Средства за самоотбрана

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Re: Средства за самоотбрана

Мнение от saleen » 09 Яну 2011, 15:14

Ами то при целият аресенал от обидни жестови и думи си е проява на атавизъм да слизаш и да се саморазправяш, в 21 век и в ЕС сме все пак :mhihi:
Никой не мое ма връне на селу!

нафтения
Аватар
Кара: го на спомени
Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3

Мнение от Zagy » 09 Яну 2011, 15:18

saleen написа:Ами то при целият аресенал от обидни жестови и думи си е проява на атавизъм да слизаш и да се саморазправяш, в 21 век и в ЕС сме все пак :mhihi:

Аз не съм инициатор на каквото и да било, но слезе ли ми някой смятай, че е отекъл... :mhihi:
Si non confectus, non reficiat.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от uCnaHeTcA » 09 Яну 2011, 16:00

Zagy написа:Една хубава телескопична палка ми е постоянен спътник. Не ми се е налагало да я ползвам (макар че веднъж бях близо) и се надявам и за в бъдеще да не ми се налага. Обаче обичам да съм подготвен.

+1 :yes:

ентусиаст
Аватар
Кара: 97' E36 m43b18 sedan
Мечтае да кара: E34

Мнение от svilgg » 09 Яну 2011, 16:14

Алуминиева бухалка в багажника
нож под подлакътника
газов под седалката

така е , в тая държава никога нищо не е сигурно и никога нищо не е случайно :conf:

откакто имах спречкване на едно кръстовище в русе а жената беше бременна в края на 8-тия месец , разбрах че без жокери няма да стане :bang:
ако щете се сърдете
ама както казаха по новините никога незнаеш на какъв човек ще попаднеш :paranoid:
Изображение
Изображение
АЗ ЖИВЕЯ ТУК :kuku:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 525d

Мнение от kikko » 09 Яну 2011, 16:27

Нож във вратата и бухалка под седалката.Бухалката не съм я използвал и дано не ми се налага.Ножа съм го използвал за много работи:за правене на салата,рязане на мезета,чистене на риба.....а и за заголване на кабели ми се наложи :lol: ,но не и за саморазправа.Иначе съм спокоен и толерантен,но както казаха колегите обичам да се подсигурявам. :yes:
E60 M57TUD25 Sedan Silbergrau metallic
E87 M47D20 Hatch Sparkling Graphite metallic
E65 M67TUD44 Sedan Black Sapphire metallic
E34 M50B20 Sedan Calypsorot metallic

младши ентусиаст
Аватар
Кара: го по тъч линията на живота..

Мнение от M3 E92 » 09 Яну 2011, 16:30

Мускулите си нося :smoke:
Иначе имам "нож за оцеляване" отляво на шофьорската седалка :roll:
А шофьорите, които скачат на бой, явно имат някакви комплекси за избиване :dunno:

ентусиаст
Аватар
Кара: **** ми янко
Мечтае да кара: CL65 AMG

Мнение от LizarD » 09 Яну 2011, 16:44

Ножец :) Обмислям некво дълго джеледзо :P
Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: М5 с шпер, а за Х5 не съм сигурен

Мнение от TPAKTOP » 09 Яну 2011, 17:18

Най-сигурното средство за самоотбрана е акъла! Винаги можеш да излезеш то дадена ситуация! Слизал съм да се бия но не се е стигало до бой. Нищо не нося но са ми правили проверки за лично оръжие!
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: М5 с шпер, а за Х5 не съм сигурен

Мнение от TPAKTOP » 09 Яну 2011, 17:22

И забравих да кажа че 3 пъти съм виждал хора да слизат и да се бият пред мен и 3-те пъти заставаш с ръка на клаксона и им викаш че са пу*ки! Гарантирам ви че никой няма да ви налити ами ще се качат в колите си и ще си тръгнат! Тъпото е че обществото не реагира при такива сцени!
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: М50+++

Мнение от Radoslav318i » 09 Яну 2011, 17:28

Имам си бухалка под седалката просто ей така за всеки случай :kuku: Иначе още не ми се е налагало да е използвам :ok:
По принцип не псувам! Майкаму да ебаа , кара ми се ново BMW,. а не втора употреба!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: X7 G07 LCI 40i

Мнение от Rainbow » 09 Яну 2011, 17:32

TPAKTOP написа:И забравих да кажа че 3 пъти съм виждал хора да слизат и да се бият пред мен и 3-те пъти заставаш с ръка на клаксона и им викаш че са пу*ки! Гарантирам ви че никой няма да ви налити ами ще се качат в колите си и ще си тръгнат! Тъпото е че обществото не реагира при такива сцени!

