Киномания

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Re: Киномания

Мнение от r3s1s74nc3 » 22 Фев 2011, 15:46

Сега изгледах френския вариант на "Следващите три дни" , и мога да кажа че е доста по слаб от американския , откьм всички гледни точки . Евала за сценария , явно е техен да , но ако оставим това на страна , американския ме дьржа под напрежение много повече . Пьк и Рьсел Кроу има идеалната физиономия за тази роля . Не че Винсент Линдьн (ако не се льжа) не е добьр , но Рьсел си е сьздаден за такива роли . Лично мнение , разбира се .

старши ентусиаст
Аватар
Кара: the real 5er
Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe

Мнение от Dirty M5 driveR » 22 Фев 2011, 17:06

Айде малко романтика. Филмчето не е нищо особено, и с това имам предвид че сюжета не е нито сложен, нито преплетен, нито пък има множество образи. Но за мен е изключително силен филм именно заради простотата си и посланието, което носи.

ПП: И наистина, в реалния живот оценяваме някои неща чак когато ги загубим...
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 22 Фев 2011, 17:25

acho.rs написа:Аз съм забелязал , че най-добрите филми се получават като се вземе оригиналната идея на някой стар и слаб филм и се развие и доработи . Не казвам така за "некст трии дейс" , защото все още не съм го гледал - пазя го за по-специален случай - нещо с повече приятели , бира , чипс ... :driving:
Колега - не съм гледал 12 енгри мен 1997 . . . За оригинала , казах ли че Херни Фонда играе много слабо ... както в Едно Време на Запад .

Погледнах малко инфо за римейка , за който даже и не подозирах когато,писах моята хипотеза , как ще изглежда филма днес- е кажете ми не съм ли познал за негрите :banghead: :banghead: :banghead: Все пак и римейка е на 15 години , иначе задължително щеше да има жена и любовна интрига - БОЗАЛИВУД :no:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от barabqga » 22 Фев 2011, 18:36

acho.rs написа:
acho.rs написа:Аз съм забелязал , че най-добрите филми се получават като се вземе оригиналната идея на някой стар и слаб филм и се развие и доработи . Не казвам така за "некст трии дейс" , защото все още не съм го гледал - пазя го за по-специален случай - нещо с повече приятели , бира , чипс ... :driving:
Колега - не съм гледал 12 енгри мен 1997 . . . За оригинала , казах ли че Херни Фонда играе много слабо ... както в Едно Време на Запад .

Погледнах малко инфо за римейка , за който даже и не подозирах когато,писах моята хипотеза , как ще изглежда филма днес- е кажете ми не съм ли познал за негрите :banghead: :banghead: :banghead: Все пак и римейка е на 15 години , иначе задължително щеше да има жена и любовна интрига - БОЗАЛИВУД :no:

даже и михалков е направил подобен филм http://zamunda.net/details.php?id=102633 ся вече дали е хубав незнам :roll:

Потребител
Аватар

Мнение от xaxoxaxo » 22 Фев 2011, 19:15

r3s1s74nc3 написа:Сега изгледах френския вариант на "Следващите три дни" , и мога да кажа че е доста по слаб от американския , откьм всички гледни точки . Евала за сценария , явно е техен да , но ако оставим това на страна , американския ме дьржа под напрежение много повече . Пьк и Рьсел Кроу има идеалната физиономия за тази роля . Не че Винсент Линдьн (ако не се льжа) не е добьр , но Рьсел си е сьздаден за такива роли . Лично мнение , разбира се .

Aми явно наистина е добър филма и като се вземе в предвид, че вече знаеш какво става и не те е грабнал фреснкия. При мен беше обратното и може би бях предубеден, че американците копират и не ме впечатли :).

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от acho.rs » 25 Фев 2011, 3:55

Току що гледах малко Кубрик :
Изображение
Наистина гениален филм :bowdown: :bowdown: :bowdown: Ако беше малко по-сериозен , щеше да ми е безспорния фаворит , но и така е адски , адски добър филм . Още 64та година Кубрик обяснява смисъла от ядрено оръжие - кой знае каква параноя е породил филма , когато е излязъл :paranoid: :paranoid: :paranoid:
Задължителен за гледане - 9/10 .

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: F32 M4

Мнение от ((:BuKcu:)) » 25 Фев 2011, 4:05

Изображение

Вчера гледах "Conviction". Много добър филм. Идеята на филма е силната връзка между брат и сестра. Осъждат брата на доживотен затвор за убийство, което не е извършил, а сестрата започва да следва право с идеят ада го измъкне. Действието се развива през 1983. Абе, гледайте го...заслужава си :)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 25 Фев 2011, 4:15

Изображение

Tрудно ми е да опиша, филма, просто гледайте :shock:
Изображение

луд с палатка
Аватар
Кара: Хората да залягат
Детайли за колата: кихащо кабрио

Мнение от ТУРБО » 26 Фев 2011, 20:41

Току що изгледах пак един от любимите ми филми.
БЯХМЕ ВОЙНИЦИ
http://kino.dir.bg/film.php?id=485
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ((:BuKcu:)) » 27 Фев 2011, 3:44

Наскоро прочетох "Dear John" by Nicholas Sparks и сега гледах филма "Dear John"( С дъх на канела). Много трогателна история :cry: :cry: , естествено книгата е по-въздействаща. Но трябва човек да е доста коравосърдечен, за да няма :cry: :cry: Историята е за двама души прекарват 2 седмици заедно, любов и т.н, след това Джон заминава да служи в Армията, пишат си писма...връзката им не издържа дълго, разделят се, но...накрая съдбата пак ги събира :clap: ( отивам за още кърпички :cry: :cry: ) Ако на някой му се гледа такава сърцераздирателна история, това е филма...

Изображение

Uploaded with ImageShack.us

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ((:BuKcu:)) » 27 Фев 2011, 18:37

Paul
Супер забавен филм. Точно от този тип филми, където в най-неочаквания момент ще почнеш да се смееш като луд :mhihi: Гледайте го задължително!

Изображение

Uploaded with ImageShack.us

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от acho.rs » 27 Фев 2011, 20:29

Дано си права , много е трудно да намериш нещо оригинално и забавно , в последно време .

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ((:BuKcu:)) » 27 Фев 2011, 20:35

acho.rs написа:Дано си права , много е трудно да намериш нещо оригинално и забавно , в последно време .

Щом надвиквах звука в киното със смеха си, беше много добре! Напоследък нямаше хубави комедии, ама баш комедиите, и този филм си заслужава. :yes:

Потребител
Аватар

Мнение от Joss » 27 Фев 2011, 20:36

((:BuKcu:)) написа:Наскоро прочетох "Dear John" by Nicholas Sparks и сега гледах филма "Dear John"( С дъх на канела).
...

Подкрепям мнението за филма, наистина е много хубав, и женски :D
Като цяло си струва гледането само заради Channing Tatum :D

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от barabqga » 27 Фев 2011, 20:47

((:BuKcu:)) написа:
acho.rs написа:Дано си права , много е трудно да намериш нещо оригинално и забавно , в последно време .

Щом надвиквах звука в киното със смеха си, беше много добре! Напоследък нямаше хубави комедии, ама баш комедиите, и този филм си заслужава. :yes:

А за Due Date кво ше кажете аз лично очаквах повече :no: , но си се посмях доволно най-вече заради Зак Галифианакис дет само кат го видя и ми става смешно :mhihi:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата