Нема друг такъв ненормалник...

3-та серия ('83-'94)

Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори

E30 Fanatic!
E30 Fanatic!
Аватар
Кара: Е36 328g
Мечтае да кара: Е30 Cabrio, Е30 с голям мотор, Е30 М3 SportEvo

Нема друг такъв ненормалник...

Мнение от Дилян Пенчев » 24 Яну 2006, 21:18

... който да си измие двигателя когато температурата е -15 градуса :mhihi:
Изображение
Какво се мъчиш да четеш тука, не пише нищо интересно вече :)))

Street Disorder Workshop
Street Disorder Workshop
Аватар

Мнение от Miler » 24 Яну 2006, 21:46

ние за тебе знаем
ИзображениеИзображение
E-21 Team Bulgaria
http://milerr.data.bg

ентусиаст
Аватар

Мнение от bravo » 25 Яну 2006, 1:39

ааааа сродна ду6а..... аз я мих цялата на -6....
докато стигна в другия край и тя замръзнала ве4е :))))))
дали не пребах лака :shock:
ма неможех да я гледам такава :(
Най-мразя да съм прав!!!

Акулчо Костенурков Нинджов
Аватар

Мнение от ati » 25 Яну 2006, 1:49

Лака не знам, но уплътненията определено си ги помъчил - използвай следващия път мазило за запазване на еластичността на уплътнение.
Ати
ПС - и ключалките ще искат специални грижи при миене на такива температури - сложи превантично смазка, ако вече е късно - течност за размразяване.
И още нещо, което се сетих - ако след банята залепне някоя врата - не я мъчи, ами я стопли отвътре с парното и тя сама ще се отвори. Не е много препоръчително да се мие кола на такава температура, но пък от друга страна сваляш солта (е, в Германия вече нямате сол) и лугата, с която пръскат по пътищата. Лошото е, че повечето автомивки не могат да мият пода н аколата, който най-много страда през зимата.
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW F30 335I xDrive
Мечтае да кара: M12 nasca, e31 850CSI, e30 M3

Мнение от DEFLEPPARD » 25 Яну 2006, 10:10

и аз я мих на - не знам си колко още докато изляза от мивката и сички капчици по колата замръзнаха :confused: на другата сутрин вратата се отвори ама... не искаше да се затваря :shock: :mhihi: :mhihi:
уплътненията не можах да ги скъсам слава богу :)

ентусиаст
Аватар

Мнение от bravo » 25 Яну 2006, 12:34

за уплатненията и ключалките се бях погрижил преди това....
мерси за съветите Ати .... незнам с какво пръскат ама е солено....пак е нещо като сол и аз знам че вече не е сол нито луга...но е пак такова бяло и точно като сол и оставя бели следи като изсъхне пак като сол :dunno:
Най-мразя да съм прав!!!

E30 Fanatic!
E30 Fanatic!
Аватар
Кара: Е36 328g
Мечтае да кара: Е30 Cabrio, Е30 с голям мотор, Е30 М3 SportEvo

Мнение от Дилян Пенчев » 25 Яну 2006, 13:05

Аз нямах друг избор щото както винаги си патя от простотията... бях забравил колко антифриз имам в охладителната течност и тя взе че замръзна... ма в радиатора и аз нема как да разбера и си карам и почна да ми прави впечатление че колата нещо много бавнои загрява.
Излизам от дружба към Младост вече стигам пешеходния светофар на 43-ти дето са пътеките и още не е излезнала от синьото а по принцип там вече ми е на пърава бяла... и аз викам сигурно е от якото студ!
Продължавам да си карам и след още малко и почна да качва и като стигна първата бяла черта когато е време да започва да отваря термостата и колата почна супер бързо да катери и аз веднага спирам и гледам колкото повече качва толкова по-бързо загрява и толкова парното отслабва и като стигна средата и почна да я минава и като изчезна парното и аз гася и отварям капака и кво да видя извира вода от казанчето... а то като отвори термостата и като не може да развърти водата през радиатора и няма циркулация и нема къде да отиде и навънка... и аз викам пак роди тая кола и почнах да я псувам... и викам ако пак е главата директно звъня на Сашо (Plague) да не продава двигателя :mhihi: и почнах да си мисля за Е30 с М50 :mhihi:
Пооставих я и тя постепенно топлата вода размрази леда и после запалих сипах и едно литърче концентрат и малко я последих докато се обезвъздуши и си се нормализира... ама аз вече си бях помислил за М50 и си викам... не не, нещо се прееба тоя двигател ... чакай да го тествам и на един полигон 4 мин има ТЕСТ ДРАЙВ :mhihi:
Издържа го и то без забележки ... първоначално леко се разочаровах щото се бех малко поразмечтал ма после се осъзнах и си дадох сметка че е по-добре щото трябваше кредит да тегля :mhihi:

И нямах друг избор трябваше да го измия щото навсякъде имаше яко антифриз и така няма да разбера ако има теч от радиатора или някъде другаде.
Още не съм слизам да погледна как е и не знам дали ще мога да отворя капака :lol: Вчера вечерта опитах ама беше залепнал яката работа :mhihi:
Сега нема да се очудя ако отворя капака и погледна... и двигателя като по оная рекламата на Универсален Модификатор дето палеха некви двигатели целите замразени отвънка :mhihi:
Изображение
Какво се мъчиш да четеш тука, не пише нищо интересно вече :)))

младши ентусиаст
Аватар
Местоположение: софия в тих квартал,вчера убиха 2ма ,3 ма.Стрелбище

Мнение от pepibmwe30 » 14 Окт 2006, 2:42

Мръсна Газ му даваш ти на това комби :mhihi: само така 8)
Изображение

Абе като се качиш на БМВ после други коли не ти се карат нали!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31

Мнение от Bavarishe » 14 Окт 2006, 3:22

pepibmwe30 написа:Мръсна Газ му даваш ти на това комби :mhihi: само така 8)

само дето вече е друго комбито ;)
ТДС - Турбо Див Селянин

младши ентусиаст
Аватар
Местоположение: софия в тих квартал,вчера убиха 2ма ,3 ма.Стрелбище

Мнение от pepibmwe30 » 14 Окт 2006, 15:34

само дето вече е друго комбито ;)[/quote]

Викаш вече е Автомат калашников :mhihi: 8)
Изображение

Абе като се качиш на БМВ после други коли не ти се карат нали!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от dagema » 15 Окт 2006, 18:35

Е не само вие ;) и аз я мия зиме, но после нема такива мъки при отваряне :confused: всички врати замръзнали и яко залепнали за уплатненията, но им хванах цаката мазане му е майката с възелин :mhihi: добре, че дръжките са много яки ( не като на ОПЕЛИТЕ дето остават в ръцетети) че нема такова дърпане :mhihi:
БАВАРКА-ТУПАЛКА
Изображение
http://s8.bg.bitefight.org/c.php?uid=56285

Назад към E30