КАЛЕНДАР 2011г.
Модератор: Общи модератори
- Bimmer_E36
- младши ентусиаст
-
- Кара: E92 Turbo
Re: КАЛЕНДАР 2011г.
en4o написа:p0wEr написа:LUCIFER'S написа:kriso85 написа:Календарът е страхотен![]()
За поредна година "Благодарим" на замесените
Календара е под всякаква критика.... абсолютен боклук за форум от такъв мащаб... този който го е правил му казвам, тук и в очите ако трябва, че НЯМА ХАЛ ХАБЕР ОТ ДИЗАЙН!Срамота!
За без пари толкова ! Като не ти допада не взимай и това е календара е хубав и благодарим за усилията и средствата на този който ги е направил
+1![]()
Мен пък ми харесва календара.
На когото не му харесва да не го гледа или вобще да не го взема.Нестига че е подарък ами...

- LUCIFER'S
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39 '02 530d
Работата е ясна.... има един лаф "... Шом е на аванта и един чувал сол изявам..."

Fortuna fortes metuit, ignavos premit.
LUCIFER'S написа:Календара е под всякаква критика.... абсолютен боклук за форум от такъв мащаб... този който го е правил му казвам, тук и в очите ако трябва, че НЯМА ХАЛ ХАБЕР ОТ ДИЗАЙН!Срамота!
Не че на някой от харесващите календара му пука за мнението ти, но като критикуваш, би ли се обосновал какво не те кефи?
За да бъде нещо класифицирано в степен на абсолютно, то би трябвало да има за какво!

п.п. Би ли направил и показал тук на всички ни един ТВОЙ идеен проект за календар? Да видим какво е твоето разбиране за дизайн.
Baca®di написа:LUCIFER'S написа:Календара е под всякаква критика.... абсолютен боклук за форум от такъв мащаб... този който го е правил му казвам, тук и в очите ако трябва, че НЯМА ХАЛ ХАБЕР ОТ ДИЗАЙН!Срамота!
Не че на някой от харесващите календара му пука за мнението ти, но като критикуваш, би ли се обосновал какво не те кефи?
За да бъде нещо класифицирано в степен на абсолютно, то би трябвало да има за какво!
п.п. Би ли направил и показал тук на всички ни един ТВОЙ идеен проект за календар? Да видим какво е твоето разбиране за дизайн.
+1

В началото бе самолетен двигател..... и Господ каза: ''Нека бъде BMW''
- b0bituy
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F30 318d
- Мечтае да кара: ......... 750li
Колеги, в Бургас от кой да си взема календар? Ако няма никой аз съм навит да поема еконта и да раздам календарите на някоя среща. Имам желание и свободно време и не мисля, че ще е проблем 

Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!
"Автомобилът ти е истински бърз едва тогава, когато сутрин заставайки пред него се боиш да го отключиш."
Walter Röhrl

"Автомобилът ти е истински бърз едва тогава, когато сутрин заставайки пред него се боиш да го отключиш."
Walter Röhrl

- bivola
- E30 M3 Dreamer
-
- Кара: `90 E30 M50B20 , Fiat Punto Bertone
- Мечтае да кара: E30 M3
LUCIFER'S написа:Работата е ясна.... има един лаф "... Шом е на аванта и един чувал сол изявам..."![]()
![]()
Аз предлагам другата година ти да извадиш торбата с парите , щото гледам си батка неква явно. Иииии да вземеш да направиш календара ти , че да се порадваме малко на професионализъм , сеш се. Бахти хората неблагодарни

Дилян Пенчев написа:МИнава се време, успокояваш се - караш супер лачена Е30-ка...която ти струва 20 бона![]()
![]()
И си викаш...аджеба аз що не си купих Е46... и в момента в който ти мине тая мисъл ти вече НЕ СИ МАНЯК
![]()

- b0bituy
- кандидат ентусиаст
-
Някой колега от Бургас има ли едно излишно календарче 

Walter Röhrl

Walter Röhrl

- Amitival
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e36 318ti
- Мечтае да кара: e36 M3
готин е календара ама защо ме го разделите на всеки месец със някви снимки хубави от събора мисля че ще е много по-добре примерно календаара на офролд бг е много по хубав от нашия 

- titto
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320i
- Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
- Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната
Amitival написа:готин е календара ама защо ме го разделите на всеки месец със някви снимки хубави от събора мисля че ще е много по-добре примерно календаара на офролд бг е много по хубав от нашия

На "добра воля"-толкова!
Всяка година ни се осигурява СУПЕР календар...то е ясно, че винаги има "по-добро", но като за без пари, нямаме право на претенции!
Мерси още веднъж на ангажираните за изработката и доставките на календара!

--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"
- D&D Performance
- Потребител
-
- Кара: бавно
- Мечтае да кара: е36 М3
Много ми е интересно - ако дойде някой и ни раздаде на всички по едно чисто ново БМВ дали пак ще има недоволни, дали на някой цвета няма да му хареса на друг джантите и т.н.
Колегата финансира сам календара разпраща стотици бройки в цяла БГ. също за своя сметка, и на края някой си от някаде започва да намира кусури. В този случай ако зависи от мен следващата година календара ще струва 20лв. и ще бъде дизайнерско изпълнение, както и бройките ще са ограничени.
Колегата финансира сам календара разпраща стотици бройки в цяла БГ. също за своя сметка, и на края някой си от някаде започва да намира кусури. В този случай ако зависи от мен следващата година календара ще струва 20лв. и ще бъде дизайнерско изпълнение, както и бройките ще са ограничени.
България над всичко 

- B U L L I
- Дон Хуан де Маркофф
-
- Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
- Мечтае да кара: X6 cabrio
за района на стара загора и околностите има още останали при мен

http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.
- b0bituy
- кандидат ентусиаст
-
Последното решение ( и най-добро за всички недоволни) е всеки да си направи календар с логото на бмв форума и някое бмв по избор
така календара ще е уникален ( едишън 1/1
) и всеки ще си е доволен... Разбирам, че не на всеки може да му хареса календара но най-малкото заради положените усилия и средства на колегата който го е приготвил трябва да си замълчите (според мен) Ако някой от Бургас има един излишен календар да свирка 

Walter Röhrl

Walter Röhrl

- ylaine
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: дизели
- Мечтае да кара: по хубави пътища
- Детайли за колата: прави фокуси
За Пловдив как стоят нещата? Дали ще се намери едно календарче? 

- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
Аз кола нямам но бих искал един календар. Живея в София(Люлин) ако може да направим някаква връзка по skype и да получа един
skype vili_12
Мерси предварително

skype vili_12
Мерси предварително
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..