покупка на е34. какво да гледам?
Модератор: Технически модератори
			17 мнения
			 • Страница 1 от 2 • 1, 2

- waterboy
- кандидат ентусиаст
- 

- Кара: e38 735i
- Мечтае да кара: вана
- Детайли за колата: M62
покупка на е34. какво да гледам?
Здравейте колеги, дано ми се усмихне късмета да се здобия с този автомобил.
Харесал съм си една 520ка м50 утре или други ден съм говорил с момчето ще я закараме до някой майстор да я погледне, но все пак пуснах темата понеже може да ми кажете за някоя тънкост или за нещо по специално на което да се обърне внимание.
колата е 90година и няма газ.

Харесал съм си една 520ка м50 утре или други ден съм говорил с момчето ще я закараме до някой майстор да я погледне, но все пак пуснах темата понеже може да ми кажете за някоя тънкост или за нещо по специално на което да се обърне внимание.
- ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ
- старши ентусиаст
- 

- Кара: 518
- Мечтае да кара: БМВ с кожен салон
Re: покупка на е34. какво да гледам?
waterboy написа:Здравейте колеги, дано ми се усмихне късмета да се здобия с този автомобил.
Това ли е най важното ? Че няма газ? Нищо , ти ще и слойжиш
 !
 !ама крива ли е права ли е ,,ква е , нещо да ти направи вчепетление виде ли ???колко пари , кво що , кажи да ти кажем , цъкни 2 3 4 снимки, ако не доакрай я в неделя на една е34 сбирка
 и няма нужда да ходиш по мастори - там са от Уста нагоре
 и няма нужда да ходиш по мастори - там са от Уста нагоре   !
  !
М50B20 - Ни на баир ме радва , ни в завой ме плаши!
- NikiNikolov
- старши ентусиаст
- 

- Кара: Хилядолетен сокол
 , стига си го хранил момчето, те майсторите са си майстори, голяма част от тях не знаят какво да гледат, пример - скъсани тампони на затдния мост, та ми рекоха че са здрави, едвам ги побутнаха със щангата и от 2 метри ги зяпат и викат здрави, е да ама не. Знаеш как ги сменям
 , стига си го хранил момчето, те майсторите са си майстори, голяма част от тях не знаят какво да гледат, пример - скъсани тампони на затдния мост, та ми рекоха че са здрави, едвам ги побутнаха със щангата и от 2 метри ги зяпат и викат здрави, е да ама не. Знаеш как ги сменям  
- ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ
- старши ентусиаст
- 

NikiNikolov написа::mhihi: , стига си го хранил момчето, те майсторите са си майстори, голяма част от тях не знаят какво да гледат, пример - скъсани тампони на затдния мост, та ми рекоха че са здрави, едвам ги побутнаха със щангата и от 2 метри ги зяпат и викат здрави, е да ама не. Знаеш как ги сменям
8 майстора ми гледаха носачите , и сички викат аморстисори са
 , ама не ..пак носачи си беха горни !
 , ама не ..пак носачи си беха горни !Държат тампоните още
 !
 !
- TheKiller
- младши ентусиаст
- 

- Кара: '99 E46 318i
- Детайли за колата: M43B19TU
- waterboy
- кандидат ентусиаст
- 

Колата я гледах на вид няма почти никакви забележки освен една драскотина на задната врата я копувам за 1800лв  човека от който я взимам е на около 25-26години твърди че колата я кара вуйчо му тя е и на негово име.
  човека от който я взимам е на около 25-26години твърди че колата я кара вуйчо му тя е и на негово име.
Кво да кажа още ддз.. с 4 ел стъкла е нз дали има клима от костинброд е колата ако се сета още нещо ще напиша.
 с 4 ел стъкла е нз дали има клима от костинброд е колата ако се сета още нещо ще напиша.
П.П Майстора при който ще я карам по принцип 3-4 години караше е34 525и м20б20 затова искам да я бутна при него се пак е имал такава кола.

