Светлини при отключване
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
Светлини при отключване
Реших да направя отделна тема за коментиране на този въпрос, защото на много места има писано, но или не където трябва или няма обяснение. Ако модераторите решат че е безмилеслена, да я изтрият
И така много търсих и четох и виждам че много колеги се интересуват как при отключване да ни светят ангелските очи, халогени и т.н. Колегата sasho_80 постна видео как се прави като отключиш да светят ангелските очи http://www.youtube.com/watch?v=gwgYvEu7atY другият вариант е с модула "следвай ме вкъщи" . Само че не разбрах дали и като се отвори вратата и светнат плафоните пак ще светят и ангелските очи 

- Runnaway
-
Е46нтусиаст
-
- Кара: M3 E46
- Мечтае да кара: M3 E46
- Детайли за колата: BMW E46 M3 '03 - Carbon Black & Manual Gearbox
Re: Светлини при отключване
MuTaJlaKo написа:Реших да направя отделна тема за коментиране на този въпрос, защото на много места има писано, но или не където трябва или няма обяснение. Ако модераторите решат че е безмилеслена, да я изтриятИ така много търсих и четох и виждам че много колеги се интересуват как при отключване да ни светят ангелските очи, халогени и т.н. Колегата sasho_80 постна видео как се прави като отключиш да светят ангелските очи http://www.youtube.com/watch?v=gwgYvEu7atY другият вариант е с модула "следвай ме вкъщи" . Само че не разбрах дали и като се отвори вратата и светнат плафоните пак ще светят и ангелските очи
Да. Ще светят. Моите бяха вързани по същия начин - светнат ли плафоните - светват и ангелските очи.

Само че ми изгоря релето и сега си светят само докато карам. (Релето изгоря по моя вина!)
- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
И аз мойте ще ги вържа да светват с плафоните, при отключване... ама да се постопли малко, че е 

Si non confectus, non reficiat.
- milennyc
-
-
- Кара: Другите да му завиждат.....
- Мечтае да кара: Самолет и Петролен танкер
- Детайли за колата: MNOGO BARZA
Аз мога да ви го направя с модул и ще си свети при отключване и заключване само. Като може да се контролира времето на светене и съответно и да е чуствително към интензитета на светлината(регулирано)
milennyc написа:Аз мога да ви го направя с модул и ще си свети при отключване и заключване само. Като може да се контролира времето на светене и съответно и да е чуствително към интензитета на светлината(регулирано)
иначе това е интересно, може да напишеш повече в другата тема
6 мнения
• Страница 1 от 1