Светлини при отключване

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 320D

Светлини при отключване

Мнение от MuTaJlaKo » 01 Фев 2011, 18:13

Реших да направя отделна тема за коментиране на този въпрос, защото на много места има писано, но или не където трябва или няма обяснение. Ако модераторите решат че е безмилеслена, да я изтрият :) И така много търсих и четох и виждам че много колеги се интересуват как при отключване да ни светят ангелските очи, халогени и т.н. Колегата sasho_80 постна видео как се прави като отключиш да светят ангелските очи http://www.youtube.com/watch?v=gwgYvEu7atY другият вариант е с модула "следвай ме вкъщи" . Само че не разбрах дали и като се отвори вратата и светнат плафоните пак ще светят и ангелските очи :)

Е46нтусиаст
Е46нтусиаст
Аватар
Кара: M3 E46
Мечтае да кара: M3 E46
Детайли за колата: BMW E46 M3 '03 - Carbon Black & Manual Gearbox

Re: Светлини при отключване

Мнение от Runnaway » 01 Фев 2011, 18:26

MuTaJlaKo написа:Реших да направя отделна тема за коментиране на този въпрос, защото на много места има писано, но или не където трябва или няма обяснение. Ако модераторите решат че е безмилеслена, да я изтрият :) И така много търсих и четох и виждам че много колеги се интересуват как при отключване да ни светят ангелските очи, халогени и т.н. Колегата sasho_80 постна видео как се прави като отключиш да светят ангелските очи http://www.youtube.com/watch?v=gwgYvEu7atY другият вариант е с модула "следвай ме вкъщи" . Само че не разбрах дали и като се отвори вратата и светнат плафоните пак ще светят и ангелските очи :)

Да. Ще светят. Моите бяха вързани по същия начин - светнат ли плафоните - светват и ангелските очи.

:mrgreen:

Само че ми изгоря релето и сега си светят само докато карам. (Релето изгоря по моя вина!)
"Съборът" >>> ЦЪК!
"Поредният работен ден" - до Част 7 >>> ЦЪК!
"Разходката" >>> ЦЪК!

нафтения
Аватар
Кара: го на спомени
Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3

Мнение от Zagy » 01 Фев 2011, 18:42

И аз мойте ще ги вържа да светват с плафоните, при отключване... ама да се постопли малко, че е Изображение
Si non confectus, non reficiat.

Аватар
Кара: Другите да му завиждат.....
Мечтае да кара: Самолет и Петролен танкер
Детайли за колата: MNOGO BARZA

Мнение от milennyc » 01 Фев 2011, 18:48

Аз мога да ви го направя с модул и ще си свети при отключване и заключване само. Като може да се контролира времето на светене и съответно и да е чуствително към интензитета на светлината(регулирано)

Слави
Аватар

Мнение от © » 01 Фев 2011, 19:00

Слави
Аватар

Мнение от © » 01 Фев 2011, 19:00

milennyc написа:Аз мога да ви го направя с модул и ще си свети при отключване и заключване само. Като може да се контролира времето на светене и съответно и да е чуствително към интензитета на светлината(регулирано)

иначе това е интересно, може да напишеш повече в другата тема

Назад към E46