Как се избавяте от безсънние ?
Модератор: Общи модератори
34 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- Гост
-
Как се избавяте от безсънние ?
Питам, защото понякога и на мен ми се иска да живея като нормален човек хаха
Не бе, сериозно.. откакто се помня, винаги ми е било трудно да заспивам вечерно (нощно) време, и съм си бил нощна птица.. ето тази нощ, отново съм се въртял 2 часа в леглото, четох си книгата, и пак не можах да се унеса.. писна ми, и реших че няма да се спи тая нощ.
Пробвал съм да се приспивам с мляко, и всякви такива глупости, при вас има ли такива случаи..
Не бе, сериозно.. откакто се помня, винаги ми е било трудно да заспивам вечерно (нощно) време, и съм си бил нощна птица.. ето тази нощ, отново съм се въртял 2 часа в леглото, четох си книгата, и пак не можах да се унеса.. писна ми, и реших че няма да се спи тая нощ.
Пробвал съм да се приспивам с мляко, и всякви такива глупости, при вас има ли такива случаи..
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
Спри си парното у вас и трябва да има ефект, на студено се спи най добре! Другият вариант е да спиш 3-4 дена по 2-3 часа и след тва трябва да ти се спи като за световно, няма да имаш проблеми, ретият вариант се казва валерян, в случай че безсънието ти е на нервна основа, а не ти се пият приспивателни 

- ///M3
- младши ентусиаст
-
- Кара: '02 BMW E46 330i
- LANA
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46 330d
- Мечтае да кара: M550d
- Mamouk
- дере дънки сред голи мадами
-
Обикновено, когато животът ми стане Поп-Фолк и съм се забъркал в ебати глупостите без дори да искам, не мога да спя изобщо.... другият момент, в който не мога да спя е, когато претренирам и съм превъзбуден. Като се сетя имало е моменти по няколко дена не мога да спа... а това се решава като вземеш някви лайна( аз лично не съм взимал ) валидол, валериан, някви приспивателни...
Последна промяна Mamouk на 03 Яну 2006, 11:29, променена общо 1 път
Legends may sleep...but they never die!
Плюй си на гъза и се пързаляй!
Плюй си на гъза и се пързаляй!
- BMWgirl_Z8
- младши ентусиаст
-
Засядаш да пиеш от 18-19 4аса.Напиваш се към 22 и вече си заспал
П.С.
Не го казвам от личен опит

П.С.

Не искам слава и пари - искам бира и нафта на старите цени!!! http://www.bgpetition.com/protest-gorivo/index.html

- Терзийски
-
поклонник на E36
-
- Местоположение: София, София, София, София, София, София, София, София, София, София:
- Кара: Mercedes, BMW, Subaro
BMWgirl_Z8 написа:Засядаш да пиеш от 18-19 4аса.Напиваш се към 22 и вече си заспал![]()
![]()
![]()
П.С.
А и от личен опит да е няма лошо

- rtzankov
- Ценко изложбения
-
- Кара: дългия да си плати входа !!!
- viper
- Crash Master
-
- Кара: '86 316; '89 520i
- Мечтае да кара: Е28 М5
- Lucky
- Старши ентусиаст
-
- Кара: E39 520 '97, E3 2500 '69
- Мечтае да кара: 5GT 535i
Обзаведи се с бебе и тогава ще ти се реве за съм ама нема да имаш време. Тогава ще заспиваш от секво положение и по всяка време стига да ти се отдаде възможност. Личен опит 

Аз също съм опитвал разни неща, но след над 2 години такъв режим (лягане между 2 и 5 през ноща, всяка нощ) е много трудно да го промениш.....
Но и на мен доста ми харесва, е има и няколко минуса, като например, че като легнеш в 5 и станеш в 14:00 хващаш само 3-4 часа от дневната светлина... (зимата) и докато се усетиш половината неща са затворили и т.н....
...но поне на маса и в дискотека не ми е проблем да оставам до края :>
Но и на мен доста ми харесва, е има и няколко минуса, като например, че като легнеш в 5 и станеш в 14:00 хващаш само 3-4 часа от дневната светлина... (зимата) и докато се усетиш половината неща са затворили и т.н....
...но поне на маса и в дискотека не ми е проблем да оставам до края :>
34 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3