което изключва цялата електроника на автомобила. В скоро време се надявам да разбера повече по този въпрос

- E70 3.0SD
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: X5 E70 35d, S8;
- Мечтае да кара: X5M
- Детайли за колата: super reza4ka!
Има пробив във секюрити софтуера на Х5 и Х6. Крадците вече притежават кодовете за достъп. Имформацията е открадната от БМВ Германия, бях уведомен от тях че колата ми е под заплаха понеже съм си я купил директно от Германия. Камор мълчат по въпрса. Вече имам монтиран някакъв механичен имобилайзер, който давал някаква сигурност. 

E70 3.0SD написа:Има пробив във секюрити софтуера на Х5 и Х6. Крадците вече притежават кодовете за достъп. Имформацията е открадната от БМВ Германия, бях уведомен от тях че колата ми е под заплаха понеже съм си я купил директно от Германия. Камор мълчат по въпрса. Вече имам монтиран някакъв механичен имобилайзер, който давал някаква сигурност.
Аз съм си купувал колата от камор и до ден днешен никога не са звъннали да кажат че има сервизна акция (то добре че не са и звъннали че кат ги знам колко са бездарни най-много да ми развалят колата) както аз съм се обаждал на мои клиенти за камионите
камор са кат наръчник как да се губят клиенти
- Nasti
-
-
- Кара: Кво ли не...
TPAKTOP написа:msi200 написа:Днес се заговорихме с едни катаджии на Дупница, понеже всеки път ме спират за проверка.
Бах маа му.
![]()
Струва ми се че леко са преувеличили защото това ще означава че поне двойно повече не са хванати! От достоверен източник знам че в момента най-издирваните автомобили в цяла Европа са именно Х5-ците!Не знам кво толкова им е лесното за крадене ама като ми беше паднал акумулатора 40мин не успях да я запаля при положение че ключа беше в мене!
Добре че с това не се изхранвам че до сега да съм умрял от глад!
Няма нищо преувеличено... И в момента всяко по-ново БМВ се отбива за проверка на караулката преди Дупница...
Предпочитам да сера на метеното, отколкото да мета насраното...