Една ГРОЗНА ИСТОРИЯ

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: си Е65-цата.

Мнение от ///M Power » 12 Яну 2006, 11:21

madpetio написа:
TheBoss написа:Пеца, аз съм чак в Надежда, но ако няма някой наблизо - звънни и ще дойда да помагам. И без това съм отпускарче и се чудя по цял ден какво д правя.
Благодаря но нема смисъл да се разкарваш.ЧАКАМ СОНИ да дойде с АсенХ и да го мислим :mhihi:

брат живея на 10 мин път пеша....свиркай ако трябва ;)

пс:така или иначе няма кво да правя :mhihi: :mhihi:
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti

Новият ПИКАСО
Новият ПИКАСО
Аватар
Кара: The Dark Side of the Force
Мечтае да кара: S
Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio

Мнение от madpetio » 12 Яну 2006, 11:24

за сега дремем у нас още никой не е дошъл аз живея на 100м от джипа и го виждам през прозореца само стоповете де :mhihi: :mhihi: :mhihi: но за сега нема нужда
"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей

Акулчо Костенурков Нинджов
Аватар

Мнение от ati » 12 Яну 2006, 11:51

Бе я го остави там, и без туй никой нема да го взема, да ни служи като ориентир за срещи :mhihi:
аз па живея на 20 км от джипа :mhihi:
Бомби, много си читав, да знаеш. То и оня психопата не отстъпва де ;)
А като си спомням там лятото как копахме оф-роуд със скутера, а?
Айде така и така се сетих, да запълним малко времето със спомени.
Бяхме се събрали няколко души в Младост и Нашия иде със скутера - той ще каже технически подробности, че ми е малко мъглява тая наука. И гледахме се, гледахме се, бе бая се погледахме и взе да става късно. И ние с Пецата ще си ходим със скутера до тях, пък после и аз не помня какъв беше плана.
А мен ме е шубе от мотори и ме е страх да се кача, за да не ми хареса. Дядо ми е бил мотоциклетен състезател и уж ме учи като малък, ма после като ме видя какви ги правя и скри моторите :mhihi:
Та качваме се и ....бззззззз, газ, газ, с 50 между колите :twisted: Останалите спират за некви дупки, некви разкопки, а ние си цепим с пълна газ покрай тях, отлепяйки от време на време целия скутер, ма понеже не се движим толкова бързо имаме възможност да гледаме как се пулят хората в колите, когато двама на един скутер прелитат на 30 см от дясното им огледало в буквалния смисъл. А ние само се хилим :mhihi:
По едно време следва десен завой на 90 градуса (от младост като се ходи към студентски покрай Макдоналдса) и веднага след това ще сме на светофара в ляво. Е да, ама какво ще си убиваме скоростта - както имаше една кола пред нас, ние скачаме през бордюра, минаваме покрай някакъв травопост и бам отново със скок на асфалта и то директно в най-лява лента - оня отзад, когото бяхме успяли да задминем с тая маневра гледаше така :shock:
За какак на всичко решихме да се отбием през парка, където алейте са малко пропаднали и образуват скокчета :twisted: И там ни гледаха странно минувачите. И накрая през ония укопи,където сега лежи джипката с пълна газ, за да не заседнем и като се обрулихме в едни храсти - добре че само Пецата беше с къси панталонки :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Читав си, ей;)
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил

Новият ПИКАСО
Новият ПИКАСО
Аватар
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio

Мнение от madpetio » 12 Яну 2006, 11:59

Бомбе за всичко е виновен АНДРО тоя хитрец ни събра в тоя форум все откачалки.Ма на него му дойде акъла и се чупи.Смисъл акъла нема даму дойде ма виде че сме психо и невлиза много-много из форума щото тук си е заболяване.Така като ти чета постовете и ми изплуват спомени...особено хиленето :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: незнам защо но се сещам че качим се на БМВ и Гааааазззз гггаааазз ГАЗ гАЗззззззз
пушеци и гааааааззззз и после слизаме и се хилим.Със скутера пак така :mhihi: С джипа пак. С буса пак :shock: :mhihi: :mhihi: :mhihi: е тва вече е шизофрения вика жена ми :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: Е днеска вече го втасах немам БМВ под ръка джипа е в РОВ скутера е зазимен. ОСтава БУС-а бомбе следобяд идвам до ЛЮЛИН с БУС да се хилим :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
аааа забравих обаждам ти се по Джи-Ес-Ема и пак смеееееххх :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: аз забравих кво ти казах само помня смееееххх :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей

Аватар

Мнение от ati » 12 Яну 2006, 12:08

Бомбе, майка ми вика - кво се хилиш само по тоя телефон (а тъкмо й разправях за теб в казармата вки си ги вършил), какво се е случило и се усмихва - викам й- е те тоя, Читавия, е паднал с джипа си в един ров и не може да го извади :mhihi: :mhihi: :mhihi:
И тя - хийййй и си слага ръка на устата, ама ти казвам - дръпна й се кръвта от лицето и вика - ма вие на това ли се смеете бе :shock: :shock: :shock:
Е са пак се хиля като зелка :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Ма то верно е така, Андро ни събра и като видя каква пасмина се събрахме :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Помня как някъде се разминем на косъм да се разбием и пак се хилим :mhihi:
Като оня път, когато летя, пък аз след половин час минавам и мога ли да предположа, че си прелетял чак такъв насип и си продължавам - е тогава къв смех беше :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Бомбе, аз от време на време се чудя какво си мислят хората за нас (нищо читаво :mhihi: ), ма кво да правя, като така ми иде от вътре, то психопащината явно си е вродена :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Ати
ПС - ако такова, аз съм си дома, елате повече :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Ати

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: Ford Ranger 2019
Мечтае да кара: corvette c7 zr1

Мнение от N.Mihaylovski » 12 Яну 2006, 12:12

Пеца ако не друго поне е весело :D и има семех :D
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3

Новият ПИКАСО
Новият ПИКАСО
Аватар
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio

Мнение от madpetio » 12 Яну 2006, 12:19

Е сега пак ме караш да си споням полета над кукувичето гнездо :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
КЪВ СМЕЕЕЕЕХХХХХ седиме със Пешо Спийдмастера зад едни храсти и гледаме наш Ати си кара Е30ската (в малкото случай де :mhihi: ) съсредоточен като неврохирург :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Бомбе сега се сещам още по смешно нещо хоххихихих кекеке :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: Аз като кажа; Ей сега глей кво ще направа! И винаги след това съжалявам че съм го нправил. Така му викам на Спийдмастъра гледай сега 325цата кво прави и Гааааз гааааз нитро нитро 100+ гааааз и правата свърши и си мисля абе няма да мога да спра другия глас вика дай дай още малко до завоя и тогава спирачка и спирачкиииииииииии якоооо и през насипите ебати скока шибнахме си главите в тавана и в ливадата :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: И слизаме и Смеееееех ти казвам якоо
:mhihi: :mhihi:

Аватар

Мнение от ati » 12 Яну 2006, 12:31

madpetio написа:и гледаме наш Ати си кара Е30ската (в малкото случай де :mhihi: ) съсредоточен като неврохирург :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :

ми то уж 400 метра и ти така тръгна, че те загубих и си викам - бе тия са, къде успяха така бързо да се скрият, ебати пауъра :mhihi: :mhihi: :mhihi: И гледам дали не сте вече към дружба :mhihi: :mhihi: :mhihi:
И като си спомням само как оня Психопат ни дърпа после до Пловдив с 160 в оня дъжд :mhihi: :mhihi: :mhihi:
И как и двамата звъним по телефоните в другата кола и викаме - бе намали малко бе, нищо не се вижда и пусни фаровете, а оня вика - ей са, само да минем ей тоя голф и от 5-та 4-та :mhihi: :mhihi: :mhihi:
А спомняш ли си как ги минахме ония камиони с 120 през аварийното на въже :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Или как занесе надолу по завоя след тунела, щото тоя твой брат психопат точно тогава реши да тегли една трета заради тоя с голфа :mhihi: :mhihi: Бе тогава не беше много смешно, ма после на Макдоналдса :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Или тук в младост, като излезохме от един завой настрани със шести номер и един с такси как щеше да се шибне в един тролей, само и само да се махне от пътя :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Бомбе, като се замисля с теб нищо читаво не сме сътворили,когато сме заедно, все нещо такова ще е :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Ценко изложбения
Аватар
Кара: дългия да си плати входа !!!

Мнение от rtzankov » 12 Яну 2006, 12:39

Абе я го спрете тоя смешен газ малко, че от толко смех ше напрайте не плочки на корема ами цела фаянсова стена :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
Изображение
R.I.P Landikar

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: Ford Ranger 2019
Мечтае да кара: corvette c7 zr1

Мнение от N.Mihaylovski » 12 Яну 2006, 12:40

Момчета имам аз едно докторче много читаво ще ви погледне от мен се отказа че съм немал шанс,ама вие може ида имате все още :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3

Новият ПИКАСО
Новият ПИКАСО
Аватар
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio

Мнение от madpetio » 12 Яну 2006, 14:08

:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

Любовника
Аватар
Кара: Е30 90' 320i convertible, E61 530d

Мнение от BMW lover » 12 Яну 2006, 16:01

Да бе мирно седяло, не би чудо видяло :mhihi: :mhihi: :mhihi: (майненска поговорка).Не пия, пък и така ми е по добре.

Петио сега шестака в софиата ли е или е на гости в прослав,при ванко :?: (не за друго, ами се притеснявам че като е близо до теб и ама реална опасност да го грабнеш с цел : "хилене" :mhihi: :mhihi: :mhihi: )
Бъди такъв какъвто си - купи си BMW !!! ;)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от blqsu4ko » 12 Яну 2006, 16:44

Абе да не сте го извадили :mhihi: Аз неска се прибирах от там към 3.30 немаше нищо :mhihi: Абе пеца ти къде живееш там аз съм в 6 блок от другата страна
Live it like you Love it

Полковника
Аватар
Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло

Мнение от TheBoss » 12 Яну 2006, 17:19

Абе Асен за какво го ползвахте? За лост не става - много е гърчав и ще се пречупи по средата. За акъл също - от де акъл в тая куха кратуна. Освен да оглежда за гаджета? Ама на последък чувам, че и това е зарязал (както и работата по сайта). Явно е бил кибик. Асенеееееееее, добре поне, че не си им пречил докато вадят камиона от канавката. Че с твоя помощ и до утре нямаше да свършат. :twisted: Пеца, радвам се, че сте я извадили. Дано няма поражения по ходовата част. Те уж здрави ги правят, ама преди найсе години. :) И друг път като пиеш не спирай толкова рано, че гледай какво поразии правиш. Уж си читав, а едно дере не можеш да прескочиш. Явно или дерето е голямо (не снимката не изглежда такова) или пиенето е било малко. :mhihi:
Изображение

Новият ПИКАСО
Новият ПИКАСО
Аватар
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio

Мнение от madpetio » 12 Яну 2006, 18:26

Пиенето не беше малко... :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Асен си беше кибик ма то немаше нужда и да ни помага той Сони си знае работата ;) Благодаря ви момчета за пореден път...

Най-ме накефи на Сони СМС-а :mhihi: :mhihi: :mhihi: а то е "" Пеца,като решиш другия път да паркираш на ебем страна,можеш да ме намериш и на този номер:) sonny""

П.С.наистина трябва да си проверя бутилката в багажника :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: имам подозрения че Ати ми я е отворил :roll: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

ПредишнаСледваща

Назад към Страхотни истории