Една ГРОЗНА ИСТОРИЯ
Модератори: mitaka7, Общи модератори
62 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- ///M Power
- старши ентусиаст
-
- Кара: си Е65-цата.
madpetio написа:Благодаря но нема смисъл да се разкарваш.ЧАКАМ СОНИ да дойде с АсенХ и да го мислимTheBoss написа:Пеца, аз съм чак в Надежда, но ако няма някой наблизо - звънни и ще дойда да помагам. И без това съм отпускарче и се чудя по цял ден какво д правя.
брат живея на 10 мин път пеша....свиркай ако трябва

пс:така или иначе няма кво да правя

"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti
- Mario Andretti
- madpetio
-
Новият ПИКАСО
-
- Кара: The Dark Side of the Force
- Мечтае да кара: S
- Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio
за сега дремем у нас още никой не е дошъл аз живея на 100м от джипа и го виждам през прозореца само стоповете де
но за сега нема нужда

"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей
- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
Бе я го остави там, и без туй никой нема да го взема, да ни служи като ориентир за срещи
аз па живея на 20 км от джипа
Бомби, много си читав, да знаеш. То и оня психопата не отстъпва де
А като си спомням там лятото как копахме оф-роуд със скутера, а?
Айде така и така се сетих, да запълним малко времето със спомени.
Бяхме се събрали няколко души в Младост и Нашия иде със скутера - той ще каже технически подробности, че ми е малко мъглява тая наука. И гледахме се, гледахме се, бе бая се погледахме и взе да става късно. И ние с Пецата ще си ходим със скутера до тях, пък после и аз не помня какъв беше плана.
А мен ме е шубе от мотори и ме е страх да се кача, за да не ми хареса. Дядо ми е бил мотоциклетен състезател и уж ме учи като малък, ма после като ме видя какви ги правя и скри моторите
Та качваме се и ....бззззззз, газ, газ, с 50 между колите
Останалите спират за некви дупки, некви разкопки, а ние си цепим с пълна газ покрай тях, отлепяйки от време на време целия скутер, ма понеже не се движим толкова бързо имаме възможност да гледаме как се пулят хората в колите, когато двама на един скутер прелитат на 30 см от дясното им огледало в буквалния смисъл. А ние само се хилим
По едно време следва десен завой на 90 градуса (от младост като се ходи към студентски покрай Макдоналдса) и веднага след това ще сме на светофара в ляво. Е да, ама какво ще си убиваме скоростта - както имаше една кола пред нас, ние скачаме през бордюра, минаваме покрай някакъв травопост и бам отново със скок на асфалта и то директно в най-лява лента - оня отзад, когото бяхме успяли да задминем с тая маневра гледаше така
За какак на всичко решихме да се отбием през парка, където алейте са малко пропаднали и образуват скокчета
И там ни гледаха странно минувачите. И накрая през ония укопи,където сега лежи джипката с пълна газ, за да не заседнем и като се обрулихме в едни храсти - добре че само Пецата беше с къси панталонки
Читав си, ей;)

аз па живея на 20 км от джипа

Бомби, много си читав, да знаеш. То и оня психопата не отстъпва де

А като си спомням там лятото как копахме оф-роуд със скутера, а?
Айде така и така се сетих, да запълним малко времето със спомени.
Бяхме се събрали няколко души в Младост и Нашия иде със скутера - той ще каже технически подробности, че ми е малко мъглява тая наука. И гледахме се, гледахме се, бе бая се погледахме и взе да става късно. И ние с Пецата ще си ходим със скутера до тях, пък после и аз не помня какъв беше плана.
А мен ме е шубе от мотори и ме е страх да се кача, за да не ми хареса. Дядо ми е бил мотоциклетен състезател и уж ме учи като малък, ма после като ме видя какви ги правя и скри моторите

