Топката на скоростния лост
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- XaMaB
- ентусиаст
-
- Кара: мел
- Мечтае да кара: танк
Топката на скоростния лост
2 бързи въпроса за топката на скоростния лост:
1. има ли някакви размери за които да гледам като си търся нова, или всички са еднакъв размер?
2. как се вади старата топка? Въртене или дърпане? с почесване по топките не стана.
В момента съм с гумена, ама е почти скъсана. Бях питал в камор и искаха 60 евро за най евтината
Пробвах сърча ама хубаво обяснение не намерих
1. има ли някакви размери за които да гледам като си търся нова, или всички са еднакъв размер?
2. как се вади старата топка? Въртене или дърпане? с почесване по топките не стана.
В момента съм с гумена, ама е почти скъсана. Бях питал в камор и искаха 60 евро за най евтината

Пробвах сърча ама хубаво обяснение не намерих

- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Във Вари обикновените са около 60 лв, ако е свършила промоцията на 47 лв. Иначе можеш да сложия всякаква ръкохватка - към универсалните вървят едни гумени втулки и рапидки, с които се притяга към пръта. Но оригиналната си е най-добре... Сещам се и за варианта втора употреба, която при нужда може да се претапицира 

Never mistake motion for action...
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
в долния краи на топката има нещо като пръстен които се развива и се показват едни шестограми като се развият и топката се маха и остава един гол лост повечето топки варвят с втулки на които се закрепват самите топки с шестограмите, паснат ли ти втулките на лоста можеш да си сложиш каквато искаш топка
виж в импас56 там цена и качество маи са наи добре

Последна промяна kiko на 19 Яну 2006, 17:04, променена общо 1 път
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
kiko написа:в долния краи на топката има нещо като пръстен които се развива и се показват едни шестограми като се развият и топката се маха и остава един гол лост повечето топки варвят с втулки на които се закрепват самите топки с шестограмите, паснат ли ти втулките на лоста можеш да си сложиш каквато искаш топкавиж в импас56 там цена и качество маи са наи добре
Тези в импас са пластмасови боклуци по 30 лв! На третата нервна смяна на предавките, горната част ми остана в ръцете... Освен това оригиналните БМВ ръкохватки нямат рапидки (поне не Е36) - кликват се директно на пръта...

Never mistake motion for action...
- turbo
- старши ентусиаст
-
- Кара: МПС-та
- Мечтае да кара: самолет
На моето Е36 я сменявахме тая топка и старата я разкарахме със страшна сила и разпаряне, и със замах
А после си остава голия алуминиев, ако се не лъжа прът и от там нататак си ти на ход. Имай впредвид, че при мене лостът стана по-къс и малко по-зорно влизат предавките ама... нали това е идеята 

Тия топки на Илиянци за по 10лв. са пълен болкук, не си копувай. Имат пръстени които уж трябва да се набият в топката а после на лоста за да упътнят, но размери точно за е36 няма, и вс4ко което можеш да направиш за да уплътниш е да нанвиваш тиксо отдолу, и най-накрая се стягат с 3 малки 6-тограмни бол4енца които като натиснеш малко по силно лоста и стават пак за стягане. Освен това и топките са направени от едни пластмаси и др. боклуци дето са супер неприатни и все едно караш с лост за скорости на плеистеишън. Аз си взех от Технополис (по принуда тъй като върнах нещо обратно а те пари не врущат та трябваше да избирам стока) кожена 4ерна топка , пас се хваща с шестограмни бол4ета но доста по дебели и здрави, и съм доволен, 30лв. струва.
- XaMaB
- ентусиаст
-
- ivopicha
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E61 530D
- Мечтае да кара: BMW 760Li
- Детайли за колата: сива, 06.2004 г.
И защо да не си купува от Илиянци? Аз мойта от там съм я взел- 25 лв струва, червене с метално пръстенче отгоре(като я снимам ще пусна снимка) и съм много доворен. Хваща се с три шестограмчета и има пръстен над тях. И а не зная как ги включвате тези скорости, лоста с две ръце ли го държите. Все пак скоростния лост е за превлючване , а не за поставка на ръката
Ето и топката

Ето и топката

Последна промяна ivopicha на 20 Яну 2006, 16:57, променена общо 4 пъти
- Se7ven
- ентусиаст
-
- Кара: BMW X5, Е60, Е30
- Мечтае да кара: с талон
- Детайли за колата: БМВ
- Гост
-
ще направиш наи големата грешка в живота си после нема оправия
и аз зимвах от Сижи некфи топки уж много пари уж оргинални след няколко месеца се разби целата за нищо не става и се въртеше нито рапитки нищо не я спасяваше и си сложих старата но вече беше счупена и тя си мърда както и е кеф така че тфа за мен е яка приебушка
и аз зимвах от Сижи некфи топки уж много пари уж оргинални след няколко месеца се разби целата за нищо не става и се въртеше нито рапитки нищо не я спасяваше и си сложих старата но вече беше счупена и тя си мърда както и е кеф така че тфа за мен е яка приебушка

- stevie_v_dj
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е46 M54,B22 '05 Тouring
- Детайли за колата: Е46 M54,B22
Не бързай търси повече особено ако имаш познат да ходи до Турция и да се занимава с такива аксесоари аз от там си взех М-топка много качествена и при това от естествена кожа като се има предвид какви боклуци продават турчалята и струваше 20 долара Търпение бате иначе ше се нашиеш с някой боклук и само топки ше сменяш и нешо друго топката излиза с въртене и силно нагоре а новота я набиваш и тва е никви шестограми никви глупости Успех
BMW - Един живот не стига
- ivopicha
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E61 530D
- Мечтае да кара: BMW 760Li
- Детайли за колата: сива, 06.2004 г.
[url=http://www.redline-tuning.com/produkti.php?id=21&p=21&m=Интериор&c=2url]Ето един сайт[/url] с разни нещица. Има и за Е36 

Аз съм с гумена топка и ми се прецака пластмасата,която е отвътре. Отидох при мангалите на Симеон, купих си една за 6 лв.(зависи за колко я спазариш). На мангалските топки им се вади много лесно пластмасовата втулка, лепилото не държи изобщо. На оригиналната ще ти трябва малко повече време да я отделиш 5-10 мин, подхвания с клещи отсам-оттам, гумата е доста гъвкава, после вземаш един БЪЛГАРСКИ каноконлит Е(много здраво лепило) вкарваш мангалската втулка в оригиналната топка, чакаш една нощ и я набиваш, опитвах след това да я извадя и не успях и BMW-то си е с оригиналната гумена топка, ако искаш...
- XaMaB
- ентусиаст
-
Покрай тоя студ още не съм сменил топката. Ама взех да се чудя дали да не лепна гумата с малко каноколит и да си карам без да я сменям
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2