Проблем със съединителя

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

Потребител
Аватар

Проблем със съединителя

Мнение от Peich » 24 Яну 2006, 0:15

Здравейте на всички , значи нов съм във форума и реших да се регна за да науча нещо повече за мойта количка - баща ми ме изненада приятно с нея :mhihi:
Значи имам 518и 91 год. , карам е всеки ден и усещах че нещо съединителя се прецаква. Дам казах аз ама кой да ме чуе , дадох 1 2 крагчета на разбирачи , казаха че нищо и няма , трябвало да се сложи някъде грес и т.к . добре ама преди малко реших да е преместа и х** не става ! , съединителя си потъва като **** и не мога да вкарам никва скорост!
Дали е от студа или съм е**л м*** на съединителя ? :roll:
И ако е така каква цифра да приготвя !
Благодаря Ви предварително :P

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 24 Яну 2006, 0:24

Peich , добре дошъл сред нас :wave:

Проблемът ти идва от помпа на съединителя,само че така не мога да ти кажа със сигурност горна ли е или долна :roll: Обикновенно в голям студ,когато и течноста се сгъстява излиза от строя :idea: забележи утре дали има локва под скоростната кутия :idea:

Още нещо,понеже съм 99% сигурен,искам от сега да те предупредя с резервните части - купувай само АТЕ,никакви FEBI и тем подобни простотии :!: Така дадох над 300 лв за ФЕБИ и след няма 6 месеца си купих още веднъж нови помпи 2 бр. само че АТЕ :confused: Смениш ли само едната,почти веднага и другата ще излезе от строя - това да знаеш :idea: Стискай зъби и прави това,което ти казвам за да не те боли двойно повече :(

УСПЕХ :yes:

Георги Пенчев
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от Peich » 24 Яну 2006, 0:34

Благодаря за бързия отговор,в интерес на истината мечтаех си за кола знаех че ще ми земе някаква, но си нямах и напредстава че първата ми кола ще е БМВ :mhihi: Бях на седмото небе :lol: (бая се отплеснаха ама.... :) )
Дано да се размина с нещо малко 8)
П.П. Имам чувството че става така винаги когато ми е вземе за "малко".
Ама аз съм шофьор от 6 месеца, той от сумати години и кво да му кажа : не може да караш !? :mhihi:

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 24 Яну 2006, 0:48

Карай си със здраве колата и й се радвай :arrow: Е34-та си е един от последните солидни и истински баварци :D :D :D

И още нещо,сега навън е сняг :arrow: отиди някъде на широко и започни да се учиш на магариите веднага,голям кеф ще ти е :D :D :D

Георги Пенчев
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от Peich » 24 Яну 2006, 0:54

Точно това мислех утре да направя , полигона е близо до нас. :mhihi: Само че се спекох от случилото се . :roll: ... Дано утре е готова за подвизи :twisted:

Аватар
Кара: e34, e36

Мнение от Kristopher » 24 Яну 2006, 1:16

дадох 1 2 крагчета на разбирачи , казаха че нищо и няма , трябвало да се сложи някъде грес и т.к .

Верно на разбирачи си я дал колата :mhihi: , вече не те съветвам да ги молиш същите да ти дават акъл. И сега се сетих какво ми сподели един мой съсед: ако имаш трабантка я води на майстор трабантчия, а не на майстор на лада защото че ти строши трабанта, та БМВ-то го води на БМВ маистор, та да си спокоен! Така каза той. Та води колата на кадърни майстори и добре дошъл вав форума, тук можеш да намериш отговори на всякакви въпроси свързани с БМВ и се надявам да ти е интересно :!:
Изображение
Компютърна диагностика на BMW след 1993 година - безплатна
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от Peich » 24 Яну 2006, 2:01

Всички майстори знаят "всичко" . Какво се случи с мицобишето ни от такива майстори ..... изгорря пред очите ни! :roll: :!:

Надявам се да науча много неща от Вас . И може би повече кураж ще ми трябва да ръчкам тук там :twisted: :twisted:

ентусиаст
Аватар
Кара: M3 и Volvo XC70

Мнение от Tod » 24 Яну 2006, 10:31

Penchev написа:И още нещо,сега навън е сняг :arrow: отиди някъде на широко и започни да се учиш на магариите веднага,голям кеф ще ти е :D :D :D

Георги Пенчев

:OT: Браво бе Жоре, поне 10-15к да мине да свикне с колицата, да се понаучи да кара и тогава с магариите! :mhihi: :mhihi: :mhihi:

ПС Peich, не го слушай! :mhihi:
Good Luck

Не е ли странно? Същите хора, които се смеят на научната фантастика, четат прогнозата за времето и вярват на икономисти? ~Kelvin Throop III

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Zer0 » 24 Яну 2006, 10:52

:OT:
Нищо лошо няма - по добре да свикне да си гледа пътя и през страничните прозорци :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

E34 M50B25 forever

младши ентусиаст
Аватар

.

Мнение от DEO » 24 Яну 2006, 13:02

подобре на полигона пурво отколкото на пътя :mhihi:
е за съединителя има и друга оферта да си намери6 втора употреба има ги много 4итави.... ти маи си от пловдив... за там незнам там някои от форума ако има да ти помогне 6тото по добре от на6 4овек да земе6 не6то отколкото то моргата 4е там.....си е****
разбирасе новото си е ново....... :!:
замалко да забравя :D добре до6ъл и бързо но без авариино каране :twisted:
Живей така, че като умреш и Дявола да запали свещ на гроба ти!
ИзображениеИзображение
Части за Е34 - тел.0899 828 626

Потребител
Аватар

Мнение от Peich » 24 Яну 2006, 16:42

Чесно да ви кажа и на сервиз да ида и старо да ми сложат уж за ново, изобщо няма да разбера :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31

Мнение от Bavarishe » 24 Яну 2006, 16:51

Добре дошъл колега по мотор :welcome:
Вслушай се в съвета на пенчев и слагай само качествени части,че стават големи бели после ;)
ТДС - Турбо Див Селянин

Потребител
Аватар

Мнение от Peich » 26 Яну 2006, 0:25

Пичове утре ще е карам на сервиз , някой да ми препоръчате ? от Пловдив съм :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: M3 и Volvo XC70

Мнение от Tod » 26 Яну 2006, 8:56

Кастрол- в Кичука до Миханотехникума, търси Петьо!
Good Luck

Не е ли странно? Същите хора, които се смеят на научната фантастика, четат прогнозата за времето и вярват на икономисти? ~Kelvin Throop III

Потребител
Аватар

Мнение от sag9765 » 14 Фев 2006, 10:10

Добре дошъл сред гилдията на сериозните автомобили. Единственото което мога дате посъветвам е да свикнеш с габарита на колата и тежеста и, за да знаеш всеки момент как ще реагира на пътя, защото петицата е тежък автомобил.
Аз също имам твоя проблем със съединителя в студено време, за да разбереш коя от помпите е : запали колата на място и включи парното да духа само в долната част на купето, когато загрее леко купето опитай пак да включиш, при мен става и се убеждавам че е помпата на педала, но сега е доста студено за да я оправям,
УСПЕХ

Назад към E34