LED Крушка за дългите
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- sshtskv
- младши ентусиаст
-
- Кара: Продаде колата
- Мечтае да кара: Бързо, голямо и черно BMW
Re: LED Крушка за дългите
И аз търся някакво решение за дългите. В момента съм с #bi-xenon лупа на фейслифтови фарове, а на дългите съм сложил на #osram +90%. Някакви които уж се водят бели, но става така, че когато пусна дългите, лупата светва на дълги, а H7 крушката от дългите светва едно гадно жълто, което покрива от горе на бялата светлина на ксенона (6000к) и ме дразни. Опитах с диодни крушки, но и това ме дразни. Получава се някаква синкава точка в средата на рефлектора. Опитах да изключа крушката, но така ми показва грешка на #light модула.
Ако сложа 6000к и на дългите, няма ли да стане пак някакво неприятно покриване върху другата светлина, идваща от лупата?
По принцип, изобщо не искам да свети нищо от другия рефлектор, но отчита грешка. Какво може да се направи по въпроса?
Ако сложа 6000к и на дългите, няма ли да стане пак някакво неприятно покриване върху другата светлина, идваща от лупата?
По принцип, изобщо не искам да свети нищо от другия рефлектор, но отчита грешка. Какво може да се направи по въпроса?

- B.Tunchev
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 ///M5
- Детайли за колата: Eisenmann Exhaust
alexbg77 написа:Gh0s7 написа:Аз бях сложил ксенон и на дългите и го карах максимум 5 дни и го разкарах, вярно че беше китайски боклук, но не можах да издържа на това бавното загряване, освен това не можех да премигвам "къси-дълги", първо заради бавното загряване и второ, че компютъра на е46цата нещо се шашка ли не знам и като премигна с дългите за момент гаси и късите и те премигат и става едно мазало.. абе ужас.. И това не само при мен, имам и приятел с ОЕМ ксенон на късите и при него беше същото.
Със ксеноновите светлини не трябва да се премигва защото така изгарят. Тези крушки по принцип ги дават вечни (разбира се не китайските), проблем е ако ги включиш и изключиш за много кратко време и също удар-изтичане на газта.
Не напразно премигващите светлини не са ксеноновите!
Направо ги махнах аз, останах си със стоковите крушки на дългите. За чий дявол ми беше да го слагам тоя ксенон на дългите идея си няям...
- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
Sasho Tsukev написа:И аз търся някакво решение за дългите. В момента съм с #bi-xenon лупа на фейслифтови фарове, а на дългите съм сложил на #osram +90%. Някакви които уж се водят бели, но става така, че когато пусна дългите, лупата светва на дълги, а H7 крушката от дългите светва едно гадно жълто, което покрива от горе на бялата светлина на ксенона (6000к) и ме дразни. Опитах с диодни крушки, но и това ме дразни. Получава се някаква синкава точка в средата на рефлектора. Опитах да изключа крушката, но така ми показва грешка на #light модула.
Намираш някой с НЦС Експерта да ти "разкара" грешката и си ти

- gocho_
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320d 2000г.
Няма ли някой дето да е сложил афтърмаркет "би-ксенон прожектор" в рефлектора на дългите.
така ще се получат 2-къси
ето една изгъзица просто за представа
http://www.theretrofitsource.com/images/products/projector-shrouds/M3Duall.jpg
само че това са 4 прожектора.
така ще се получат 2-къси

- BoBoGTO
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 540i
- Мечтае да кара: Lancia Thesis повече от всякога!
Нещата излязоха бая извън топика, ама да попитам оригиналните ксенони, преди фейса ако се вземат втора употреба, после само plug 'n light ли са? Какви интервенции са нужни и сложно, и безпредметно ли е?
И ако всичко е въпрос на няколко часа, някой да продава?
И ако всичко е въпрос на няколко часа, някой да продава?

- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
Става плъг и плей - въпроса е в това, че няма да имаш авторегулиране - за него ще ти трябват и устройствата за регулиране нивото на ксенона, който се поставят на преден и заден носач.
Не е болка за умиране - просто ще си регулираш фаровете от врътките в купето.
Toва пък ще го регистрират на промо цена в Перник...
gocho_ написа:Няма ли някой дето да е сложил афтърмаркет "би-ксенон прожектор" в рефлектора на дългите.
така ще се получат 2-къси![]()
Toва пък ще го регистрират на промо цена в Перник...
- gocho_
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320d 2000г.
Това го знам колега, даже съм го написъл , виж
"ето една изгъзица просто за представа"
Идеята е друга: Няма ли някой дето да е сложил афтърмаркет "би-ксенон прожектор" в рефлектора на дългите.
примерно като тия дето продава 1 колега от форума ... ако се намери снимка, да видим как изглежа в рефлектора на дългите.

Идеята е друга: Няма ли някой дето да е сложил афтърмаркет "би-ксенон прожектор" в рефлектора на дългите.
примерно като тия дето продава 1 колега от форума ... ако се намери снимка, да видим как изглежа в рефлектора на дългите.

- BoBoGTO
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 540i
- Мечтае да кара: Lancia Thesis повече от всякога!
Dimitroff написа:Става плъг и плей - въпроса е в това, че няма да имаш авторегулиране - за него ще ти трябват и устройствата за регулиране нивото на ксенона, който се поставят на преден и заден носач.
И без това сега така правя.
- sshtskv
- младши ентусиаст
-
- Кара: Продаде колата
- Мечтае да кара: Бързо, голямо и черно BMW
Dimitroff написа:Sasho Tsukev написа:И аз търся някакво решение за дългите. В момента съм с #bi-xenon лупа на фейслифтови фарове, а на дългите съм сложил на #osram +90%. Някакви които уж се водят бели, но става така, че когато пусна дългите, лупата светва на дълги, а H7 крушката от дългите светва едно гадно жълто, което покрива от горе на бялата светлина на ксенона (6000к) и ме дразни. Опитах с диодни крушки, но и това ме дразни. Получава се някаква синкава точка в средата на рефлектора. Опитах да изключа крушката, но така ми показва грешка на #light модула.
Намираш някой с НЦС Експерта да ти "разкара" грешката и си ти
А някакъв друг начин, да деактивирам дългите без да ми дава грешка на таблото, при положение, че съм с aftermarket #bi-xenon?

24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2