Нов във форума
Модератори: alpina-ma6inata, Технически модератори
- andrein
- кандидат ентусиаст
-
Re: Нов във форума
Ми най-на 'далавера' е бутала от М42 и да се тръкне блока. Така получава добро долнище-поне за 1.6 литра.
Глава от М10В18 инжекция и о-ринг на блока...лудиягсм май даже си беше направил приспособление за копане на канали, трее да го питам.
...почвам да зациклям....
Глава от М10В18 инжекция и о-ринг на блока...лудиягсм май даже си беше направил приспособление за копане на канали, трее да го питам.
...почвам да зациклям....
andrein написа:....почвам да зациклям....
m20b27 stroker

в последствие с едно не особено надуто компресорче

перфектната ежедневка

Упомена!Одере!Сдържам!Учуден! ВанОс! ПрУжина! АкУмулатор! СемеринГ! АУспУх! КлапАн! РезервОар! ГаЗ! ФорУм! ОбрЪч! КУпувам! ВрЪЗка! БОбина! ЛосТче! КаРбУратор! ИталиАнски! ГрадУс

- andrein
- кандидат ентусиаст
-
Днес одих до Явор Банакиев и Бате Емо Килър ГТИ, да вида дали тунинг-сервиза им не се подместил от завчера. Поговорихме до печката освен за стандартните тъпотии, и за моя нов проект....и викат май-общо туниг гурутата 'по-новия двигател си е по нов' т.е. ше си прибирам тия дни 1.8Т-то и те така.
Явор за съжаление много пъти се оказвал болезнено прав за разни концепции...та не лошо да го послушам.
Явор за съжаление много пъти се оказвал болезнено прав за разни концепции...та не лошо да го послушам.
- krika
- ...и то хидравличен :)
-
- Кара: джата
- Мечтае да кара: на Ринга
- Детайли за колата: Двете 2и2ки
andrein написа:Днес одих до Явор Банакиев и Бате Емо Килър ГТИ, да вида дали тунинг-сервиза им не се подместил от завчера. Поговорихме до печката освен за стандартните тъпотии, и за моя нов проект....и викат май-общо туниг гурутата 'по-новия двигател си е по нов' т.е. ше си прибирам тия дни 1.8Т-то и те така.
Е то с кой говориш и ти пълни главата, няма как да ти предложат друго освен ВАГ-аджийски изпълнения

Die Neue Klasse ---> http://www.youtube.com/watch?v=dU7hAq7vmwA ---- http://www.formula1.bg ----
- andrein
- кандидат ентусиаст
-
Мноо ясно, че са пристрастни....трее некъде БМВ сектанти да намера....да ме налъжат и те....па съм лековерен като жена деба
- Lenco
- Старши скрапер
-
- Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
- Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
- Детайли за колата: Powered by M43b19
andrein написа:Мноо ясно, че са пристрастни....трее некъде БМВ сектанти да намера....да ме налъжат и те....па съм лековерен като жена деба
Ако не друго, поне с тая тема ще натрупаш мнения да пишеш в търговските раздели

Като махнеш сектанството, предполагам ти е ясно, че повечето ВАГ-ови мотори са куплирани със скорости за предно предаване, погледни и къде са им смукателите на маслената помпа. Да не се окаже, че трябва да взимаш целия преден мост от ФВ или Ауди, и да направиш първата е21-ца с предно предаване

Трудно ми е да разбера що не пуснеш двигател, който ще си влезе на мястото без проблеми или такъв с приправяне на лапи и кардан, а ще си играеш по всичко.
- akula
- младши ентусиаст
-
- Кара: e21,е34, астрахаш,цлк-в208
- Мечтае да кара: 850
- Детайли за колата: петица- хубавица
Lenco написа:andrein написа:Мноо ясно, че са пристрастни....трее некъде БМВ сектанти да намера....да ме налъжат и те....па съм лековерен като жена деба
Ако не друго, поне с тая тема ще натрупаш мнения да пишеш в търговските раздели![]()
![]()
![]()
Като махнеш сектанството, предполагам ти е ясно, че повечето ВАГ-ови мотори са куплирани със скорости за предно предаване, погледни и къде са им смукателите на маслената помпа. Да не се окаже, че трябва да взимаш целия преден мост от ФВ или Ауди, и да направиш първата е21-ца с предно предаване![]()
Трудно ми е да разбера що не пуснеш двигател, който ще си влезе на мястото без проблеми или такъв с приправяне на лапи и кардан, а ще си играеш по всичко.
мразя тоя тип дискусии: "бе ти си луд, що не направиш еди какво си"
ама не мога да се въздаржа. спорд мен, колега избираш 2ата най куци варянта от общо възможни 3.
1) да наливаш безумни пари в оргиналния мотор, и то при положение , че не го познаваш, и не си си играл с него.
2) да слагаш мотор от друга марка: незаконно, свързнао с много препрявяне, и в крайна сметка колата няма да е нито едната, нито другата марка- което си е тъпо, както и да го гледаш.
вариянт 3) имплантация на по- мощен готов мотор на бмв (разнообразието е почти неограничено) е свързан с най- малко разходи, най- малко време и разправия, и при добро желание и мъничко късмет може всичко да се узакони, ако те брига въобще.
шестаци бол, 12 клапанови, 24 клапанови, с ваноси, без тях, има и други опции

-харчи малко а бега много, чупи се трудно а се поправя лесно, що е то?
-БМВ е34
-БМВ е34
- andrein
- кандидат ентусиаст
-
Няма какво да продавам толкова....за търговския отдел...обикновенно ми се налага да купувам
Като си го прибеара ше му мисля...още не мога гърне да си намеря....па немам категория за ремърке...па това което имам, май не е баш ремърке, а платформа.
Искам на самоход да дойде ръждата.

Като си го прибеара ше му мисля...още не мога гърне да си намеря....па немам категория за ремърке...па това което имам, май не е баш ремърке, а платформа.
Искам на самоход да дойде ръждата.
- KriK4eTo
- младши ентусиаст
-
- Кара: л Е21, а сега Е28
- Детайли за колата: Ниски и бавни.
Lenco написа:Ако не друго, поне с тая тема ще натрупаш мнения да пишеш в търговските раздели![]()
![]()
![]()

С едно М50Б25 ще си яко в играта
http://vbox7.com/play:05f4821b
- andrein
- кандидат ентусиаст
-
KriK4eTo написа:Lenco написа:Ако не друго, поне с тая тема ще натрупаш мнения да пишеш в търговските раздели![]()
![]()
![]()
![]()
С едно М50Б25 ще си яко в играта
http://vbox7.com/play:05f4821b
Хммм...бая прилично се лъзга.
Стига ли тая мощност?....то явно си можеш...
Има даден брой коне за дадено купе, които са достатъчни да направиш с него на пътя каквото си поискаш. Оттам нагоре вече става излишно. Ферма.
Пауъртюнинг ентусиазма често прекрачва границата отвъд разумните концепции.
Пауъртюнинг ентусиазма често прекрачва границата отвъд разумните концепции.
- nappyboy
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW e21 316 м20б25
Braikov написа:Пауъртюнинг ентусиазма често прекрачва границата отвъд разумните концепции.
И отново не е достатъчно

- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
- andrein
- кандидат ентусиаст
-
Най-накрая си докарах ръждата до София.
Докато карах - мислих - и я закарах на бояджията да я огледа...не много зле ама си има бая работа.
Та реших първо да се позакърпи...колко ше видим.
Та от къде
-прагове
-задни вежди
-престилка предна
-престилка задна
-десен калник...нещо е леко крив тоя
-задна броня
от което следва
-уплътнения прозорци
-лайсни и т.н.
Бояджията ме налъга...нали е творец...бела перла, ма много малко и черен стъклен таван..заеби.
Ше боядисваме значи тоя месец...тамън ше измислим двигателя дотогава.
Докато карах - мислих - и я закарах на бояджията да я огледа...не много зле ама си има бая работа.
Та реших първо да се позакърпи...колко ше видим.
Та от къде
-прагове
-задни вежди
-престилка предна
-престилка задна
-десен калник...нещо е леко крив тоя
-задна броня
от което следва
-уплътнения прозорци
-лайсни и т.н.
Бояджията ме налъга...нали е творец...бела перла, ма много малко и черен стъклен таван..заеби.
Ше боядисваме значи тоя месец...тамън ше измислим двигателя дотогава.
- andrein
- кандидат ентусиаст
-
Купих си ВАГ АЕВ 1.8Т от автомат...ше му вида лагерите, ма дано е запазен. Трее фланец да права...абе започна се!