Проблем със централното закл. на БМВ 325тд

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

Потребител
Аватар
Кара: 324d(e30)/325td(e36)
Мечтае да кара: Eleanor

Re: Проблем със централното закл. на БМВ 325тд

Мнение от nETaKa » 30 Дек 2010, 0:57

С нов модул колата пали,но не бачка централното.Със стария модул нито пали,нито централно.Когато е със новия модул пали и отново не идва ток на вратата....И аз се самнявам че са тези кабелчета,но уж ги гледах.След НГ ще видя к'фо става щото сега нямам време...Като реша проблема ще съобщя как съм го решил и какъв е бил.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E38 750iL, 740i, 728i, E39 523i
Мечтае да кара: Е31 и BMW 507
Детайли за колата: E36 Limousine limited edition designed by Stony Style Corporation (SS Co). For more details follow the link: http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 8&t=179527

Мнение от stony1 » 30 Дек 2010, 10:54

Колега, сигурен ли си, че нямаш имобилайзер? Я дай една снимка на двата ключа и патрона за паленето.
Българския вариант:
1. Изваждаме предпазителя;
2. Подменяме го с чисто нов, който сме купили минути преди манипулацията;
3. Тестваме дали всичко работи;
4. Ако всичко работи, значи е били изгорял старият предпазител;
5. Ако системата пак не работи, започваме да псуваме и да пускаме теми във форума;
6. Колеги от форума дават съвети, а ние все повече и повече питаме;
7. Изминава една седмица и проблемът все още не е решен;
8. Случайно срещаме познат, който има някаква представа от "тоци" и той ни помага;
9. Пишем във форума (в повечето случаи нищо не пишем), че проблемът е решен с помощта на приятел;
10. Това се повтаря при всеки проблем, възникнал по колата.

Потребител
Аватар

Мнение от nETaKa » 03 Яну 2011, 13:37

Колега, сигурен ли си, че нямаш имобилайзер? Я дай една снимка на двата ключа и патрона за паленето.

Да,сигурен съм ключа е най-обикновен няма чип в него....

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E91 LCI/е36 дрифтачка

Мнение от dicho0o » 04 Яну 2011, 23:34

Аз имам подобрен проблем,ако може да се нарече такъв.Имам БМВ е36 от 2 седмици и още при купуването стария собственик ми каза че като се заключи и отключи от шофьорската врата не пали.Пропуснах да кажа че колата е с централно заключване,като се отключва и заключва отдясно централното си работи и колата пали.Реших да опитам дали ще запали от шофьорската страна-отключва се само шофьорската врата,никоя друга,колата си върти,но не пали!Някакви предположения от какво може да е проблема?Пропуснах да кажа че е 316
Изображение
..На завоя заляга ,конете яко напряга ,задницата бяга ,към мантинелата посяга ,педала до метала ,прекъсвача да откача ,да гърми гърнето ,да разцепва небето..

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 318тдс комби

Мнение от mgate » 07 Яну 2011, 0:41

пак казвам оправете си машинките на централното ,не пали зареди двойното заключване което активира имобилайзера ,от комфорт модула има зелено черен кабел който отива в EWS-са който активира имобилайзера и не позволява палене :OT:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от dicho0o » 07 Яну 2011, 14:40

mgate написа:пак казвам оправете си машинките на централното ,не пали зареди двойното заключване което активира имобилайзера ,от комфорт модула има зелено черен кабел който отива в EWS-са който активира имобилайзера и не позволява палене :OT:

Колега,мисля че моята кола няма имобилайзер,как да разбера за да бъда сигурен?Къде се намира машинката на централното и какво трябва да и се оправи?Помогнете малко,от скоро го имам това БМВ и не сам се информирал достатъчно!
Изображение
..На завоя заляга ,конете яко напряга ,задницата бяга ,към мантинелата посяга ,педала до метала ,прекъсвача да откача ,да гърми гърнето ,да разцепва небето..

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от mgate » 07 Яну 2011, 18:59

машинката се намира на самият механизъм за заключване (бравичката) свали кората на вратата и ще се ориентираш
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от dicho0o » 08 Яну 2011, 3:03

Ще я сваля,само колега не разбрах,като я сваля,има ли нещо което трябва да се ремонтира,или направо трябва да си купя друга?Нещо дефектира самата ключалка ли,какво да търся като причина?Веднъж съм я свалял кората и видях няколко кабела които отиват към ключалката,друго не съм гледал... :) Благодаря все пак за отговора ;)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от mgate » 09 Яну 2011, 20:12

dicho0o написа:Ще я сваля,само колега не разбрах,като я сваля,има ли нещо което трябва да се ремонтира,или направо трябва да си купя друга?Нещо дефектира самата ключалка ли,какво да търся като причина?Веднъж съм я свалял кората и видях няколко кабела които отиват към ключалката,друго не съм гледал... :) Благодаря все пак за отговора ;)

http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=67724 разгледай тази тема :yes:
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от nETaKa » 09 Фев 2011, 15:38

Колеги колата се оправи от самосебе си....днес се отключи всичко със централното и плафионите светнаха ^^...незнам от какво е било но благодаря на всички за мненията които дадоха тук :* {}...

Потребител
Аватар

Мнение от nETaKa » 10 Фев 2011, 18:22

Колеги всичко излезна от едно кабелче за маса под мокета на шофьорската седалка....след коректното му свързване всичко си работи перфектно със нейния си модул...

Предишна

Назад към E36