КАЛЕНДАР 2011г.

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E92 Turbo

Re: КАЛЕНДАР 2011г.

Мнение от Bimmer_E36 » 24 Яну 2011, 23:34

en4o написа:
p0wEr написа:
LUCIFER'S написа:
kriso85 написа:Календарът е страхотен :yes:

За поредна година "Благодарим" на замесените :clap:

Календара е под всякаква критика.... абсолютен боклук за форум от такъв мащаб... този който го е правил му казвам, тук и в очите ако трябва, че НЯМА ХАЛ ХАБЕР ОТ ДИЗАЙН! :no: Срамота!

За без пари толкова ! Като не ти допада не взимай и това е календара е хубав и благодарим за усилията и средствата на този който ги е направил ;)

+1 :yes: :bchug:

Мен пък ми харесва календара.
На когото не му харесва да не го гледа или вобще да не го взема.Нестига че е подарък ами...
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 '02 530d

Мнение от LUCIFER'S » 25 Яну 2011, 11:05

Работата е ясна.... има един лаф "... Шом е на аванта и един чувал сол изявам..." :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Fortuna fortes metuit, ignavos premit.

Потребител
Аватар

Мнение от Baca®di » 25 Яну 2011, 12:03

LUCIFER'S написа:Календара е под всякаква критика.... абсолютен боклук за форум от такъв мащаб... този който го е правил му казвам, тук и в очите ако трябва, че НЯМА ХАЛ ХАБЕР ОТ ДИЗАЙН! :no: Срамота!

Не че на някой от харесващите календара му пука за мнението ти, но като критикуваш, би ли се обосновал какво не те кефи?
За да бъде нещо класифицирано в степен на абсолютно, то би трябвало да има за какво! :winky:

п.п. Би ли направил и показал тук на всички ни един ТВОЙ идеен проект за календар? Да видим какво е твоето разбиране за дизайн.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от en4o » 25 Яну 2011, 17:30

Baca®di написа:
LUCIFER'S написа:Календара е под всякаква критика.... абсолютен боклук за форум от такъв мащаб... този който го е правил му казвам, тук и в очите ако трябва, че НЯМА ХАЛ ХАБЕР ОТ ДИЗАЙН! :no: Срамота!

Не че на някой от харесващите календара му пука за мнението ти, но като критикуваш, би ли се обосновал какво не те кефи?
За да бъде нещо класифицирано в степен на абсолютно, то би трябвало да има за какво! :winky:

п.п. Би ли направил и показал тук на всички ни един ТВОЙ идеен проект за календар? Да видим какво е твоето разбиране за дизайн.

+1 :!:
В началото бе самолетен двигател..... и Господ каза: ''Нека бъде BMW''

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: F30 318d
Мечтае да кара: ......... 750li

Мнение от b0bituy » 16 Фев 2011, 0:37

Колеги, в Бургас от кой да си взема календар? Ако няма никой аз съм навит да поема еконта и да раздам календарите на някоя среща. Имам желание и свободно време и не мисля, че ще е проблем :)
Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!
"Автомобилът ти е истински бърз едва тогава, когато сутрин заставайки пред него се боиш да го отключиш."
Walter Röhrl
Изображение

E30 M3 Dreamer
Аватар
Кара: `90 E30 M50B20 , Fiat Punto Bertone
Мечтае да кара: E30 M3

Мнение от bivola » 20 Фев 2011, 12:20

LUCIFER'S написа:Работата е ясна.... има един лаф "... Шом е на аванта и един чувал сол изявам..." :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Аз предлагам другата година ти да извадиш торбата с парите , щото гледам си батка неква явно. Иииии да вземеш да направиш календара ти , че да се порадваме малко на професионализъм , сеш се. Бахти хората неблагодарни Изображение
Дилян Пенчев написа:МИнава се време, успокояваш се - караш супер лачена Е30-ка...която ти струва 20 бона :mhihi: :mhihi: :mhihi: И си викаш...аджеба аз що не си купих Е46... и в момента в който ти мине тая мисъл ти вече НЕ СИ МАНЯК :mhihi:
:mhihi:

Потребител
Аватар
Кара: BMW 318 is ;}

Мнение от viksata93 » 24 Фев 2011, 23:59

Искам да попитам дали има останали бройки?
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от b0bituy » 25 Фев 2011, 22:23

Някой колега от Бургас има ли едно излишно календарче :roll:
"Автомобилът ти е истински бърз едва тогава, когато сутрин заставайки пред него се боиш да го отключиш."
Walter Röhrl
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e36 318ti
Мечтае да кара: e36 M3

Мнение от Amitival » 25 Фев 2011, 23:38

готин е календара ама защо ме го разделите на всеки месец със някви снимки хубави от събора мисля че ще е много по-добре примерно календаара на офролд бг е много по хубав от нашия :(
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3 Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 320i
Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната

Мнение от titto » 26 Фев 2011, 21:59

Amitival написа:готин е календара ама защо ме го разделите на всеки месец със някви снимки хубави от събора мисля че ще е много по-добре примерно календаара на офролд бг е много по хубав от нашия :(

:OT:
На "добра воля"-толкова!
Всяка година ни се осигурява СУПЕР календар...то е ясно, че винаги има "по-добро", но като за без пари, нямаме право на претенции!
Мерси още веднъж на ангажираните за изработката и доставките на календара! :yes:
Изображение
--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"

Потребител
Аватар
Кара: бавно
Мечтае да кара: е36 М3

Мнение от D&D Performance » 27 Фев 2011, 14:29

Много ми е интересно - ако дойде някой и ни раздаде на всички по едно чисто ново БМВ дали пак ще има недоволни, дали на някой цвета няма да му хареса на друг джантите и т.н.

Колегата финансира сам календара разпраща стотици бройки в цяла БГ. също за своя сметка, и на края някой си от някаде започва да намира кусури. В този случай ако зависи от мен следващата година календара ще струва 20лв. и ще бъде дизайнерско изпълнение, както и бройките ще са ограничени.
България над всичко :bgflag:

Дон Хуан де Маркофф
Аватар
Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
Мечтае да кара: X6 cabrio

Мнение от B U L L I » 27 Фев 2011, 23:27

за района на стара загора и околностите има още останали при мен
ИзображениеИзображение
http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от b0bituy » 28 Фев 2011, 5:40

Последното решение ( и най-добро за всички недоволни) е всеки да си направи календар с логото на бмв форума и някое бмв по избор :lol: така календара ще е уникален ( едишън 1/1 :mhihi: ) и всеки ще си е доволен... Разбирам, че не на всеки може да му хареса календара но най-малкото заради положените усилия и средства на колегата който го е приготвил трябва да си замълчите (според мен) Ако някой от Бургас има един излишен календар да свирка :roll:
Walter Röhrl
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: дизели
Мечтае да кара: по хубави пътища
Детайли за колата: прави фокуси

Мнение от ylaine » 07 Мар 2011, 1:46

За Пловдив как стоят нещата? Дали ще се намери едно календарче? :bchug:

Photographer
Аватар
Кара: му се нещо старо

Мнение от randity » 14 Мар 2011, 22:20

Аз кола нямам но бих искал един календар. Живея в София(Люлин) ако може да направим някаква връзка по skype и да получа един :oops:
skype vili_12
Мерси предварително
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата