Проблем със съединителя
Модератор: Технически модератори
15 мнения
• Страница 1 от 1
Проблем със съединителя
Здравейте на всички , значи нов съм във форума и реших да се регна за да науча нещо повече за мойта количка - баща ми ме изненада приятно с нея
Значи имам 518и 91 год. , карам е всеки ден и усещах че нещо съединителя се прецаква. Дам казах аз ама кой да ме чуе , дадох 1 2 крагчета на разбирачи , казаха че нищо и няма , трябвало да се сложи някъде грес и т.к . добре ама преди малко реших да е преместа и х** не става ! , съединителя си потъва като **** и не мога да вкарам никва скорост!
Дали е от студа или съм е**л м*** на съединителя ?
И ако е така каква цифра да приготвя !
Благодаря Ви предварително

Значи имам 518и 91 год. , карам е всеки ден и усещах че нещо съединителя се прецаква. Дам казах аз ама кой да ме чуе , дадох 1 2 крагчета на разбирачи , казаха че нищо и няма , трябвало да се сложи някъде грес и т.к . добре ама преди малко реших да е преместа и х** не става ! , съединителя си потъва като **** и не мога да вкарам никва скорост!
Дали е от студа или съм е**л м*** на съединителя ?

И ако е така каква цифра да приготвя !
Благодаря Ви предварително

- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Peich , добре дошъл сред нас
Проблемът ти идва от помпа на съединителя,само че така не мога да ти кажа със сигурност горна ли е или долна
Обикновенно в голям студ,когато и течноста се сгъстява излиза от строя
забележи утре дали има локва под скоростната кутия
Още нещо,понеже съм 99% сигурен,искам от сега да те предупредя с резервните части - купувай само АТЕ,никакви FEBI и тем подобни простотии
Така дадох над 300 лв за ФЕБИ и след няма 6 месеца си купих още веднъж нови помпи 2 бр. само че АТЕ
Смениш ли само едната,почти веднага и другата ще излезе от строя - това да знаеш
Стискай зъби и прави това,което ти казвам за да не те боли двойно повече
УСПЕХ
Георги Пенчев

Проблемът ти идва от помпа на съединителя,само че така не мога да ти кажа със сигурност горна ли е или долна

Още нещо,понеже съм 99% сигурен,искам от сега да те предупредя с резервните части - купувай само АТЕ,никакви FEBI и тем подобни простотии

УСПЕХ

Георги Пенчев
Благодаря за бързия отговор,в интерес на истината мечтаех си за кола знаех че ще ми земе някаква, но си нямах и напредстава че първата ми кола ще е БМВ
Бях на седмото небе
(бая се отплеснаха ама....
)
Дано да се размина с нещо малко
П.П. Имам чувството че става така винаги когато ми е вземе за "малко".
Ама аз съм шофьор от 6 месеца, той от сумати години и кво да му кажа : не може да караш !?

Дано да се размина с нещо малко

П.П. Имам чувството че става така винаги когато ми е вземе за "малко".
Ама аз съм шофьор от 6 месеца, той от сумати години и кво да му кажа : не може да караш !?

- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Карай си със здраве колата и й се радвай
Е34-та си е един от последните солидни и истински баварци
И още нещо,сега навън е сняг
отиди някъде на широко и започни да се учиш на магариите веднага,голям кеф ще ти е
Георги Пенчев

И още нещо,сега навън е сняг

Георги Пенчев
- Kristopher
-
-
- Кара: e34, e36
дадох 1 2 крагчета на разбирачи , казаха че нищо и няма , трябвало да се сложи някъде грес и т.к .
Верно на разбирачи си я дал колата

Компютърна диагностика на BMW след 1993 година - безплатна

- Tod
- ентусиаст
-
- Кара: M3 и Volvo XC70
Penchev написа:И още нещо,сега навън е сняготиди някъде на широко и започни да се учиш на магариите веднага,голям кеф ще ти е
![]()
![]()
![]()
Георги Пенчев

ПС Peich, не го слушай!

Good Luck
Не е ли странно? Същите хора, които се смеят на научната фантастика, четат прогнозата за времето и вярват на икономисти? ~Kelvin Throop III
Не е ли странно? Същите хора, които се смеят на научната фантастика, четат прогнозата за времето и вярват на икономисти? ~Kelvin Throop III
.
подобре на полигона пурво отколкото на пътя
е за съединителя има и друга оферта да си намери6 втора употреба има ги много 4итави.... ти маи си от пловдив... за там незнам там някои от форума ако има да ти помогне 6тото по добре от на6 4овек да земе6 не6то отколкото то моргата 4е там.....си е****
разбирасе новото си е ново.......
замалко да забравя
добре до6ъл и бързо но без авариино каране 

е за съединителя има и друга оферта да си намери6 втора употреба има ги много 4итави.... ти маи си от пловдив... за там незнам там някои от форума ако има да ти помогне 6тото по добре от на6 4овек да земе6 не6то отколкото то моргата 4е там.....си е****
разбирасе новото си е ново.......

замалко да забравя

Живей така, че като умреш и Дявола да запали свещ на гроба ти!

Части за Е34 - тел.0899 828 626

Части за Е34 - тел.0899 828 626
- Bavarishe
- старши ентусиаст
-
- Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
- Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31
Добре дошъл колега по мотор
Вслушай се в съвета на пенчев и слагай само качествени части,че стават големи бели после

Вслушай се в съвета на пенчев и слагай само качествени части,че стават големи бели после

ТДС - Турбо Див Селянин
- Tod
- ентусиаст
-
- Кара: M3 и Volvo XC70
Кастрол- в Кичука до Миханотехникума, търси Петьо!
Good Luck
Добре дошъл сред гилдията на сериозните автомобили. Единственото което мога дате посъветвам е да свикнеш с габарита на колата и тежеста и, за да знаеш всеки момент как ще реагира на пътя, защото петицата е тежък автомобил.
Аз също имам твоя проблем със съединителя в студено време, за да разбереш коя от помпите е : запали колата на място и включи парното да духа само в долната част на купето, когато загрее леко купето опитай пак да включиш, при мен става и се убеждавам че е помпата на педала, но сега е доста студено за да я оправям,
УСПЕХ
Аз също имам твоя проблем със съединителя в студено време, за да разбереш коя от помпите е : запали колата на място и включи парното да духа само в долната част на купето, когато загрее леко купето опитай пак да включиш, при мен става и се убеждавам че е помпата на педала, но сега е доста студено за да я оправям,
УСПЕХ
15 мнения
• Страница 1 от 1