на шейни станахме...
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
34 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- TheBoss
- Полковника
-
- Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло
1. Като си взе най-накрая ника да беше обявил, че народа не те знае такъв и почва да те учи
2. Я се вдигни и иди до Хеед91 и говори с Христо Петров.

2. Я се вдигни и иди до Хеед91 и говори с Христо Петров.

- Терзийски
-
поклонник на E36
-
- Местоположение: София, София, София, София, София, София, София, София, София, София:
- Кара: Mercedes, BMW, Subaro
Leon написа:
От самата настилка е ......и времето е лигаво и затова ....прим мен се получава по-същият начи...и гумите са нови и пак ...на всеки завои си тръгва на една страна..... преди 2-3 дни завивам на сп.Орион на ляво без газ (обедно време) и по едно време се спрях в спирката(тоес бордюра ми помогна де)

- Дилян Пенчев
-
E30 Fanatic!
-
- Кара: Е36 328g
- Мечтае да кара: Е30 Cabrio, Е30 с голям мотор, Е30 М3 SportEvo
Еи не се косете бе! При всички е така в момента е най-гадното време и нито може да се спира нито може да се тръгва!
Илиане не може да е нито от полуоска, нито от каре на кардана нито от диференциала!!! Тея неща директно ги забрави!
Полуоска ако е или каре на кардана са други признаците и нямат нищо общо от поведението на колата на пътя! Диференциала ако е заминал няма да можеш да взимаш хич завойте и каот тръгваш няма да ти върти само едната гума ами и двете
другия вариант ако е счупен диф-а е колата да не може да се движи
Ако се съмняваш в ръчната направи следната проверка - покарай малко колата и като спреш някъде слезни и пипни джантите - предни, задни, леви, десни и виж дали има някоя по топла! Ако някоя накладка или ръчната ти задържа на едното колело то ще смърди яко на феродо и ще е гореща джантата да не кажа че ако си карал по-бързо няма да може да я пипнеш!!! Отделен въпрос е и това че ако ти задържа като се движиш съвсем бавно в трафика като пуснеш газ-та колата ти сама ще спира
При мен е същата работа! Със зимни гуми съм който отзад не са много добри! От тея мъгли и ръмеж долу платното става СУПЕР хлъзгаво! Не ми се е случвало миналата година да е такова но се убедих щото нито може да се завива, нито да се спира нито да се тръгва!
Дори и да има някакъф проблем с колата то той не може да се усеща и при тръгване и при спиране и при завиване
Това е само от настилката и гадната мръсотия дето прави пързалката!!!
Навсякъде гледам яко катастрофи особенно по скоростните булеварди на софето
Още малко и като почне да си вали хронично ще изчезне проблема
Илиане не може да е нито от полуоска, нито от каре на кардана нито от диференциала!!! Тея неща директно ги забрави!
Полуоска ако е или каре на кардана са други признаците и нямат нищо общо от поведението на колата на пътя! Диференциала ако е заминал няма да можеш да взимаш хич завойте и каот тръгваш няма да ти върти само едната гума ами и двете

Ако се съмняваш в ръчната направи следната проверка - покарай малко колата и като спреш някъде слезни и пипни джантите - предни, задни, леви, десни и виж дали има някоя по топла! Ако някоя накладка или ръчната ти задържа на едното колело то ще смърди яко на феродо и ще е гореща джантата да не кажа че ако си карал по-бързо няма да може да я пипнеш!!! Отделен въпрос е и това че ако ти задържа като се движиш съвсем бавно в трафика като пуснеш газ-та колата ти сама ще спира

При мен е същата работа! Със зимни гуми съм който отзад не са много добри! От тея мъгли и ръмеж долу платното става СУПЕР хлъзгаво! Не ми се е случвало миналата година да е такова но се убедих щото нито може да се завива, нито да се спира нито да се тръгва!
Дори и да има някакъф проблем с колата то той не може да се усеща и при тръгване и при спиране и при завиване

Навсякъде гледам яко катастрофи особенно по скоростните булеварди на софето

Още малко и като почне да си вали хронично ще изчезне проблема

Какво се мъчиш да четеш тука, не пише нищо интересно вече

- ///M Power
- старши ентусиаст
-
- Кара: си Е65-цата.
е стига бе Диляне...той кара Е36....тая кола не поднася просто ей така.....без газ в завоя е просто ъпсурд.....а ако поднесе това ще е предницата.....пък и той , сам каза,че има хубаво гуми....не кара БМВ-то от вчера.....според мен трябва да има някакъв проблем.......иначе снощи беше яко фън настилката верно беше яко шит ,ама чак си беше весело 

"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti
- Mario Andretti
- Lunaticc 1
- младши ентусиаст
-
- Кара: 745i;740d;330xd;330i-Convertible
- Мечтае да кара: кока & цици
- Детайли за колата: с чип !!!
според мен Д.Пенчев е прав аз съм имал подобен проблем с предишната ми кола,по същия начин вечер като я вкарвах в гаража всичко о.к. и на другата сутрин неще да откине добре че беше с предно та някакси ръчната разблокираше(става дума за зимата) и по едно време чак пролета се видя че дясното разклонение на ръчната ме е цакало зимата с топла бира
Чеп Туринг !
Мантинела Тунинг !!!
Леген Пауър Рейсинг !!!!!
Перални,Тостери,Миксери, и Гипсокартонь на ЧАСТИ !!!

Мантинела Тунинг !!!
Леген Пауър Рейсинг !!!!!
Перални,Тостери,Миксери, и Гипсокартонь на ЧАСТИ !!!

- Дилян Пенчев
-
E30 Fanatic!
-
- Кара: Е36 328g
- Мечтае да кара: Е30 Cabrio, Е30 с голям мотор, Е30 М3 SportEvo
///M Power написа:е стига бе Диляне...той кара Е36....тая кола не поднася просто ей така.....без газ в завоя е просто ъпсурд.....а ако поднесе това ще е предницата.....пък и той , сам каза,че има хубаво гуми....не кара БМВ-то от вчера.....според мен трябва да има някакъв проблем.......
Добре майсторе!!!!!! Много добре знам какво кара......

Извинявам се за отклонението, сега видях че малко грешно съм се изказал щото е възможно ръчната да ебава работата но това е най-елементарното за проверяване, ако не е от ръчната ....... той Илиян ще напише след като ходи в сервиз и ще разбереме

Какво се мъчиш да четеш тука, не пише нищо интересно вече

- ivopicha
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E61 530D
- Мечтае да кара: BMW 760Li
- Детайли за колата: сива, 06.2004 г.

Благодаря ви, че ме изслушахте, но исках да се похваля от колата си! Вярвам че и вашите ви слушат

- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- Кара: на 1,6 бара
- Мечтае да кара: 911
Иляне,100 % имаш някакъв проблем.Е36,смея да твърдя,не занася ей
така,а пък ако е с хубави гуми-абсурд.Виж ръчната,май там се крие проблема.
Сега си влизам и навън е яко фън.Бутахме няколко коли м/у другото,а
аз си бичех без проблем
така,а пък ако е с хубави гуми-абсурд.Виж ръчната,май там се крие проблема.

Сега си влизам и навън е яко фън.Бутахме няколко коли м/у другото,а
аз си бичех без проблем

- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
- Кара: ниско на земята
и аз вчера обух баварката със Michelin Alpin и разликата е просто осезаема понеже ни хвана неподготвени първия сняг в Сливен
и докато я закарам до сервиза да ми сложат тенекийките наистина беше като шейна
няма никакво сцепление едвам тръгваше но след като сложих зимните колата вървеше перфектно тръгваше си от раз и не се пързаляше
така че щом и със добри зимни гуми не можеш да я вкараш в пътя причината ще е някъде другаде най-хубаво я закарай в някой сервиз да я погледнат 

- madpetio
-
Новият ПИКАСО
-
- Кара: The Dark Side of the Force
- Мечтае да кара: S
- Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio
Аз с мойто Е36 нямам проблем зандните гуми са чисто нови Гудиар Ултра Грип 7 предните са Тойо СноуПроксес С941
Вчера по магистралата си карах със 120 без проблем като цяло Е36 ми се стори доста по-стабилно от Е30
Вчера по магистралата си карах със 120 без проблем като цяло Е36 ми се стори доста по-стабилно от Е30

"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Неслучайно отбелязах,че си познавам колата и определено имам проблем. Знам как се държи Е36 на сняг, лед и мокро. В момента не се държи така. Пенчев, много благодаря за инфото относно полуоски и диф! Босев, ще отида непременно до Хеед, ако не направя нищо с моя майстор. Засега се ориентирах към проблем с ръчната. Като купих колата от едната страна накладките на ръчната бяха изтъркани напълно, от другата си бяха ок. Тогава имаше нещо изкривено, уж го оправиха, ама... После ще проверя и геометрията, въпреки,че ходих на реглаж преди няколко месеца след като подмених всичко разбито по задния мост + амортисьори.
Never mistake motion for action...
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Проблема все още стои...
Майстора твърди, че не е от ръчната и си карам така, ама е много дразнещо и неприятно. Друго, за което се сетих е някакъв проблем със съединителя (на 30 000 км е) - да не предава равномерно върт. момент или нещо подобно... много мразя такива трудно диагностицируеми проблеми 

Never mistake motion for action...
- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- Кара: на 1,6 бара
- Мечтае да кара: 911
34 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3