Може да стане ей това :mhihi: ->

Изображение

Иначе и аз имам алуминиева бухалка до лявата ръка. Не бих слязъл първи освен ако не ме е блъснал и да се опита да избяга например, но при толкова идиоти според мен не става само с ръце :bang:
Изображение
Бившето возило: E92 335i, 2007, ръчни, 396 whp, 639 nm, 100 октана
Mfactory helical LSD, ST XA Coilovers, H&R sway bars, M3 control arms, D2 BBK 356mm floating + RLS29/Yellowstuff + Goodridge, 313 Performance 19" / 2Forge ZF1 18", OEM turbos
JB4 + Rev3, MHD JB4 BEF, BMS Clutch stop, Custom catless dоwnpipes, VRSF 7" FMIC, VRSF CP + Tial BOV, VRSF OEM Silicone inlets + OCC, Yokohama AD08R, BMS CDV

старши ентусиаст
Аватар
Кара: т му се стари БМВ-та
Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
Детайли за колата: отново с чарджър

Мнение от barty » 09 Яну 2011, 17:34

В колата не нося нищо, но преди години бях управител на пиано бар в София и редовно се прибирах към 3-4-5.00ч сутрин когато е по-опасно и винаги носех нож в джоба, под ръка.
На жена ми и купих спрей за всеки случай.

добре е човек да има нещо под ръка в случай на нужда :yes: последният път карах жена ми на доктор / беше бременна / и едни тъпаци с черна Х5 СА 8866 или 6688 хем ме засякоха, хем ми налетяха......та хубаво е да си готов
:yes:

Потребител
Аватар
Кара: кололо !!

Мнение от ludnik » 09 Яну 2011, 17:50

Спрех за мен и за малката...поне ти дава възможност да избягаш.
Не знам колко хора биха извадили пистолет и биха го използвали. :bang: :bang:
По-добре само бит, отколкото бит и ебан !!!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E46 Touring/Е46 Coupe/ X3
Мечтае да кара: new BMW

Мнение от BAHKATA_TDI » 09 Яну 2011, 17:53

Ей тва да седнеш да се млатиш по кръстовищата заради отнето предимство или смачкана ламарина е МНОГО голяма простотия, а пък да нося бухалки, ножове, газови пистолетчета или щанги да не говорим.
Ей хора Вие в кой век и коя година живеете?
Отдавна не сме 1993 година да се правите на мутри.

Като искаш да си гъзар - купи си ТЕЙЗЪР и го помпай там докато дойде полиция.

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D

Мнение от PIONEER » 09 Яну 2011, 18:18

barty написа:В колата не нося нищо, но преди години бях управител на пиано бар в София и редовно се прибирах към 3-4-5.00ч сутрин когато е по-опасно и винаги носех нож в джоба, под ръка.
На жена ми и купих спрей за всеки случай.

добре е човек да има нещо под ръка в случай на нужда :yes: последният път карах жена ми на доктор / беше бременна / и едни тъпаци с черна Х5 СА 8866 или 6688 хем ме засякоха, хем ми налетяха......та хубаво е да си готов

Ето това е проблема,че в повечето случаи виновните почват да се репчат вместо да се замислят,че въобще не са прави.Това е обикновеният глупак,който вместо да осъзнае грешката си почва да си мисли,че с агресия ще се изкара прав.
И аз имах случай с едни батки дето хем щяха да ме ударят челно и задето им свирнах да се осъзнаят в кое платно се движат имаше "ще те убия ей", "спри да видиш какво ще стане" и т.н.Точно в тоя момент носех отзад разни части,инструменти и една тръба 1м. на задната седалка...веднага си казах наум тия слязат ли ги запуквам направо откъде сваря.На това ми е чудно,че тия мутрички не се замислят,че като набият 4-5 нормални хора и на 6тия може да ударят на камък.Същата история стана с оня Лисичков и Голямата рижа...Ама защо трябва да е така щом полицията може да се погрижи и да няма сцени.

Значи има и начини да се ограничат случаите на саморазправа.Проверки и конфискация на ножове и тръби от колите.То мисля,че си имаше някакво законно разрешение до колко см. нож може да носи в себе си човек ама кой ти проверява в колите...случвало ми се е като пешеходец да ме претърсват.Солено глоби за тия дето имат в колите си ножове над допустимата дължина + отнемане на контролни точки.А за всеки проявил се бияч - затвор.Било то и 1 седмица ама да лежи.И НАЙ-ВАЖНОТО да се прилагат тия мерки.Да видим тогава кой ще го играе стрийтфайтър като после ще го е*ат яко.

Едно време яко гаменствахме по улиците с колите и на никой не му дремеше-каране с превишена,пързалянки,светофарни гонки.Сега като засилиха контрола и увеличиха санкциите гонкаджиите изчезнаха.Даже вчера се мярнах на стартовете и само семкаджии видях-никой не се пуска.За това говорим.Има ли желание има и начини ;)
Изображение
8.32

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата