Нема друг такъв ненормалник...
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
- Дилян Пенчев
-
E30 Fanatic!
-
- Кара: Е36 328g
- Мечтае да кара: Е30 Cabrio, Е30 с голям мотор, Е30 М3 SportEvo
Нема друг такъв ненормалник...
... който да си измие двигателя когато температурата е -15 градуса 

Какво се мъчиш да четеш тука, не пише нищо интересно вече

- Miler
-
Street Disorder Workshop
-
- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
Лака не знам, но уплътненията определено си ги помъчил - използвай следващия път мазило за запазване на еластичността на уплътнение.
Ати
ПС - и ключалките ще искат специални грижи при миене на такива температури - сложи превантично смазка, ако вече е късно - течност за размразяване.
И още нещо, което се сетих - ако след банята залепне някоя врата - не я мъчи, ами я стопли отвътре с парното и тя сама ще се отвори. Не е много препоръчително да се мие кола на такава температура, но пък от друга страна сваляш солта (е, в Германия вече нямате сол) и лугата, с която пръскат по пътищата. Лошото е, че повечето автомивки не могат да мият пода н аколата, който най-много страда през зимата.
Ати
ПС - и ключалките ще искат специални грижи при миене на такива температури - сложи превантично смазка, ако вече е късно - течност за размразяване.
И още нещо, което се сетих - ако след банята залепне някоя врата - не я мъчи, ами я стопли отвътре с парното и тя сама ще се отвори. Не е много препоръчително да се мие кола на такава температура, но пък от друга страна сваляш солта (е, в Германия вече нямате сол) и лугата, с която пръскат по пътищата. Лошото е, че повечето автомивки не могат да мият пода н аколата, който най-много страда през зимата.
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
- DEFLEPPARD
- ентусиаст
-
- Кара: BMW F30 335I xDrive
- Мечтае да кара: M12 nasca, e31 850CSI, e30 M3
и аз я мих на - не знам си колко още докато изляза от мивката и сички капчици по колата замръзнаха
на другата сутрин вратата се отвори ама... не искаше да се затваря
уплътненията не можах да ги скъсам слава богу

уплътненията не можах да ги скъсам слава богу

- Дилян Пенчев
-
E30 Fanatic!
-
- Кара: Е36 328g
- Мечтае да кара: Е30 Cabrio, Е30 с голям мотор, Е30 М3 SportEvo
Аз нямах друг избор щото както винаги си патя от простотията... бях забравил колко антифриз имам в охладителната течност и тя взе че замръзна... ма в радиатора и аз нема как да разбера и си карам и почна да ми прави впечатление че колата нещо много бавнои загрява.
Излизам от дружба към Младост вече стигам пешеходния светофар на 43-ти дето са пътеките и още не е излезнала от синьото а по принцип там вече ми е на пърава бяла... и аз викам сигурно е от якото студ!
Продължавам да си карам и след още малко и почна да качва и като стигна първата бяла черта когато е време да започва да отваря термостата и колата почна супер бързо да катери и аз веднага спирам и гледам колкото повече качва толкова по-бързо загрява и толкова парното отслабва и като стигна средата и почна да я минава и като изчезна парното и аз гася и отварям капака и кво да видя извира вода от казанчето... а то като отвори термостата и като не може да развърти водата през радиатора и няма циркулация и нема къде да отиде и навънка... и аз викам пак роди тая кола и почнах да я псувам... и викам ако пак е главата директно звъня на Сашо (Plague) да не продава двигателя
и почнах да си мисля за Е30 с М50
Пооставих я и тя постепенно топлата вода размрази леда и после запалих сипах и едно литърче концентрат и малко я последих докато се обезвъздуши и си се нормализира... ама аз вече си бях помислил за М50 и си викам... не не, нещо се прееба тоя двигател ... чакай да го тествам и на един полигон 4 мин има ТЕСТ ДРАЙВ
Издържа го и то без забележки ... първоначално леко се разочаровах щото се бех малко поразмечтал ма после се осъзнах и си дадох сметка че е по-добре щото трябваше кредит да тегля
И нямах друг избор трябваше да го измия щото навсякъде имаше яко антифриз и така няма да разбера ако има теч от радиатора или някъде другаде.
Още не съм слизам да погледна как е и не знам дали ще мога да отворя капака
Вчера вечерта опитах ама беше залепнал яката работа
Сега нема да се очудя ако отворя капака и погледна... и двигателя като по оная рекламата на Универсален Модификатор дето палеха некви двигатели целите замразени отвънка
Излизам от дружба към Младост вече стигам пешеходния светофар на 43-ти дето са пътеките и още не е излезнала от синьото а по принцип там вече ми е на пърава бяла... и аз викам сигурно е от якото студ!
Продължавам да си карам и след още малко и почна да качва и като стигна първата бяла черта когато е време да започва да отваря термостата и колата почна супер бързо да катери и аз веднага спирам и гледам колкото повече качва толкова по-бързо загрява и толкова парното отслабва и като стигна средата и почна да я минава и като изчезна парното и аз гася и отварям капака и кво да видя извира вода от казанчето... а то като отвори термостата и като не може да развърти водата през радиатора и няма циркулация и нема къде да отиде и навънка... и аз викам пак роди тая кола и почнах да я псувам... и викам ако пак е главата директно звъня на Сашо (Plague) да не продава двигателя

Пооставих я и тя постепенно топлата вода размрази леда и после запалих сипах и едно литърче концентрат и малко я последих докато се обезвъздуши и си се нормализира... ама аз вече си бях помислил за М50 и си викам... не не, нещо се прееба тоя двигател ... чакай да го тествам и на един полигон 4 мин има ТЕСТ ДРАЙВ

Издържа го и то без забележки ... първоначално леко се разочаровах щото се бех малко поразмечтал ма после се осъзнах и си дадох сметка че е по-добре щото трябваше кредит да тегля

И нямах друг избор трябваше да го измия щото навсякъде имаше яко антифриз и така няма да разбера ако има теч от радиатора или някъде другаде.
Още не съм слизам да погледна как е и не знам дали ще мога да отворя капака

Сега нема да се очудя ако отворя капака и погледна... и двигателя като по оная рекламата на Универсален Модификатор дето палеха некви двигатели целите замразени отвънка

Какво се мъчиш да четеш тука, не пише нищо интересно вече

- pepibmwe30
- младши ентусиаст
-
- Местоположение: софия в тих квартал,вчера убиха 2ма ,3 ма.Стрелбище
Мръсна Газ му даваш ти на това комби
само така 

Абе като се качиш на БМВ после други коли не ти се карат нали!
- Bavarishe
- старши ентусиаст
-
- Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
- Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31
pepibmwe30 написа:Мръсна Газ му даваш ти на това комбисамо така
само дето вече е друго комбито

ТДС - Турбо Див Селянин
- pepibmwe30
- младши ентусиаст
-
- Местоположение: софия в тих квартал,вчера убиха 2ма ,3 ма.Стрелбище
само дето вече е друго комбито
[/quote]
Викаш вече е Автомат калашников

Викаш вече е Автомат калашников

Абе като се качиш на БМВ после други коли не ти се карат нали!
11 мнения
• Страница 1 от 1