Та качваме се и ....бззззззз, газ, газ, с 50 между колите

По едно време следва десен завой на 90 градуса (от младост като се ходи към студентски покрай Макдоналдса) и веднага след това ще сме на светофара в ляво. Е да, ама какво ще си убиваме скоростта - както имаше една кола пред нас, ние скачаме през бордюра, минаваме покрай някакъв травопост и бам отново със скок на асфалта и то директно в най-лява лента - оня отзад, когото бяхме успяли да задминем с тая маневра гледаше така

За какак на всичко решихме да се отбием през парка, където алейте са малко пропаднали и образуват скокчета

Читав си, ей;)
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
- madpetio
-
Новият ПИКАСО
-
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio
Бомбе за всичко е виновен АНДРО тоя хитрец ни събра в тоя форум все откачалки.Ма на него му дойде акъла и се чупи.Смисъл акъла нема даму дойде ма виде че сме психо и невлиза много-много из форума щото тук си е заболяване.Така като ти чета постовете и ми изплуват спомени...особено хиленето
незнам защо но се сещам че качим се на БМВ и Гааааазззз гггаааазз ГАЗ гАЗззззззз
пушеци и гааааааззззз и после слизаме и се хилим.Със скутера пак така
С джипа пак. С буса пак
е тва вече е шизофрения вика жена ми
Е днеска вече го втасах немам БМВ под ръка джипа е в РОВ скутера е зазимен. ОСтава БУС-а бомбе следобяд идвам до ЛЮЛИН с БУС да се хилим
аааа забравих обаждам ти се по Джи-Ес-Ема и пак смеееееххх
аз забравих кво ти казах само помня смееееххх

пушеци и гааааааззззз и после слизаме и се хилим.Със скутера пак така

аааа забравих обаждам ти се по Джи-Ес-Ема и пак смеееееххх

"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей
- ati
-
Бомбе, майка ми вика - кво се хилиш само по тоя телефон (а тъкмо й разправях за теб в казармата вки си ги вършил), какво се е случило и се усмихва - викам й- е те тоя, Читавия, е паднал с джипа си в един ров и не може да го извади
И тя - хийййй и си слага ръка на устата, ама ти казвам - дръпна й се кръвта от лицето и вика - ма вие на това ли се смеете бе
Е са пак се хиля като зелка
Ма то верно е така, Андро ни събра и като видя каква пасмина се събрахме
Помня как някъде се разминем на косъм да се разбием и пак се хилим
Като оня път, когато летя, пък аз след половин час минавам и мога ли да предположа, че си прелетял чак такъв насип и си продължавам - е тогава къв смех беше
Бомбе, аз от време на време се чудя какво си мислят хората за нас (нищо читаво
), ма кво да правя, като така ми иде от вътре, то психопащината явно си е вродена
Ати
ПС - ако такова, аз съм си дома, елате повече
Ати

И тя - хийййй и си слага ръка на устата, ама ти казвам - дръпна й се кръвта от лицето и вика - ма вие на това ли се смеете бе

Е са пак се хиля като зелка

Ма то верно е така, Андро ни събра и като видя каква пасмина се събрахме

Помня как някъде се разминем на косъм да се разбием и пак се хилим

Като оня път, когато летя, пък аз след половин час минавам и мога ли да предположа, че си прелетял чак такъв насип и си продължавам - е тогава къв смех беше

Бомбе, аз от време на време се чудя какво си мислят хората за нас (нищо читаво

Ати
ПС - ако такова, аз съм си дома, елате повече

Ати
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
Пеца ако не друго поне е весело
и има семех 

Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- madpetio
-
Новият ПИКАСО
-
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio
Е сега пак ме караш да си споням полета над кукувичето гнездо
КЪВ СМЕЕЕЕЕХХХХХ седиме със Пешо Спийдмастера зад едни храсти и гледаме наш Ати си кара Е30ската (в малкото случай де
) съсредоточен като неврохирург
Бомбе сега се сещам още по смешно нещо хоххихихих кекеке
Аз като кажа; Ей сега глей кво ще направа! И винаги след това съжалявам че съм го нправил. Така му викам на Спийдмастъра гледай сега 325цата кво прави и Гааааз гааааз нитро нитро 100+ гааааз и правата свърши и си мисля абе няма да мога да спра другия глас вика дай дай още малко до завоя и тогава спирачка и спирачкиииииииииии якоооо и през насипите ебати скока шибнахме си главите в тавана и в ливадата
И слизаме и Смеееееех ти казвам якоо

КЪВ СМЕЕЕЕЕХХХХХ седиме със Пешо Спийдмастера зад едни храсти и гледаме наш Ати си кара Е30ската (в малкото случай де

Бомбе сега се сещам още по смешно нещо хоххихихих кекеке

- ati
-
madpetio написа:и гледаме наш Ати си кара Е30ската (в малкото случай де) съсредоточен като неврохирург
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:
ми то уж 400 метра и ти така тръгна, че те загубих и си викам - бе тия са, къде успяха така бързо да се скрият, ебати пауъра

И като си спомням само как оня Психопат ни дърпа после до Пловдив с 160 в оня дъжд

И как и двамата звъним по телефоните в другата кола и викаме - бе намали малко бе, нищо не се вижда и пусни фаровете, а оня вика - ей са, само да минем ей тоя голф и от 5-та 4-та

А спомняш ли си как ги минахме ония камиони с 120 през аварийното на въже

Или как занесе надолу по завоя след тунела, щото тоя твой брат психопат точно тогава реши да тегли една трета заради тоя с голфа

Или тук в младост, като излезохме от един завой настрани със шести номер и един с такси как щеше да се шибне в един тролей, само и само да се махне от пътя

Бомбе, като се замисля с теб нищо читаво не сме сътворили,когато сме заедно, все нещо такова ще е

- rtzankov
- Ценко изложбения
-
- Кара: дългия да си плати входа !!!
Абе я го спрете тоя смешен газ малко, че от толко смех ше напрайте не плочки на корема ами цела фаянсова стена

R.I.P Landikar
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
Момчета имам аз едно докторче много читаво ще ви погледне от мен се отказа че съм немал шанс,ама вие може ида имате все още

Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- madpetio
-
Новият ПИКАСО
-
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- BMW lover
- Любовника
-
- Кара: Е30 90' 320i convertible, E61 530d
Да бе мирно седяло, не би чудо видяло
(майненска поговорка).Не пия, пък и така ми е по добре.
Петио сега шестака в софиата ли е или е на гости в прослав,при ванко
(не за друго, ами се притеснявам че като е близо до теб и ама реална опасност да го грабнеш с цел : "хилене"
)

Петио сега шестака в софиата ли е или е на гости в прослав,при ванко

- TheBoss
- Полковника
-
- Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло
Абе Асен за какво го ползвахте? За лост не става - много е гърчав и ще се пречупи по средата. За акъл също - от де акъл в тая куха кратуна. Освен да оглежда за гаджета? Ама на последък чувам, че и това е зарязал (както и работата по сайта). Явно е бил кибик. Асенеееееееее, добре поне, че не си им пречил докато вадят камиона от канавката. Че с твоя помощ и до утре нямаше да свършат.
Пеца, радвам се, че сте я извадили. Дано няма поражения по ходовата част. Те уж здрави ги правят, ама преди найсе години.
И друг път като пиеш не спирай толкова рано, че гледай какво поразии правиш. Уж си читав, а едно дере не можеш да прескочиш. Явно или дерето е голямо (не снимката не изглежда такова) или пиенето е било малко. 

- madpetio
-
Новият ПИКАСО
-
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio
Пиенето не беше малко...
Асен си беше кибик ма то немаше нужда и да ни помага той Сони си знае работата
Благодаря ви момчета за пореден път...
Най-ме накефи на Сони СМС-а
а то е "" Пеца,като решиш другия път да паркираш на ебем страна,можеш да ме намериш и на този номер:) sonny""
П.С.наистина трябва да си проверя бутилката в багажника
имам подозрения че Ати ми я е отворил

Асен си беше кибик ма то немаше нужда и да ни помага той Сони си знае работата

Най-ме накефи на Сони СМС-а

П.С.наистина трябва да си проверя бутилката в багажника

62 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5