човека от който я взимам е на около 25-26години твърди че колата я кара вуйчо му тя е и на негово име.
  човека от който я взимам е на около 25-26години твърди че колата я кара вуйчо му тя е и на негово име.Кво да кажа още ддз..
 с 4 ел стъкла е нз дали има клима от костинброд е колата ако се сета още нещо ще напиша.
 с 4 ел стъкла е нз дали има клима от костинброд е колата ако се сета още нещо ще напиша.П.П Майстора при който ще я карам по принцип 3-4 години караше е34 525и м20б20 затова искам да я бутна при него се пак е имал такава кола.
- alchohol
- ентусиаст
- 

- Кара: E34 524td лЕто господне '90-то
- Мечтае да кара: по път без дупки
waterboy написа:Здравейте колеги, дано ми се усмихне късмета да се здобия с този автомобил.
Привет колега, гледай всичко от-до, каквото може да се види на първо четене естествено. А при майстор само, ако имаш познат и то да е читав. При случайни аматьори не ходи, само ще ти напълнят главата с погрешни представи.
Дизела е кат' копейка- дрънне, бръмне и офейка   

- TheKiller
- младши ентусиаст
- 

- Кара: '99 E46 318i
- Детайли за колата: M43B19TU
waterboy написа:от костинброд е колата ако се сета още нещо ще напиша.
Една основателна причина за мен за да се откажа от колата

Изгледал съм около 15-20 различни марки коли през различни години и съм се убедил,че са страшни мошеници и мърлячи по тоя край
 Така че колега гледай много много внимателно и всичко до най-малката подробност ако си се навил на този автомобил
 Така че колега гледай много много внимателно и всичко до най-малката подробност ако си се навил на този автомобил 
/// 6>4

- waterboy
- кандидат ентусиаст
- 

мхммм каквото каже майстора това ще е. то в колата я взимам от човек не от автокъща но щом казваш явно си се обедил че са такива. 
има и друг проблем още се чудя дали да карам тази кола незнам дали е за мене младо момче съм искам нещо ем бързо ем хубаво ем комфортно е34 ми харесва много на вид и като интериор и като возия но нз тея 150коня да не ми изиграят лоша шега... пък и разхода още събирам информациа за колата дано не направя някоя грешка за която да съжалявам. благодаря на отзовалите се като я закараме тези дни при майстора ще пиша какво е станало

има и друг проблем още се чудя дали да карам тази кола незнам дали е за мене младо момче съм искам нещо ем бързо ем хубаво ем комфортно е34 ми харесва много на вид и като интериор и като возия но нз тея 150коня да не ми изиграят лоша шега... пък и разхода още събирам информациа за колата дано не направя някоя грешка за която да съжалявам. благодаря на отзовалите се като я закараме тези дни при майстора ще пиша какво е станало

- waterboy
- кандидат ентусиаст
- 

колега от форума се отзова да я прегледаме при него  след прегледа ще пиша какви са резултатите
 след прегледа ще пиша какви са резултатите 

- ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ
- старши ентусиаст
- 

waterboy написа:мхммм каквото каже майстора това ще е. то в колата я взимам от човек не от автокъща но щом казваш явно си се обедил че са такива.
Разхода 15 16 градско , 10 навън
 !
 !
- alchohol
- ентусиаст
- 

- Кара: E34 524td лЕто господне '90-то
- Мечтае да кара: по път без дупки
Тоя разход, ако е бензин е убийствен, за газ-може 

