Киномания
Модератор: Общи модератори
- r3s1s74nc3
- младши ентусиаст
-
Re: Киномания
Сега изгледах френския вариант на "Следващите три дни" , и мога да кажа че е доста по слаб от американския , откьм всички гледни точки . Евала за сценария , явно е техен да , но ако оставим това на страна , американския ме дьржа под напрежение много повече . Пьк и Рьсел Кроу има идеалната физиономия за тази роля . Не че Винсент Линдьн (ако не се льжа) не е добьр , но Рьсел си е сьздаден за такива роли . Лично мнение , разбира се .
- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
- Кара: the real 5er
- Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe
Айде малко романтика. Филмчето не е нищо особено, и с това имам предвид че сюжета не е нито сложен, нито преплетен, нито пък има множество образи. Но за мен е изключително силен филм именно заради простотата си и посланието, което носи.
ПП: И наистина, в реалния живот оценяваме някои неща чак когато ги загубим...
ПП: И наистина, в реалния живот оценяваме някои неща чак когато ги загубим...
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
acho.rs написа:Аз съм забелязал , че най-добрите филми се получават като се вземе оригиналната идея на някой стар и слаб филм и се развие и доработи . Не казвам така за "некст трии дейс" , защото все още не съм го гледал - пазя го за по-специален случай - нещо с повече приятели , бира , чипс ...![]()
Колега - не съм гледал 12 енгри мен 1997 . . . За оригинала , казах ли че Херни Фонда играе много слабо ... както в Едно Време на Запад .
Погледнах малко инфо за римейка , за който даже и не подозирах когато,писах моята хипотеза , как ще изглежда филма днес- е кажете ми не съм ли познал за негрите

- barabqga
- кандидат ентусиаст
-
acho.rs написа:acho.rs написа:Аз съм забелязал , че най-добрите филми се получават като се вземе оригиналната идея на някой стар и слаб филм и се развие и доработи . Не казвам така за "некст трии дейс" , защото все още не съм го гледал - пазя го за по-специален случай - нещо с повече приятели , бира , чипс ...![]()
Колега - не съм гледал 12 енгри мен 1997 . . . За оригинала , казах ли че Херни Фонда играе много слабо ... както в Едно Време на Запад .
Погледнах малко инфо за римейка , за който даже и не подозирах когато,писах моята хипотеза , как ще изглежда филма днес- е кажете ми не съм ли познал за негрите![]()
![]()
Все пак и римейка е на 15 години , иначе задължително щеше да има жена и любовна интрига - БОЗАЛИВУД
даже и михалков е направил подобен филм http://zamunda.net/details.php?id=102633 ся вече дали е хубав незнам

r3s1s74nc3 написа:Сега изгледах френския вариант на "Следващите три дни" , и мога да кажа че е доста по слаб от американския , откьм всички гледни точки . Евала за сценария , явно е техен да , но ако оставим това на страна , американския ме дьржа под напрежение много повече . Пьк и Рьсел Кроу има идеалната физиономия за тази роля . Не че Винсент Линдьн (ако не се льжа) не е добьр , но Рьсел си е сьздаден за такива роли . Лично мнение , разбира се .
Aми явно наистина е добър филма и като се вземе в предвид, че вече знаеш какво става и не те е грабнал фреснкия. При мен беше обратното и може би бях предубеден, че американците копират и не ме впечатли

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
Току що гледах малко Кубрик :

Наистина гениален филм
Ако беше малко по-сериозен , щеше да ми е безспорния фаворит , но и така е адски , адски добър филм . Още 64та година Кубрик обяснява смисъла от ядрено оръжие - кой знае каква параноя е породил филма , когато е излязъл
Задължителен за гледане - 9/10 .

Наистина гениален филм

Задължителен за гледане - 9/10 .
- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
- ТУРБО
- луд с палатка
-
- Кара: Хората да залягат
- Детайли за колата: кихащо кабрио
- старши ентусиаст
-
Наскоро прочетох "Dear John" by Nicholas Sparks и сега гледах филма "Dear John"( С дъх на канела). Много трогателна история
, естествено книгата е по-въздействаща. Но трябва човек да е доста коравосърдечен, за да няма
Историята е за двама души прекарват 2 седмици заедно, любов и т.н, след това Джон заминава да служи в Армията, пишат си писма...връзката им не издържа дълго, разделят се, но...накрая съдбата пак ги събира
( отивам за още кърпички
) Ако на някой му се гледа такава сърцераздирателна история, това е филма...

Uploaded with ImageShack.us

- старши ентусиаст
-
Paul
Супер забавен филм. Точно от този тип филми, където в най-неочаквания момент ще почнеш да се смееш като луд
Гледайте го задължително!

Супер забавен филм. Точно от този тип филми, където в най-неочаквания момент ще почнеш да се смееш като луд

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
Дано си права , много е трудно да намериш нещо оригинално и забавно , в последно време .
- старши ентусиаст
-
acho.rs написа:Дано си права , много е трудно да намериш нещо оригинално и забавно , в последно време .
Щом надвиквах звука в киното със смеха си, беше много добре! Напоследък нямаше хубави комедии, ама баш комедиите, и този филм си заслужава.

((:BuKcu:)) написа:Наскоро прочетох "Dear John" by Nicholas Sparks и сега гледах филма "Dear John"( С дъх на канела).
...
Подкрепям мнението за филма, наистина е много хубав, и женски

Като цяло си струва гледането само заради Channing Tatum

- barabqga
- кандидат ентусиаст
-
((:BuKcu:)) написа:acho.rs написа:Дано си права , много е трудно да намериш нещо оригинално и забавно , в последно време .
Щом надвиквах звука в киното със смеха си, беше много добре! Напоследък нямаше хубави комедии, ама баш комедиите, и този филм си заслужава.
А за Due Date кво ше кажете аз лично очаквах повече