Дизела е кат' копейка- дрънне, бръмне и офейка   

не са важни конете под капака, а магарето зад волана, колега
ако караш внимателно и по правилата, няма да имаш проблем
разхода на безнин е съвсем нормален както каза колегата, 10 извънградско, 16 софийско
който мисли иначе или не притежава такава кола, или е вложил доста пари по мотора си
колата определено е повече за да я караш спокойно по извънградско на темпомат, отколкото да се доказваш на гонки и писти (въпреки, че има и обратните примери)
моята 520-ка беше първата кола, която гледах, 2 години вече ще станат, само бензин й сипвам и вози като мерц Е-класа очиларка (не се шегувам преди 2 дни ми го каза почти непознат собственик на такава (2002-ра май производство)и после се возихме и с неговата кола)
ръждичките плъзват обикновено под долните уплътнения на вратите и около капачката на резервоара
мотора трябва да работи равномерно след първите 15-20 секунди докато си намери режима моторчето за празен ход (студена кола), а ако е топла без изменения в шума на двг на около 600-800 оборота, форсирането трябва да е плавно и чисто
окачването при преминаване през неравност не трябва да тропа глухо и тихо - ако тропа така значи е за опорни тампони
ако има тресене във волана при рязко спиране от 90+ значи най-вероятно има криви джанти (от бг пътищата), а може дори и криви дискове (от някой ентусиаст, защото дисковете са невентилирани)
и така
			ако караш внимателно и по правилата, няма да имаш проблем
разхода на безнин е съвсем нормален както каза колегата, 10 извънградско, 16 софийско
който мисли иначе или не притежава такава кола, или е вложил доста пари по мотора си
колата определено е повече за да я караш спокойно по извънградско на темпомат, отколкото да се доказваш на гонки и писти (въпреки, че има и обратните примери)
моята 520-ка беше първата кола, която гледах, 2 години вече ще станат, само бензин й сипвам и вози като мерц Е-класа очиларка (не се шегувам преди 2 дни ми го каза почти непознат собственик на такава (2002-ра май производство)и после се возихме и с неговата кола)
ръждичките плъзват обикновено под долните уплътнения на вратите и около капачката на резервоара
мотора трябва да работи равномерно след първите 15-20 секунди докато си намери режима моторчето за празен ход (студена кола), а ако е топла без изменения в шума на двг на около 600-800 оборота, форсирането трябва да е плавно и чисто
окачването при преминаване през неравност не трябва да тропа глухо и тихо - ако тропа така значи е за опорни тампони
ако има тресене във волана при рязко спиране от 90+ значи най-вероятно има криви джанти (от бг пътищата), а може дори и криви дискове (от някой ентусиаст, защото дисковете са невентилирани)
и така

АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!
		- comeon1985
- кандидат ентусиаст
- 

- Кара: Е34 520; E39 520; E36 318
....моята 520-ка беше първата кола, която гледах, 2 години вече ще станат, само бензин й сипвам и вози като мерц Е-класа очиларка....
Ееее колега, моля да не си обиждаш колата..Ако говориш за тва с мерника, дъртия има такова и освен на повръщане като се возя в него на друго не ме избива...подчертавам возя
По скоро Е34 е със стегната, и то доста, возия..всички тук са карали по павета и знаят как се държи колата 

А за спортния дух на колата дори и с тоя мотор може да питате колегата kirililiev, а и аз имам скромен опит от последния събор на Калояново
Успех на момчето и да знае, че няма да сбърка
			Ееее колега, моля да не си обиждаш колата..Ако говориш за тва с мерника, дъртия има такова и освен на повръщане като се возя в него на друго не ме избива...подчертавам возя
По скоро Е34 е със стегната, и то доста, возия..всички тук са карали по павета и знаят как се държи колата

А за спортния дух на колата дори и с тоя мотор може да питате колегата kirililiev, а и аз имам скромен опит от последния събор на Калояново

Успех на момчето и да знае, че няма да сбърка
...не можеш да промениш картите, които са ти раздадени...но можеш да промениш начина, по който да ги изиграеш...
BMW E34 M5 Tribute 

http://www.vbox7.com/play:7199fc05

BMW E34 M5 Tribute

http://www.vbox7.com/play:7199fc05
			17 мнения
			 • Страница 1 от 2 • 1, 2